Експерт: Агресията на Викторио идва от натрупан гняв

Психиатърът д-р Веселин Герев: Действията му са непланирани
Обновена: 30 окт 2018 21:03 | 30 окт 2018 20:30, Красимир Ангелов
27

Експертите са на мнение, че действията на Викторио Александров, който застреля приятелката си и 1-годишното им дете, са продиктувани от натрупано във времето напрежение от влошени лични отношения. Убийството на детето е било под въздействието на силен психологически шок.

Още по темата
Психиатърът д-р Веселин Герев е на мнение, че действията на убиеца са хаотични и непланирани. Раздялата на младата двойка преди една година и събирането им отново пък говори за натрупване на напрежение от лични отношения.

Според специалиста фактът, че убиецът е подал жалба срещу жена си говори, че търпимостта му е към своя край.

В продължение на времето убиецът е овладявал агресията си и желание мъст, но всяка една битова ситуация е можела да отключи агресивното му поведение.

Вижте какво каза експертът във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
7
 
! Отговори
АНИ преди 5 години
на въпросната личност е разрешено ползване на оръжие.Как психиатрите да се оправдают.Жалко замайката и детенцето.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много малко информация по случая. Това е семейство с дете. Има нещо което не се знае още, при такава трагедия, има голяма причина
19
2
 
2
 
! Отговори
Бате Пешко преди 5 години
До Анонимен 19Разбира се, че е жертва....и той, и жена му и детето бог да ги прости....всички са жертви
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Expert"
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Експерт: Агресията на Викторио идва от натрупан гняв"Глупости. От липса на кекс ще да е.
16
2
 
17
 
! Отговори
Скапана Държава преди 5 години
Познавам тази *** така нареченият Д-р Веселин Герев лично,защото издаде документи с които да освободи от наказателна отговорност биологичният ми баща,който също е страшен *** като този,който е застрелял жената и детето си.Той има 20 дела включително и опит за убийство на полицай,но благодарение на този *** Герев се разхожда на свобода и всеки момент може да извърши нещо подобно!!!Имам десетки сигнали в полицията и прокуратурата срещу него и нищо!!!
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало управниците няма ли да върнете смъртното наказание за такива убииства особено на малко детенце. Или ви е страх че ИШИЯСА че ще ви се скара. Докога трябва да търпиме такива отр.епки да се разхождат между нас. На всичкото отгоре тази отре.пка е и въоръжена. Това значили че никой не е в безопасност защото такива като този са хиляди. А когато стане белята полицията само ще направи констатация. Защо се разрешава на фирми да имат бойно оръжие да не би да пазят Границата. Приберете им оръжията.
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми то във всяко престъпление ина замесен гняв.Особено убийства,изнасилвания и подобни.Тва е все едно да кажеш ,че където е мокро значи има течност.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В продължение на времето... " неумението за ясен изказ на пишещия, достига невъзвратни ментални низини , които "с течение на времето", ще дадат плодове, и ще поставят четящия в недоумение, какво точно е искал да каже пишещия.
12
6
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
А бакшишът дали изпитва угризения за смъртта на детенцето ?
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно е постъпил таксиджията не е длъжен да се занимава с детето на семейство психари.Единственото лошо нещо е че тоя талибан след 10-15 години ще го пуснат на свобода и пак ще си хване някаква да я бие и гърми.Понякога се чудя кой е по-малоумeн в такива истории.Мъжът ,че бие,коли и гърми по жената или жените които харесват такива мъже.Са ще излезе че Винченцо освен тая има и гадже,че и любовница и поне едната вече е бременна.
10
1
 
8
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
Хайде пак старата песен на нов глас едни псевдо експерти ще се плюнчат да обясняват на хората и вменяват налудничавите си хипотези за състоянието на един убиец, с което пряко се влияе върху по нататъшното развитие на процеса.После под тяхно давление съдът ще реши, че е бил афектиран или невменяем, и каква справедливост и обективност да очаква обществото?
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не идва от натрупан гняв идва от селяния лудост и дивотия.Той като го гледам така по снимките си е парче от етноса.А там нещата са брутални и жестоки.Те така си живеят тия хора това им е част от ежедневието при тях и най-малките проблеми са мноого взривоопасни.Накратко казано избухливи,непредсказуеми безмислено жестоки и без особена логика в действията си.Имам няколко такива съседи в блока в който живея.Нагледал съм се на всякакви изпълнения-колене със сатър, ръгане с парче арматура,бой с паве..
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя верно е психясъл доктор. Натрупан гняв и ще убие женяа си че спряла да му казава мило а детето какво е спряло да му казава скъпи ли. Този да ми го дадът за нула време ще му минат ядовете и мъките. Ще му завра пистолета в едно тъмно и *** място и ще натисна спусъка.
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Викторио е в пъти по-опасен от русенския ром.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия дни всички сме под напрежение.Но не вадим пистолети,може би защото ги нямаме.Но не сме и супермени, та като ни опрат пистолет в тила да действаме като Стивън Сегал,Брус Уилис и много други, знайни и незнайни лица от филмите.ТИ,Храбрецо,какво би направил?Направи го следващия път.Ще има и други като този.Бъди рахат.
5
0
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
съгласен.
4
2
 
15
 
! Отговори
Тарантула преди 5 години
Трябва да се промени закона за оръжията.аИздават се разрешителни като топъл хляб.Друг е въпроса,че 90% от бг граждани са затънали в кредити и в мизерия.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приеха скоро закон да защитят Виторио от тормоз, тъкмо ги уредиха със права и свободи, а сега каква стана? Сега новият закон трябва да го защити.
2
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Диагнозата на Викторио е ясна. По-интересна е диагнозата на м*лоумния бакшиш, който с действията си, е изпратил онова дете на сигурна смърт като е отказал да закара детето на безопасно място както го е помолил нашият психопат. "Е, ко да го правя тва дете". Ами като знаеш, че един самоубиец/камикадзе иска да нарани това дете и себе си и те моли поне детето да не страда, ще му уважиш желанието! Нарича се гражданско общество. Това е все едно да гледаш как някой се удави и нищо да не предприемаш.