Кучешки зъби vs. дете: Пореден случай на нахапан в училище

Доберман нахапа петокласник до 18-то СОУ "Уилям Гладстон"
26 окт 2018 10:45,
55

Доберман нахапа зверски дете на метри от столично училище. Инцидентът е станал до 18-то СОУ "Уилям Гладстон".

Петокласничката излязла в междучасието до близката лавка, когато кучето внезапно се нахвърлило върху нея. Детето е с две ухапвания и е с шевове. Животното е успяло да разкъса и дрехите на момичето.

Стопанинът на добермана, обаче, не помогнал на пострадалото дете. Мъжът просто хванал кучето си и си тръгнал с думите: "Да се оправя".

"Добро е състоянието на дъщеря ми в момента. Доста е уплашена. Потресаващото в случая е, че човекът, който е видял случката със собственото си куче, не е помогнал по никакъв начин. Той е хванал кучето си и ѝ е казал директно: "Да се оправя", обясни пред Bulgaria ON AIR майката на пострадалото дете Нели Русева

Още по темата

Тя допълни, че ще се обърне към полицията, но не е сигурна дали жалбата ще бъде разгледана и дали извършителят ще бъде намерен и съответно наказан.

"След самата случка ми се обадиха от училището, че трябва да я закарам в "Пирогов". Излязох от работа и отидох. Детето има няколко шева на гърба. Инцидентът обаче можеше да е много по-тежък", категорична е жената.

Доберманът е бил разхождан на повод, но без намордник.

Това не е първият подобен случай на нахапано от куче дете и то близо до училище. През април тази година родвайлер нахапа дете в първи клас в двора на столично училище и го прати в болница със сериозни наранявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
46
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Крайно време е такива собственици да лежат в затвора, а кучето да се евтанизира поне така правят онези които толкова много искаме да догоним.
2
0
 
45
 
! Отговори
Име преди 5 години
*** собственици са това. И аз съм с голямо куче, ще ме изяде мен, преди да позволя такова нещо! Винаги на каишка, ако трябва и с намордник, като видиш дете минаваш ТИ от другата страна. Нали затова сме в общество, а не в гората, за да се съобразяваме едни с други!
1
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ей писна ми от кучкари! Не се ли сещате, че огромните ви кучета са най-малкото плашещи за всички останали, а да не говори, че са и опасни!