Отново: Куче без намордник нападна дете пред училище

Животното е ухапало на два пъти пострадалото дете
26 окт 2018 22:54,
33
Отново: Куче без намордник нападна дете пред училище
Снимкa: Reuters, архив

Куче нападна дете пред столично училище. Издирва се собственикът на животното, което е било без намордник.
 
Във вторник майката на детето Нели Русева получава обаждане от болница „Пирогов“. Съобщават ѝ, че дъщеря ѝ е била нападната от куче.

В междучасието детето си купувало храна от близката сладкарница. Тръгнало да се връща в час. На метри от училището било нападнато от куче без намордник, предава "Нова тв".
 
Майката разказа, че детето е тичало, когато било нападнато от кучето и по никакъв начин не е предизвикало агресията. Животното го е ухапало два пъти.
 
След инцидента собственикът на кучето не е помогнал на детето, но е забелязан как слага намордник на животното.

Все още не е ясно кой е той, а издирването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
5
 
! Отговори
Нели Гекова преди 5 години
Един ветеринар от Варна си пуска свободно двете хъскита .Жалбите до полиция и община не го стряскат.Какво правим?КОЙ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ БЕЗОТГОВОРНИТЕ СТОПАНИ НА КУЧЕТА?
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм за насилието принципно, ноооо, ако чуждо бойно куче посегне на някой от семейството....Ще отделя време, ресурс-колкото е нужно и ще го пратя при "създателя", а собственика ще го издебна в крачка и ще го отвлека в Балкана за много, много бой. Ако ходи с охрана постоянно, ще чакам! Той ако беше за охрана, няма да гледа бойно куче всъщност! На домашно и улично не бих посегнал и баща ми имаше и тъста има куче.
23
1
 
15
 
! Отговори
кучкар преди 5 години
Време е да се забранят боините породи те са създадени да убиват
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата са се приспособили да експлоатират родителските чувства на хората. Но някои хора прекаляват и за тях стават по-важно от деца, близки, всичко...
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от кучкари.
20
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е виновно кучето , а господаря му. Кучето само отразява характера на господаря си. По принцип , в едно куче няма злоба.
19
1
 
18
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Няма държавност, момчета и момичета!Кои сме ние, че да съдим, кой е комплексар?Вижте голямата картина - Липса на политическа воля и КОНТРОЛ.Хайде да не ходим със "Широко затворени очи"!Ако имаше подобен случай в Гърция или Германия, хората спонтанно щяха да излязат на улицата и да изискат адекватни мерки от избранниците си.Не разбирате ли, че БГ политиците се хранят от омразата между - фоби и фили, стопани на кучета - не стопани, бедни- богати.Обединете се, това са ДЕЦАТА НА България
18
0
 
16
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Защитниците на кучета, Сега пак ли ще обвинят детето, А може и да зададат въпроса - Пострадало ли е кучето ? В каква държава живеем !!!
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За всичко са виновни фанатизираните кучкари., животни няма как да обвиняваме.
16
3
 
5
 
! Отговори
Eли преди 5 години
и отново ли ще обвинявате "лошият човешки материал"?!Къде са държавата и законотворците?Можем да не събираме усвоено ДДС 16 години - 16 милиарда, може да не събираме акцизи - цигари, алкохол, петрол ЕДИН МИЛИАРД годишно.А нямаме пари за ЗООПОЛИЦИЯ, нямаме политическа воля да задължим стопаните да минат тест за агресивност, да забраним породи - Германия, и да глобяваме за тортички.По-важен е Законът за Държавната собственост - има далавера.Хората кучета ги яли!Собственик на Коли.Позор!!!
15
3
 
34
 
! Отговори
Куче преди 5 години
Много от собствениците на големи и особено на бойни породи кучета,са комплексари! Нещата са прости и са наложени в белите държави. Такива кучата се разхождат на каишка и с намордник! Проблема е,че няма кой да го контролира и за нарушителите сериозни глоби!
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
99процента от кучкарите са *** както на село така и тук в града обичат да имат по един караман трябва да има жестоки глоби и затвор за по тежките случаи за да се научат че тук в града не им вървят селските номера
13
6
 
29
 
! Отговори
Караибрахим преди 5 години
Тези кучета мpъсни... Кой ги пусна по улиците на градовете. Кучетата стават само да пазят стадото овце от вълците. Въобще нямат работа при хората в градовете.
12
0
 
20
 
! Отговори
А преди 5 години
На собственника тряба да сложи намордник ,материална компенсация на детето да плсшта до 27 години.
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Т. нар. "собственик" трябва да бъде издирен и наказан, но дотогава трябва да сме приели смъртното наказание и някои подобни утежняващи положението на скапаните селски катили обстоятелства. И е време да станем като Америка в режим "Тръмп". Трябват ни хора, които са "на себе си", в управлението.
10
10
 
1
 
! Отговори
Дадан, я съм мале преди 5 години
Как пък не избрахте снимка на лабрадор? Жълтинари неприятни. Невежеството ако е блаженство, по блажено от българския жОрналист нема. Сполай на вас и вашите майки.
9
0
 
57
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Куче ухапало човек се убива веднага, без да се търси извинителна причина. А собственикът плаща едногодишна минимална работна заплата на пострадалия.Така е в Америка, дето толкова и завиждате и мразите.
8
2
 
34
 
! Отговори
Гост преди 5 години
1000 лева глоба за пес без каишка
7
1
 
28
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Смърт за уличните кучета
6
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е много добра идея за зареден пистолет на масата. Даже бих казал това е като да стреляш без посока, да оставиш куче без намордник между хората.Тези кучкари и велосипедисти трябва да спрат да ни тероризират.За хомосексуалистите ще говоря в друг сайт. Ако не ме изтрият