Герджиков: Ремонтът пред "Св. Седмочисленици" не е завършен!

На финала му градинката щяла да изглежда различно
27
Герджиков: Ремонтът пред "Св. Седмочисленици" не е завършен!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шефът на Столичния общински съвет Елен Герджиков имал уверението, че градинката на "Св. Седмочисленици" ще изглежда различно на финала на ремонта.

Още по темата
"В момента е сиво на фона на сиво, няма как да го оценим", заяви той в предаването "Лице в лице" по bTV.

Той уточни, че мястото ще изглежда различно с градска мебел и озеленяване.

Според него определени политически сили правят опити да използват един незавършен ремонт като политически асансьор, за да привлекат вниманието върху себе си.

Лесно е да отидеш на строителна площадка и да посочиш определени дефекти, коментира той.

Ремонтът на "Граф Игнатиев" е с цена около 240-250 евро на кв. м, посочи Герджиков.

По думите му в началото на ноември трамваят би трябвало да бъде пуснат. Има известно забавяне поради проблеми с инфраструктурата отдолу и поради дъждовете в началото на лятото, призна председателят на СОС.

Крайният срок за завършването на цялата зона е краят на март. Докато времето позволява, ще се прави нещо, а през зимата дейностите ще бъдат преустановени, стана ясно от думите му.

Има време до края на март да се поправят всички неща и тогава ще ги гоним за всеки ден, за всеки квадратен метър, за всеки лев, обеща председателят на СОС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Топлофикация преди 5 години
До Анонимен 4:Колега, Юрданка е от БКП бе..........дядото и баща и са били Сатрапи (Мутри) в тази терористична организация. Тя също е мутирала клетка на Тумора БКП/БСП/ГЕРБ. Виждаш колко много лъже и краде.Комунистите само това могат. ЧАО и Мисли........
20
0
 
5
 
! Отговори
Германия преди 5 години
Март?!Тук в началото на юни започнаха строеж на БЮРО ЦЕНТРУМ и в края на ноември ще открият СГРАДАТА !!!!!А това което виждам на снимката е повече от грозно! За срока който си дават- no koment 😣
19
1
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
Опитах се да си представя как мякащо го казваш. Това умнико не е мрамор а бетон! ***!
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То за това не се иска много акъл да се проектира. Можело е и Крусев да го разчертае с линийка и така щяха да спестят парите за т.нар. архитект.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТО ЗА СОФИЯ - БИВА.ПЪК КАТО ИСКАТ ПО-ДОБРО - ДО КРАДАТ ПО-МАЛКО.
16
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, сложили мрамор, ама това не се харесва на софийските селяни, искали плочки от бетон и външен клозет. Тръгнали някакви смръдляци да вдигат гири, щото им бил червен хъза. Сега е модерно да се протестира, с пари от задкулисието. Тва майки с ***, тва баба Гицка, само да пада правителството...
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи самоковската крадла ще смучe още кинти!
14
0
 
9
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Естествено, че ще ги гоните за всеки лев, който трябва да приберете в джоба, това е ясно на всички. Ама със сигурност няма да ги гоните за качеството!
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напролет ще са за смяна така и така. Перманентният ремонт не е завършен, едва сега започва.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ ВИ Е СРАМ!! ОБНАГЛЯХТЕ ДО БЕЗКРАЙ, НАТЪПКАХТЕ СЕ ЗА 100 ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД И ОБЕЗОБРАЗИХТЕ БЪЛГАРИЯ! ГЕРБ - В БЕЛЕНЕ!!!
11
4
 
9
 
! Отговори
BigDick4You преди 5 години
*** как ще е завършен?Нали трябва да постелят молитвените килимчета за бежанците, когато Св Седмочисленици отново заработи като джамия!?Плочките са направо ОТВРАТ-само в Ориента можеш да видиш такъв КИЧПроектантиАрхитектиЗа *** за зеле не стават!А народът върти гьобеци и нехае...
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Асфалтът е по-практичен и евтин.В Германия дори слагат такъв който попива водата.Къф е смисълът да се слагат гланцови плочки при тва тънки -да се нацепят след 2 години и през зимата да е пързалка?Май разковничето е сумата от 500 лв на квадратен метър...Едни пари да се вземат за пунта мара ремонт.Мраморът е по-евтин от 500 лв квадрата...Не че нещо ама..
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плочките ще пожелеят декември, като падне сняг.
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плочките изглежда имат някаква замислена шарка обаче *** трудно говорещи български и учили до вторият срок на първи клас не са стигнали до тва ниво на развитие да могат да редят плочки с фигурки.Навсякъде тия ремонти са безумни.Просто трябваше да го асфалтират с грапав асфалт за да не се плъзга през зимата да сложат повечко пейки,да наблегнат на зеленината и да ходят да правят следващата градинка.Защо слагат огради на детските площадки-приличат на кошари.Отделно,че са опасни тия колове.
7
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Никога няма да ги гоните защото те са ви платили да го направят за по малко пари да има за вас и за тях,ако се охарчат да го направят както трябва печалбата ще е по малка.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрах само кой ще съдят за този гаф....или караме по стару му... българска работа и толкоз.
5
0
 
18
 
! Отговори
Бай Ой преди 5 години
Ремонтът в СофЯ,както ремонта в СтЗ. Сиво, сиво, та чак сивее ,както в гробища. Усвоихте парите,дайте поне усещане за свършена работа...
4
0
 
13
 
! Отговори
ххй преди 5 години
края на март?????
3
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП ПОБЕДА НА КМЕТСКИТЕ ОЗБОРИ, ДОЛУ ФАНФЪКОВА И КРАДЛИВАТА КЛИКА ОКОЛО НЕЯ!!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kradzi nekadarnizi kade sa eur parite na bg narod sa satvora ste fandakova i dr okolo neja sam kmetove vitoscha plo4ki s4upeni i fontan kato zizata na fandakova *** pre4i na horata tova e zirk ne fontan a fandakova milionerka stana vosat ja s djip i dadchtera i saschto kradzi na eu milioni