Ловки пръсти: Отиваш на обяд в заведение – оставаш без пари!

Джебчии обраха мъж в ресторант в квартал "Дружба"
1 ное 2018 12:30, Нели Христова
26
Ловки пръсти: Отиваш на обяд в заведение – оставаш без пари!
Според пострадалия – апашите са двамата мъже, напускащи заведението. Снимка: Facebook

Ловки джебчии отмъкнаха парите на мъж в заведение в столичния квартал "Дружба".

Николай Попов сам алармира за инцидента в социалната мрежа Facebook, публикувайки кадри на престъпниците, заловени от охранителните камери.

Те стоят на съседната маса с гръб към него и с отработено движение отмъкват парите от портфейла му, сложен в джоба на якето му.

В профила си той написа: "Внимавайте, тези двамата ме обраха преди час (13:05 ч.) докато обядвах в заведение по схемата - седят на съседната маса, единият следи, другият с гръб към мен бърка в джоба на якето ми, което е на облегалката на стола и без да вади портфейла го изпразва от банкноти.

Веднага след това стават и си тръгват. Случаят е в "Грило" в кв. "Дружба". Снимките и видео са ми предоставени от собственика на заведението, за което му благодаря. Ако някой има инфо или ги разпознае, моля да се свърже с мен, ще почерпя само да ги открия тези убавци..."

Публикацията на Попов е била споделена от над 200 души. Джебчиите все още не са арестувани, но в коментар към поста мъжът благодари на всеки, разпространил статуса му и обяснява, че не залавянето на апашите е целта, а предотвратяването на други подобни инциденти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко са му краднали на тоя чиновник?
23
0
 
9
 
! Отговори
100% преди 5 години
Тия двамата са братя.
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, т'ва българите големи джебчии, бе! ... Просто да не повярваш! :)
21
0
 
28
 
! Отговори
Свидетел преди 5 години
От години подобни типове пътуват по линията на автобус 204. Редовно има обрани.Един път след такъв случай имаше спряна патрулка на хотел Плиска и отидох веднага да кажа на седящите вътре полицаи какво се е случило. Казаха, че не можели да се занимават, защото имали мероприятие.
20
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За балъка няма безопасно място.Ще го обират на улицата, в ресторанта, във влака или смолета, абе НАВСЯКЪДЕ балъка си е балък.
19
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия двамата са готови за депутати!Квалификацията я имат .
18
28
 
12
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Ам сигурно обрания е некъв див селинджър. Носи балата в джеба. Да има пачка а. Нормалните си носят по 50 лв. в джеба и разплащат с карта. С балята на селу
17
2
 
10
 
! Отговори
Мен са ме обирали 2 преди 5 години
1 пьт в Гео Милев и един пьт в Орландовци.Това е отврат дьржава.Едно време бях много 4естен.Сега искам да стана ***,ще ми е по добре...
16
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мислите ли, че полицията не хи знае ? Всичко се знае в тази държава но сигурно снисат пари където трябва и не ги закачат.
15
1
 
14
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ. преди 5 години
Това не е ли стара новина. ????? Преди време имаше клип точно, как тези двамата са в същото заведение.
14
19
 
7
 
! Отговори
Дон Бастардито преди 5 години
Някой ако е ходил да каже управителката още ли е едно русо слабичко лелче, наближаващо 50-тте? Само като я мернех, тичах към *** да не изригна в гащите. Не съм стъпвал там от 3-4 г., но сега като се подсетих си я спомням все едно вчера е било...Иначе по темата: тоя кво се е разхленчил, да се беше пазарил за безплатна автомивка и брюле, щеше да го огрее. Сега нито парите ще види, нито кремче след тази антиреклама.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, не знам, бъдете бдителни. Друго няма.
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подобни убавци в заведение в "Гео Милев" от всички празни маси си избраха тази за мен, която беше най-забутана и на тясно. Аз гледах мач с приятели а сервитъорката ги видяла как ми пребъркват якето на стола и ме извика настрани да ми каже да си проверя якето. Като видяха, че си проверявам джобовете се изнизаха на момента. Имайте едно на ум.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изводът - носете си малко над необходимата сума за деня. Е, с дебитните карти не знам как стоят нещата. Там е сложно.
10
11
 
27
 
! Отговори
Видеорегистратор преди 5 години
Това заведение се посещава само от политкоректни *** и стартъп меринджеи, които не създават добавена стойност, а само "въртят едни проектчета". Такива няма как да бъдат обрани, защо самите те са обирджии.
9
2
 
29
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Това е запазена марка на румънски и молдовски джебчии, ама знам ли...
8
1
 
38
 
! Отговори
жаго преди 5 години
Ами пич война е внимавай. Няма да си оставяш яченцето даже и до теб да е. Слушалчици на ушетата също се лигавят с тях по улиците, по транспорта , после...таковаха ме изненадаха ме. Война е мислете му какво правите всяка секунда ше преценяваш.
7
1
 
21
 
! Отговори
До аза преди 5 години
Вида не означава нищо! Явно от айдуци не разбираш! А само от такива по филмите...
6
24
 
8
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Като ги гледам какви са снажни, много ме съмнява да са те. Ако не се вижда преджобването на камерите, обрания и собственика ги чакат такива хубави дела за клевета и набеждаване, че бедна им е фантазията.
5
5
 
40
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Фактът, че все още не са заловени, е доказателство, че делят плячката със служителите на МВР.