Жената, влачена от автобус, остава с опасност за живота

Превозното средство затиснало краката й и тръгнало
Обновена: 19 окт 2018 08:16 | 19 окт 2018 08:08, Петя Славова
15

В тежко състояние и с опасност за живота е възрастната жена, която беше прегазена от автобус, движещ се по линия 204, в столичния район "Красно село". Жената е откарана във ВМА.
Още по темата


Всичко се е случило, когато автобусът е спрял на спирка на улица "Ген. Стефан Тошев“, в близост до 2-та поликлиника, съобщава Bulgaria ON AIR.

При слизане вратите затиснали двата крака на възрастната жена, а превозното средство поело по маршрута си, влачейки жената. На място веднага била извикана линейка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Ако щете вярвайте преди 5 години
Потресен съм от новината. В момента живея в Германия. Тук много внимават шофьорите. Старите хора се движат масово с ролатори. Автобусът изчаква по 5 минути дори да са се качили всички. Кара се доста бавно за средно голям град, в който живея сега. Надпревара с автобуси, трамваи, маршрутки кой да изпревари и разни комплименти на майка не съм чул.
14
0
 
2
 
! Отговори
.. преди 5 години
До 204 винаги претъпканНикой не е извикал, защото вероятно всички са си гледали в телефоните ... Превръщаме се в асоциално и тотално незаинтерисовано общество. Нивото на съпричастност и разбиране към другите, рязко спада...
13
0
 
3
 
! Отговори
204 винаги претъпкан преди 5 години
204 като автобус винаги е претъпкан, ама винаги. Колко му е на човек да се спъне, да го бутнат. Как никой не е извикал на шофьора ми и странно, че чак да я влачи.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия *** дето ги взимат за шофьори, така и не научиха за какво са се цанили, аква им е работата и кой им плаща заплатата
11
2
 
14
 
! Отговори
.... преди 5 години
За последните 3 месеца кратката равносметка за положението в България се оказва следното: Отиваш на екскурзия и се оказва последният ти ден; Водиш си детето на урок по английски, поднася ти се колата и вместо помощ от полиция... и те в катастрофата; Излизаш да тичаш и биваш нападнат и убит; работиш си кротко в офиса и "клиент" се опитва да те изнасили и ти нанася жесток побой; тази женица и тя не се е разминала от черната серия... Тази държава,вече не става за живеене.
10
1
 
8
 
! Отговори
Joe преди 5 години
Не харесвам кметицата ама не виждам какво общо има тука с този инцидент. Невнимание от страна на шофъора, и белята е станала. Не мисля, че трябва да се търси повече от един виновен в ситуацията.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора няма ли в тея автобуси да извикат на шофьора ве... и мен веднъж тия врати щяха да ми отрежат крака..
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тези каруци и маймуни сложени да шофират е напълно нармално. В реда на нещата да се раздрусат рано сутринт и умиришеш на *** пот докато отиваш за работа.Тази флегматична крадла някой да я виждал да пътува в автобус 72 или пак се качи на служебния мерцедес...
7
1
 
16
 
! Отговори
Хе Хе преди 5 години
Любимата фирма на Фънди Селянката с разрънканите таралясници и билетчето на Фънди за 1,60. Няма толкива нагли лъжи като тези на Фънди. Вече втора година всички се чудят и не видят новите автобуси и трамваи зарад които Фънди дигна двойно билетчето. Ама явно кинтите потъват като при ремонтите.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Викаш, Бойко лично я е прегазил с автобуса?
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление такива неща са еждневие в Тиквения Рай.
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може ли да затвориш вратите и да тръгнеш, без да погледнеш в огледалото. Защо няма обвинение от прокуратурата на шофьора?
3
0
 
21
 
! Отговори
А бе преди 5 години
"Задкормилното устройство" на автобуса е за бракуване и вторични суровини.
2
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още едно несправяне на кметицата ви. Тя все не знае, късно разбира и т.н. За Столичният транспорт пак е отговорна тя, не става само да се снима с електрически автобуси.Имам чувството, че софиянци са доста *** парчета. Крадат здраво от ремонти, дерат ги със синя и зелена зона по тротоарите, билетчето на 1.60 и те пак си избират даскалицата.
1
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този шофьор не поглежда ли какво е положението по вратите и дали всички са слезли или са се качили и тогава да тръгва, а също дали са далеч от превозното средство? Що за ненормарна работа е това или си мисли ,че кара чували с картофи?