София скочи: Г(р)аф за милиони, срам за майстора!

Нескопосаните ремонтите изкарват граждани на протест пред общината
Обновена: 5 окт 2018 11:21 | 5 окт 2018 09:15,
143

Столичани излизат на протест срещу калпавите ремонти в София. Те ще се съберат пред сградата на Столичната община, заради лошото качество на ремонтите дейности на ул. "Граф Игнатиев".

Вълна от критики заля социалните мрежи и заради новия облик на градината пред църквата "Свети Седмочисленици".

"За 12 години управлението на г-жа "Данчето на Бойко" се превърна в нарицателно за корупция, която се материализира пред очите ни под формата на отвратително и не в срок извършени ремонти, струващи ни десетки милиони", пишат организаторите във Facebook.

Още по темата

Георги Илиев, който е сред тях, каза пред камерата на Bulgaria ON AIR, че качеството на последните ремонти е само последната капка на недоволството им.

"Виждаме некачествено изпълнение на много скъпи ремонти. София е окупирана, прилича на бойно поле, а в същото време това, което получаваме като резултат, е неприветлива и дори опасна градска среда", подчерта още Илиев.

Той дори даде за пример тротоара пред самата сграда на Столичната община, който скоро беше ремонтиран и по думите му там отново сме свидетели на неравности и лошо изпълнение.

Димитър Делчев, лидер на "Движение България на гражданите" пък настоя, че почти всички ремонти, които са направени от ГЕРБ - в Стара Загора, Бургас и много примери от София, носят печат "корупция".

"Йорданка Фандъкова очевидно много бърза да стане този ремонт, за да стане преди изборите. Малко се получава бързата работа, срам за майстора, защото ремонтът очевидно е некачествен, очевидно е грозно, очевидно не подхожда на стила на София", подчерта още Делчев.

Политикът настоя за изслушване на столичния кмет в парламента, откъдето Фандъкова да обясни как точно се правят ремонтите и защо се правят така. По думите на Делчев това е логичното последствие.

"Също така е логично да се направи цялостна ревизия на ремонтите в София", категоричен беше лидерът на ДБГ.

Организаторът на днешния протест Георги Илиев беше категоричен, че той и останалите граждани на града имат право на мнение за ремонтите в София и покани представители на общината да се срещнат с тях по време на предстоящия протест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
12
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До АнонименКато строите домове и ги давате не сельовци, после не ревете че е пълно с такива - вие сами си ги каните. Точно затова става въпрос, ама както казах лейката няма как да го стопли.
11
6
 
30
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Е когато гласувахте за Фандъкова ,не знаехте ли ,че е даскалица по руски,че Русия е нейната младежка любов,а? Затова сега скачайте,скачайте, защото кой не скача е червен,а вие сте пребоядисани ,,демократи,,....
10
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МенАко има 10-етажни блокове в София те са там да съберат всичките сельовци.
9
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А в Младост, след като сготвиха кметицата, нерези с бетонпомпи вилнеят навсякъде и денонощно. Тиквата краде като за последно, а белчинската жълтозъбка се хили като дете от помощно училище.
8
4
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
До АнонименСмешен си ти прочети поне статията организатора на протеста е партия доста по-дясна от гербавите, а не БСП.
7
2
 
35
 
! Отговори
Срамчо преди 5 години
Време е някой да удари по масата! Крадльовците да се поизпънат като за доклад
6
5
 
49
 
! Отговори
срам и позор преди 5 години
То подигравките на Фандъкова не са само от днес една седмица след като Софиянци я избраха пак тя вдигна цените на транспорта,за "благодарност"така че не очаквайте нещо хубаво от това управление а идват избори и на ГЕРБ им трябват пари....
5
17
 
29
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До АнонименПоправка, не само центъра, а цяла софия е така. Клоака, и тези които я превърнаха в това са самите кореняк софиянци, колкото и да не им се вярва. Шопската куха лейка така и не можа да проумее, че ако иска градинка е добре вместо 10 етажен блок да направи градинка....
4
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само писуарите липсват.
3
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То центъра на София е отдавна е обществен к***ф, така че съвсем подходящо са сложени плочки и павета като за тоалетна.
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лелии ето къде са ми плочките от банята отивам да си ги прибера
1
2
 
30
 
! Отговори
Експерт преди 5 години
Имаме воля!Вервайте!