София скочи: Г(р)аф за милиони, срам за майстора!

Нескопосаните ремонтите изкарват граждани на протест пред общината
Обновена: 5 окт 2018 11:21 | 5 окт 2018 09:15,
143

Столичани излизат на протест срещу калпавите ремонти в София. Те ще се съберат пред сградата на Столичната община, заради лошото качество на ремонтите дейности на ул. "Граф Игнатиев".

Вълна от критики заля социалните мрежи и заради новия облик на градината пред църквата "Свети Седмочисленици".

"За 12 години управлението на г-жа "Данчето на Бойко" се превърна в нарицателно за корупция, която се материализира пред очите ни под формата на отвратително и не в срок извършени ремонти, струващи ни десетки милиони", пишат организаторите във Facebook.

Още по темата

Георги Илиев, който е сред тях, каза пред камерата на Bulgaria ON AIR, че качеството на последните ремонти е само последната капка на недоволството им.

"Виждаме некачествено изпълнение на много скъпи ремонти. София е окупирана, прилича на бойно поле, а в същото време това, което получаваме като резултат, е неприветлива и дори опасна градска среда", подчерта още Илиев.

Той дори даде за пример тротоара пред самата сграда на Столичната община, който скоро беше ремонтиран и по думите му там отново сме свидетели на неравности и лошо изпълнение.

Димитър Делчев, лидер на "Движение България на гражданите" пък настоя, че почти всички ремонти, които са направени от ГЕРБ - в Стара Загора, Бургас и много примери от София, носят печат "корупция".

"Йорданка Фандъкова очевидно много бърза да стане този ремонт, за да стане преди изборите. Малко се получава бързата работа, срам за майстора, защото ремонтът очевидно е некачествен, очевидно е грозно, очевидно не подхожда на стила на София", подчерта още Делчев.

Политикът настоя за изслушване на столичния кмет в парламента, откъдето Фандъкова да обясни как точно се правят ремонтите и защо се правят така. По думите на Делчев това е логичното последствие.

"Също така е логично да се направи цялостна ревизия на ремонтите в София", категоричен беше лидерът на ДБГ.

Организаторът на днешния протест Георги Илиев беше категоричен, че той и останалите граждани на града имат право на мнение за ремонтите в София и покани представители на общината да се срещнат с тях по време на предстоящия протест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
такава мръсотия и воня, не съм си представяла - гнусно
131
0
 
3
 
! Отговори
Софиенец преди 5 години
И аз искам да се изходя!
130
4
 
8
 
! Отговори
бай Цветан преди 5 години
София скочила...150 кoмyнoидида от 2 000 000 жители!Да ви се изходя на заглавието...
129
1
 
8
 
! Отговори
Графа преди 5 години
Само това да е! Забелязва се, че след показния арест на Иванпева започна масово презастрояване в старите жилищни квартали. Например в Младост на мястото на зелени площи и дървета се строят блокове с повече от 4 входа, срещу Патиланци. Да не говорим за Дианабад до метрото. Там е истиски ад, строи се като за последно, всяки 100кв се застрояват. Това, което се върши в столицата е близко до безуние!
128
6
 
4
 
! Отговори
месара преди 5 години
скочили са новософиянците дето си продадоха нивите и се заселиха тук , а не софиянци!
127
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Marsch na selo fandakova stiga si bogateela
126
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Posluschnizata na boiko u4itelkata da si hodi dabogatja milionerka e dvhogior ja bodi po kokteli v posolstva hodi komisioni v djobovete palni a i s djipa schofiora i dadchtera i vosi vs im e gratis aide v samokov v u4ilischteto ili na selo ot kadeto si
125
7
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Аз не съм скачал - па съм софиянец.Двама човека скочили и голем проблем.
124
5
 
8
 
! Отговори
Мунева преди 5 години
Протести, протести, пък на изборите софиянци гласуват за Данчето и ГЕРБ. Явно протестират десните маргинали от новоизлюпената коалиция "ДБ", дето са един файтон кикимори
123
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да има оставки, болшинството не са глупави и знаем кой ще спечели :p
122
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тази София,пишете във Варна как герберите платиха за 2,5 декара дупка в центъра 43 милиона от народните пари на Г.Гергов.Същата дупка в която Общината имаше дялово участие-блокираща квота и я продаде за жълти стотинки на Петя Славова,оттам Гергов си купи тази земя за 5млн.Такива цени няма сигурно в Сингапур и Манхатън. Ей-й няма край мафиотско крадене.
121
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ето, нов повод да се спретне ново вотче на недоверие за бутане на правителството. След третото, четвърто, време е!
120
1
 
21
 
! Отговори
копейкин до тонката преди 5 години
Бойко Методиев Борисов от 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска системата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС V главно управление ЦИОУ. Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител. Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен. Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията. Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в П
119
1
 
20
 
! Отговори
копейкин до тонката преди 5 години
Дясната ГЕРБ е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. Бойко Методиев Борисов от 1977 е член на БКП,
118
1
 
6
 
! Отговори
Архитект преди 5 години
Пантелеев да си къса дипломата
117
8
 
10
 
! Отговори
116: ДАВАЙ ДАНЧЕ!! преди 5 години
Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, Цвета Караянчева, Ирена Соколова и Снежана Дукова от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява...
116
3
 
9
 
! Отговори
116: ДАВАЙ ДАНЧЕ!! преди 5 години
Но проблемът в снимката на Дол и неговата шареща ръка между краката на бойковата слугиня Фандъкова съвсем не е в кретеноидния мачизъм, който демонстрира господарят на Европейската народна партия. Много по-възмутително е мълчанието на самата Фандъкова - европейският бей може да пипа където си иска. Още по-възмутителна е усмивката на Бойко Борисов, който също присъства на снимката. Той гледа и не реагира, защото големият началник може да бара, където си желае.
115
2
 
8
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Тук явно се води спор ГЕРБ-БСП.Спорът е за ремонтите на МОЯ ГРАД ...А може би и за десетки други неща с които ние столичаните не сме съгласни.Този път няма как да не ни ЧУЕТЕ И РАЗБЕРЕТЕ.
114
4
 
1
 
! Отговори
Американа преди 5 години
С толкова неуспешни проекти тези фирми изпълнители изглежда се учат и усъвършенстват. Дайте им още време да изгладят детайлите ,все пак никой не се е родил научен!
113
1
 
13
 
! Отговори
пешев преди 5 години
Султанка е забогатяла като зам. министър. Но пък иначе, Султанка е очарователна. Като Ангелкова. Ангелкова може да не е умна, но е красива! Сложете снимката й да се вее на балкона ви - всички летящи и пълзящи твари ще избягат тутакси... А снимка на ухиления Плевнелиев сложете в тоалетната. Винаги ще имате близко до нормалното изхождане - много лека диария, без запек.