Валери Симеонов отново: Няма да подавам оставка!

"Имам право да присъствам на съвета за хора с увреждания"
26 окт 2018 15:37,
85
Валери Симеонов отново: Няма да подавам оставка!
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви за пореден път, че няма да подава оставка. От вчера той не оглавява Националния съвет за интеграция.

ГЕРБ са категорични, че ще внесат поправки между първо и второ четене в закона за хората с увреждания, за да стане така, че ресорният вицепремиер да не оглавява Националния съвет за интеграция на хора с увреждания.

Още по темата

"За ваша информация към настоящия момент този съвет за хората с увреждания се ръководеше от министър Бисер Петков. Аз съм присъствал тогава, когато е имало нужда, когато той ме е канел, или когато съм преценявал. И ще имам това право и в бъдеще", коментира Симеонов пред "24 часа".

Той припомни, че протестиращите майки на децата с увреждания не са членове на този съвет.

"Там са представители на съответните организации на хора с увреждания, които отговарят на изискванията. И пак за ваша информация, в тази година и половина, аз съм нямал никакви проблеми с тях, работели сме идеално и това може да го потвърди и министър Петков", каза още вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червей се е впил в герб. И смуче здраво. Ама няма кой да го извади. Снимка - порно канал?
77
0
 
3
 
! Отговори
турчин преди 5 години
До Да се опълчим наТурцНо дава повече пари за образование и здравеопазване. Минималната пенсия над минималната заплата. Дизела е2.10 лв. наши пари. Защо се пазарува от Турция.
76
0
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Такааааа Значи за Пеевси може да има платени протести а за Симеонов неможе Засрамете се бе хора.или поне не всички
75
0
 
1
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Извинете но оставам
74
2
 
2
 
! Отговори
очевидец преди 5 години
На битака случайно дочух как една 50 -ина годишна жена споделя на своя позната.Останала безработна и решила да "се рзболее"от инсулт.Платила където трябва и речено сторено една година получавала пари.След което от бюрото по труда и намерили работа.Но работодалелят като видял документите отказал да я вземе на работа.И щяла пак да се "разболява"!Ако се провери колко са хората с увреждания,повече от половината ще се окаже,че са без такива.Ако можеше да се отсеят мошениците ще има пари за болните.
73
3
 
2
 
! Отговори
Да се опълчим наТурц преди 5 години
вие не сте нормални. Турция има 9-та армия В СВЕТА и втора в НАТО. Франция трепери да не й скочи турция. Само САЩ, Русия и Китай имат по-големи армии от турция. Турция има 648 000 души редовна армия, 3 000 000 запасни. Турция отделя за отбрана 6 процента от БВП, ние 1,8 - тя строи атомни централи, има силна военновъздушни сили....
72
0
 
3
 
! Отговори
до 70 преди 5 години
и кой щеше да позволи тази ограда да бъде бетон? според евроизискванията не можем да строим огради. едвам построихме и такаав ограда и то само защото е уж "временна"
71
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, проблемът не е в майките, ав БСП
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е проблемът в майките! Ние всички сме проблем за управляващите, защото им нарушаваме блаженството и не искаме да запазим "тишина" за Валери и Ко. Когато го разберем, когато го осъзнаем, тогава няма да могат да ни разделят на майки, баби, болни, здрави и какви ли не още! Ние сме НАРОДЪТ! В това ни е силата!
69
1
 
2
 
! Отговори
Симеонов преди 5 години
Не се съмнявам, че вътрешно в себе си Симеонов е добър човек.Но когато си част от политическата върхушка - сред акули - които са обучавани за конфликти в САЩ, нямаш право на подобно поведение и език.Всички растем през годините, и трупаме... мъдрост.Да не осъзнаш, че си инструмент, и те използват за унищожение на формацията, трябва да си ДЕТЕ.емоционалност на Симеонов, Сидеров се използва от сценаристите, няма съмнения, че някой не е подшушнал на Симеонов подобно поведение, ЗАЩО и КОЙ, мислет
68
0
 
