Рибки в "екзотично наргиле". Плували, но и умирали. Защо ли?

Творението – в столичен бар
25 окт 2018 11:15, Петя Славова
26

"Екзотично наргиле" в столичен бар предизвика възмущение в социалните мрежи.

Снимка на риби, плуващи в наргиле, раздели обществото на две. Има ли опасност за животинките?

По думите на персонала на заведението, рибите често умират.

Екип на Bulgaria ON AIR посети въпросното заведение, за да провери дали това е така.

Снимка: Facebook




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умират щото са се напушили до припадък.
24
4
 
5
 
! Отговори
ШИШИ преди 5 години
като копна Булгартабак сега не може да контролира бизнеса с наргилетата и газ пикае. Понеже са 18 000 пъти по-безвредни, модерни, популярни и забавни, сега гледат как да прокарат закони да ги затрият. Всеки знае, че "тютюна" в наргилетата е екстракт от плодове и глицерин, обаче тези стоки не подлежат на акцизи и други законни методи на крадене. За това цялата държава е ангажирана да направи спешно закони и наредби за тяхното затриване по какъвто и да е абсурден начин...Събудете се!!!!
23
10
 
6
 
! Отговори
ники преди 5 години
А аз като съм рибар какво да ги правя рибките след като ги хвана?Това пак някаква новина за вегани и подобни ...
22
13
 
6
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
Трябва защо пък трябва да съм инфантилно мекотело като теб, което изпада в драми заради някакви рибки? Ами дай обявим траур, защото точно в този момент загинаха 10 хил. бактерии.
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко сме пропаднали. :)
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и ние живеем, живеем, пък вземем, че умрем.Някой от тук пишещите замисля ли се, че написаните от него коментари могат да го надживеят?
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой от коментиралите не е прегледал новината. Заглавието е подвеждащо. Рибките не са в наргилето. Какво коментирате и цъкате минуси и плюсове? От друга страна обаче рибките *** заради честото местене наляво-надясно и от с мяната на температурата на водата. Ама кой да мисли...
18
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чета коментарите, се чудя кога започнахме да ставаме толкова биздушни.... Имало много проблеми, по-големи от тоя.Ами има, но значи ли че трябва да тровим и измъчваме животинките, щото то и без това обществото ни е оскотяло от всякъде? Нещата във всяка сфера започват от малкото! За прозореца на Овертон да сте чели?
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не чете или слуша за какво става дума в новината. Вече 15 човека коментират само заглавието. За съжаление това е за всички новини, не само за маловажните. Ниска култура, абсолютем мат'рял.
16
13
 
8
 
! Отговори
bibbo преди 5 години
баси и проблематиката, за някви *** риби, те океаните останаха без риба, тука за некви риби ще занимавате обществото, ми че има демографска криза не се вълнувате, че всяка обществена поръчка се краде, че сме най - бедни в ЕС не ви вълнува, да ..и рибите и чудото!
15
2
 
12
 
! Отговори
Наргилето е отрова преди 5 години
Световната здравна организация излезе със специално предупреждение, че наргилето в никакъв случай не е алтернатива на цигарите. Димът от него по съдържание на никотин, канцерогени и въглероден окис превишава много повече цигарения дим, а една употреба на наргиле дневно се равнява на десет изпушени цигари.Резултатите от лабораторните изследвания показали, че в устройството се съдържат стафилококи и гъбички. Освен това, димът от наргилето съдържа и редица допълнителни канцерогенни вещества.
14
4
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВОДАТА В НАРГИЛЕТО СЛУЖИ КАТО МИНАВА ПУШЕКА ПРЕЗ НЕЯ ДА ГО ПРЕЧИСТВА!НЕ СЛУЧАЙНО РИБИТЕ СА НА ПОВЪРХНОСТТА МОЛЕЙКИ СЕ ЗА КИСЛОРОД!!!ТОВА Е ВАРВАРЩИНА !Я ОПИТАЙТЕ ДА ДИШАТЕ НЕЩО ДРУГО ОСВЕН КИСЛОРОД ДА ВИДИТЕ КАКВО ИМ Е НА РИБКИТЕ!
13
3
 
33
 
! Отговори
БОКО преди 5 години
ИЗВРАТЕНО УДОВОЛСТВИЕ ЗА НИСШИ СЪЗНАНИЯ...
12
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журналистката, въпросът в заглавието сериозен ли е или просто се чудиш как да си по-оригинална?Следващият път ги хвърлете в сярна киселина и после се чудете що така дори изчезват.
11
6
 
29
 
! Отговори
DO 9 преди 5 години
До До 5Явно си типичен представител на за жалост настоящото ни общество.Озлобен, нехуманен и агресивен към всяко по-хуманно мнение.Предполагам и че защитаваш В.Симеонов в случая с майките.Не става въпрос за приравняване...а за елементарна, елементарна култура и чувство за хуманност.И най-малкото...което явно ти липсва...да си по-добър индивид.Явно, не си. Скрий се някъде в панелката си и не ни занимавай с глупостите си.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чиновник = Бездаренн ***
9
42
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Приравняване на хора с животни - типично за веган сектант. Не е далеч деня в който вашата секта, ще се преследва от закона, социопатско терористче. Да на мен ми дреме за тези рибки, ще отида да си купя, ще ги изсуша и ще ги изпуша публично - какво ще направиш ти сектанте?
8
4
 
39
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
Простолюдието уж сте бедни, обаче винаги намирате пари за айфони, заведения, маркови дрешки, коли и явно ви остават и за "екзотични наркилета". Абе и с пари и без пари, няма как да скриете, колко сте ***.
7
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшна новина .... топ на БГ журналистика, липсват нехетеросексуални новини и смяна на пола ...
6
4
 
49
 
! Отговори
Ненормална работа преди 5 години
Собственикът на заведението 100% е някакъв садист. Едва ли това му е единствена изцепка