Пистолет, дизел... разкриха бензиностанция в бус

Полицията хванала столичанина зад столичен магазин
Обновена: 29 окт 2018 13:50 | 29 окт 2018 13:45,
16

Снимка: МВР

12
Полицията и митниците разбиха схема за незаконна продажба на гориво, съобщава МВР.

От полицията разясниха, че зад столичен магазин 55-годишен мъж наливал гориво с бензинов пистолет от един товарен автомобил в друг.

При проверката станало ясно, че в багажника на буса е монтиран резервоар с вместимост над 1000 литра и прибори за точене.

Още по темата

Товарният автомобил е на фирма, собственост на 31-годишен мъж, а 55-годишният бил нает на работа от предния ден, без трудов договор.

От монтирания резервоар, зареден с дизелово гориво, са били захранени още няколко коли, като клиентите плащали по-късно лично на собственика на фирмата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Брадвата преди 5 години
Жалко, нафтата му беше добра. 200 км отгоре пробег с пълен резервоар, отколкото на конкуренцията лук и шел. 30к км колата нямаше проблем.. Сега на кого ме оставиха гадините от митницатааа!!
15
0
 
2
 
! Отговори
Радек от Боктор преди 5 години
Те крадат и *** народа.....Народа се спасява както може. Защо това го няма в Европа? Защото там хората плащат нормално, а тук ни лъжат ненормално. Хак им е. Така им се пада да им го туря в умните глави. Като не даваш, те крадат, като не храниш, умират, като тормозиш, бягат. Ха сега си живейте с *** и мигрантите та да се научите.
14
1
 
3
 
! Отговори
шоп преди 5 години
Едно време Премянов и някакъв Василев, който после избяга в Испания, бяха опасали София точно с такива бензиностанции. Две цистерни на открито и две колонки с бензин и дизел. Просъществуваха дълги години. Имаше една такава до блока ни и около нея вонеше на ацетон, не на бензин.
13
0
 
5
 
! Отговори
(адвокатЪ) преди 5 години
не виждам нещо незаконно да преподаваш стока
12
0
 
1
 
! Отговори
ss преди 5 години
еми да, даже може и да не е препродажба а направо купуваш за някого гориво и му го носиш не е ли същото някой ми дава 20 лева да му заредя в туба от бензиностанцията правя м услуга и после му нося горивото, ама ако се съберат на тъста на баща ми на чичо ми на вуйчо ми да им купувам и да им го нося да не прехвърлям 100 туби по добре една голяма бака и от там с пистолета да им разливам, цивилизована европейска работа...продавал гориво глупости
11
0
 
3
 
! Отговори
Шефа на Люкоиль преди 5 години
Къде е безанджия-та,питам глас в пустиня
10
0
 
4
 
! Отговори
Бен Бейкър преди 5 години
Това се нарича,амбулантна бензиностанция
9
0
 
2
 
! Отговори
Радж Масур преди 5 години
Темната кория,подвижна колонка
8
0
 
21
 
! Отговори
Хуху преди 5 години
Много грамотно заглавие! Евала!
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е написано, че гориво не може да се препродава?! Аз купувам 20 литра от някоя бензиностаниция и не мога да го препродам?! Вие нормални ли сте? Днес бг, съвсем изчаткахте с платените си статии! Напишете, че статията е платена от спонсорите ви!
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как незаконна продажба като плащане не е имало? Баси *** са тия...
5
0
 
2
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
за къде сме без балканския алъш веришяко в далаверата това е въпрос на репутация
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли плащане на място, абсолютно нищо не могат да докажат. А и този с фирмата със сигурност има фактура за закупеното гориво.Да отидат на някой обект и да видят как ще зареждат багери, компресори и въобще всякаква техника. Обикновено е от прозрачни 10л туби от минерална вода.
3
0
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Браво тигър,:) хубав коментар ,отдавна не бях се смял толкова.
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията хванала столичанина зад столичен магазин докато е купувал столични стоки с пари изтеглени от столичен банкомат от лична столична дебитна карта издадена от столична банка в столицата.
1
0
 
40
 
! Отговори
V преди 5 години
На това му викат ,,старт ъп ,, Иновативна идея .Бензиностанцията идва при тебе ,вместо да губиш време ти да ходиш при нея :))) Да ползват и европроект да разширят бизнеса.А и всеки работник който не може да си вземе парите ще може да донесе откраднатото гориво което е заради откраднатата заплата :)))