3
 
! Отговори
Я-то преди 5 години
вдигаш ръка на възрастен човек - старица... без коментар,при наличие, че разполагаш с властови инструменти и си част от управляващите, Решението?!Както в редица западни д-ви, не си живял 6 месеца в БГ, нямаш право да гласуваш!Оградата,трябваше да бъде - бетон - ров - бетон.Какви са тези канали за "бежанци"?!Вие знаете ли, че момчето граничар, което стреля по бракониери, колегите му плащат хонорарите на адвоката?Къде са политиците, да се опълчат на Турция?Хубавото Наде посланик - No More!!
67
1
 
4
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Това беше А-то, защо ОП нямат място в политиката, най-нагло излъгаха избирателите си!Б - Не може до вчера да наричал с най-грозни имена политическите си опоненти ГЕРБ, и днес да си им пръв приятел - това се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ.В - Атака, до вчера Сидеров пускаше компромати срещу Симеонов, изведнъж приятели - нарича се подлост, и днес продължава с папките в МС.Г - другарят Каракачанов - за по-кратко агент "Иван" - 6-ти отдел на ДС, тези които съсипваха хора като Г. Марков и хората лежаха в Белене
66
0
 
4
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Защо трябва да напусне политиката?Симеонов и поддържащата го хунта налат модел на поведение в обществото, който е пагубен за бъдещето на БГ.Защото ни писна подобни индивиди да ни управляват - поет на *** преди 1989 Спас Гърневски и Данаил Кирилов- *** по съвест - сега, и двамата от ГЕРБ.Не се чудете защо бългирите отглеждат Питбули, защо не чистят след кучетата си, и се бият по магистралите.Трябва да си отидат ОП,защото излъгаха и се коалираха с ГЕРБ.Нямат морал и достойнство!
65
4
 
2
 
! Отговори
Алф преди 5 години
Валери ме кефи!Най-после един истински ***,който се заинати като магаре на мост и ще скъса нервите на червенотиквеничковчетата!Борисов няма да си мръдне пръста,ще го остави сам да пие от горчивата чаша,която сам си сипа,но няма и да го извади от управлението!А на митингуващите ще заяви - Искахте закон,гласувахме го!Оставка ще означава вече политика,а политиката - Това съм АЗ
64
6
 
3
 
! Отговори
Р Е З И Л преди 5 години
Никакви майки не са тези, а *** на ДПС срещу българите-националисти!И имат наглостта да се възползват от социалните фондове на българската държава.Освен *** на ДПС, са и маши на безродните интернационалисти.
63
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И правилно!Не може да се дестабилизира правителство заради крясъците на 20-30 жени, които са употребени като маши от една определена партия!В крайна сметка, тези вресли са от контингента, който само получава, а нищо не внася в бюджета. Срамота е да се правят на обидчиви примадони.
62
1
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Чудя се на Бойко - не му ли е ясно, че колкото по-дълго държи Валери Симеонов в правителството, толкова повече негативи ще трупа заради него. Накрая все пак ще трябва да му "подаде" оставката, но колкото по-рано, толкова по-добре.
61
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 5 години
*** !!!! Да си ходи от властта и да се завре у *** Бургас!!!! И повече да не се полазва никъде!!!Ето такива *** си ги избирате !! И утре пак гласувайте за този *** или подобни на него .... какви Патриоти са тия бре??? Патерици на Москва!!!Нямам думи да опиша колко съм отвратен от тия ***!!!!
60
1
 
10
 
! Отговори
Хасфалт преди 5 години
Аре тея дето му искат доброволно оставкато, да дадът на гладно куче кокъл и с молби да го накарат, доброволно да го пусне.Извинявам се, ако неволно засегна някое куче със сравнението ми, но така е приказката. Сори!
59
0
 
8
 
! Отговори
ут селу преди 5 години
Мразим ги сичките