Кучешки зъби vs. дете: Пореден случай на нахапан в училище

Доберман нахапа петокласник до 18-то СОУ "Уилям Гладстон"
26 окт 2018 10:45,
55

Доберман нахапа зверски дете на метри от столично училище. Инцидентът е станал до 18-то СОУ "Уилям Гладстон".

Петокласничката излязла в междучасието до близката лавка, когато кучето внезапно се нахвърлило върху нея. Детето е с две ухапвания и е с шевове. Животното е успяло да разкъса и дрехите на момичето.

Стопанинът на добермана, обаче, не помогнал на пострадалото дете. Мъжът просто хванал кучето си и си тръгнал с думите: "Да се оправя".

"Добро е състоянието на дъщеря ми в момента. Доста е уплашена. Потресаващото в случая е, че човекът, който е видял случката със собственото си куче, не е помогнал по никакъв начин. Той е хванал кучето си и ѝ е казал директно: "Да се оправя", обясни пред Bulgaria ON AIR майката на пострадалото дете Нели Русева

Още по темата

Тя допълни, че ще се обърне към полицията, но не е сигурна дали жалбата ще бъде разгледана и дали извършителят ще бъде намерен и съответно наказан.

"След самата случка ми се обадиха от училището, че трябва да я закарам в "Пирогов". Излязох от работа и отидох. Детето има няколко шева на гърба. Инцидентът обаче можеше да е много по-тежък", категорична е жената.

Доберманът е бил разхождан на повод, но без намордник.

Това не е първият подобен случай на нахапано от куче дете и то близо до училище. През април тази година родвайлер нахапа дете в първи клас в двора на столично училище и го прати в болница със сериозни наранявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подкрепете промяна на закона за кучетата на kuche.mypressonline com
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЗ И МОЯТА ВНУЧКА В КРАСИВ ПАРК, А В ТРЕВАТА ПРИКЛЕКНАЛИ КУЧЕТА С Р Я Щ И ОГРОМНИ МИНИ, СОБСТВЕНИЦИТЕ ГЛЕДАТ РАЗСЕЯНО В ОБРАТНАТА ПОСОКА- АМАН ОТ КУЧКАРИ. ПАРКОВЕТЕ И АЛЕИТЕ СА НА КУЧЕТАТА И ТЕХНИТЕ ПРОИЗВОДИ, ГЛОБИ, АМА ОГРОМНИ ГЛОБИ.
41
0
 
7
 
! Отговори
По правилата преди 5 години
Ама че *** кучкар! И защо като такива нападения на кучета над деца се случват често, властта си трае? Фандъчката е за бой! В една "бяла" държава, където хората са по-ценни от животни, правилото е: Куче над 3 кг (три килограма!) не се извежда на улицата нито на повод, нито без повод. То се транспортира с личния автомобил на кучкаря, извън града, и там да си го пуска да тича. Който наруши правилото - 2 негови месечни заплати глоба. И няма измъкване. Само не ви казвам коя е държавата.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джесика,ако не знаеш,пише се ротвайлер,а не родвайлер.Благодаря!
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
изчаква се 2-3 седмици.причаква се същият да си разходи кучето отново в района, удря се с паве в главата и "да се оправя".
38
0
 
1
 
! Отговори
П С Е Т А преди 5 години
До #видимирезултатиП С Е Т А
37
0
 
6
 
! Отговори
#видимирезултати преди 5 години
Защо е разрешено на външни хора да разхождат *** в училищни дворове? Изобщо да влизат в двора?
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Кучетата трябва да се разхождат по-далече от местата, където има деца, освен ако не става дума за собственото ви куче и собственото ви дете. На детски площадки и училищни дворове има шум, тичане, крясъци, това превъзбужда кучетата и може да се случи всичко. Ако се минава близо до деца - крайно внимателно на повод и по възможност с намордник. Стопанинът носи отговорност за животното. Толкова е просто да се спазва!!!
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Куче без наморник , стопанина в затвора и глоба 10000лв.
34
0
 
13
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 5 години
АЛОУ 30ТИ КОМЕНТАРТИ ИМАШ ЛИ ДЕЦА БЕ ТЪ ПА НАРИЛИ КУЧЕТО Е ТВОЕКВО ДИРИ ТОЯ ДО ЛАФКАТА НА ДЕЦАТА
33
0
 
23
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Е след като кучето е било на повод защо стопанинът е разрешил да се хвърля. Спокойно е можел да го издърпа. Вината е изцяло негова и наистина такива безотговорни стопани трябва да отиват на съд
32
1
 
6
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
Уважаема Джесика, какво означава това "vs" вие български журналист ли сте или робувате на т.н. модернизъм ?
31
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ама разбира се анонимен 30, разбира се че детето е виновно... как не се сетихме. ще ги научим дечицата да не тичат, да не си играят, да не влизат в парковете, че те са за *** с бойни породи, въобще дали да ги пускаме навън... или пък въобще защо ни са деца, нали си имаме кучета...
30
30
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Научете си мал.....умните деца да обичат и уважават животните и няма да им се случват такива неща! Кучетата не нападат без причина!
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ама и от у-щето са еднииии....ще звънят на бащата, да дойде тепърва от работа, тепърва да го кара детето по б-ци....а пък и ако няма кола....ако работи на другия край на софия........112 е безплатен телефон. да бяха звъннали да дойде линейка.........................а тези,които водят доберан,питбул, ротвайлер - без намордник - да ги затварят в един кучкарник с такива породи, да усетят какво е !
28
0
 
26
 
! Отговори
! преди 5 години
Стопанина на кучето не е човешко същество. Пълен позор.
27
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мммм,да !Европейски град !Расте ,но, старее !:)Най -много ,да те разкъса ,някоя глутница кучета ,докато си тичкаш в парка !...сетих се ,за един пенсиониран Професор от Уолстрийт !Отврат !!
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли камери в района?
25
2
 
15
 
! Отговори
Край преди 5 години
Братя ще ви издам една ТАЙНА. Пазят я от нас, не дават да се пише или да се изрича гласно в медиите. Не я споменават в уроците в училище и в лекциите в университетите.Демокрацията не е нас.Демокрацията е опасна за самото съществуване на българи, турци и роми дето живеят на тази територия.На този "човек" демокрацията сега НИЩО няма да му направи. И утре пак ще видите кучета човекоядци без наморници и без поводи.
24
0
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Пребиване тежка степен за стопаните а кучетата на место с варията у главата. Как ли па нема да давам пати за антифриз, да го пекам да яде и умира. Варията!