Столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти
8 ное 2018 09:52, Анисия Иванова
0
Столични квартали остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 9 ноември, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Софийско поле“, жк. "Дървеница“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на бл. 43, бл. 42А, бл. 45, бл. 46. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 43.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Ивац войвода“, жк. "Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Момчил войвода“ - от ул. "Ивац войвода“ до ул. "Цар Иван Асен II“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Момчил войвода“ и ъгъла с ул. "Цар Иван Асен II“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Александър Стамболийски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на бул. "Александър Стамболийски“ - от бул. "Витоша“ до ул. "Княз Борис I“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. "Лавеле“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Роза“, кв. "Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Роза“ - от ул. "Каменица“ до ул. 646. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Роза“№24.

Заради диагностика на уличен водопровод на ул. "Подлозище“, кв. "Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Подлозище“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Подлозище“.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари