Оперираха момчето, намушкано с химикал от съученик

16-годишният остава за лечение в "Пирогов"
Обновена: 30 окт 2018 19:15 | 30 окт 2018 19:10, Красимир Ангелов
6
Оперираха момчето, намушкано с химикал от съученик

16-годишното момче, което бе намушкано с химикал от свой съученик в София, е оперирано в "Пирогов", съобщи БНР.

Още по темата
Ученикът остава за лечение в болницата, няма опасност за живота му. Полицаите продължават да изясняват обстоятелствата около инцидента от тази сутрин. По първоначални данни става въпрос за скарване в училище.

Уведомени са родителите на двамата. На място има криминалисти, инспектори от Детска педагогическа стая, които изясняват обстоятелствата около инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5 точно даже си по-близо до истината отколкото искаш единия ни вицепремиер подсказвам обича да говори за кресливи жени мерят го с тоалетна хартия и не ще да си подава оставката по пройзход е татарин и това вече не е шега а напълно сериозно а че е бивш агент от ДС а сега е получил душевен катарзис и вече се е претапицирал в нацист то д друга тема той и във сантерия шаман ще се преправи само кокала да му е в устата.А за насилника дано да влезе в пандела там и на него нещо ще му забият някъде.
4
0
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Добре, че агресорът е нямал пистолет.
3
0
 
13
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Слуша бг.хип-хоп по цял ден,идоли за подражание са му мутрите издигнати в култ благодарение на бг.медии по поръчка на абсурдистан.Агресията в чалгария отдавна е неделима част от възпитателния процес и част от българското днк.И сега ,,ама ЗАЩО" ?
2
1
 
13
 
! Отговори
.. преди 5 години
Добре де, този пусти български език няма ли да го научите?Думата химикал има съвсем друго значение, за справка - тълковен речник. С диалектите в къщи!Ако говорим за средството за писане, то то е ХИМИКАЛКА.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв е бил този химикал от стомана ли. Хубавото е че не му е извадил окото. А бащата на пострадалото дете да се вземе в ръце а не да се чеша там дето не го сърби. Защото следващият път може и окото да му извади а и нещо по лошо да се случи. По нашето недоносено соц време никой не си правеше илюзии че може да си прави каквото му трекне.Защото по онова време имаше Шамарена фабрика и когато тя се пуснеше в действие и птичките и тревичките залягаха ниско.