Бой, влизане в насрещното: Отново агресия на пътя

Инцидентът е станал в столичния кв. "Гео Милев"
9 ное 2018 12:15,
43
 

Поредната агресия на пътя. Този път в кв. Гео Милев до сервиза на Мост компютърс. Ситуацията е такава, че редовно образи спрели по една или друга причина потеглят в улицата Владимир Башев в забранено зс движение посока ул. Елисавета Багряна. Останалото можете да видите сами във видеото. Ако родната прокУратура реши да да се разправя, моля да вземе под внимание удъра по страничното огледало от камерата на Мост компютърс в ляво от моята гледна точка на камерата. Хората бяха типичен пример за рубриката Тарикатпарад на Господари на ефира. Питам до кога такива образи ще бъдат съдени за хулиганство и пускане да си веят коня отново. Имам следното предложение - нека такива образи се намери прозорче в милата ни Конституция и да положат обществено полезен труд щом имат наглостта да стоят и да плащат гражданите на Република България! Пожелавам на всеки един да не му се случват подобни ситуации, а ако ви се случат не се правете на тарикати. От другата страна най вероятно нямат акъл и някой ден ще има смъртен случай!

Posted by Пламен Йонов on Wednesday, 7 November 2018

За нов случай на агресия по пътищата сигнализира мъж, станал свидетел на улична разправия в столицата. Кадри от скандала са публикувани във Facebook групата "Видяно в София".

Случката е станала в столичния кв. "Гео Милев", на бул. "Шипченски проход".

"Ситуацията е такава, че образи, спрели по една или друга причина, потеглят в ул. "Владимир Башев", в забранена за движение посока към ул. "Елисавета Багряна". Останалото можете да видите сами във видеото", пише Пламен Йонов.

Той зове да се намери начин подобни нарушители да полагат общественополезен труд, за да изкупят дълга си към обществото. И завършва с пожелание - на никого да не се случва това!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да беше им напукал китарите на двамата шушляци
38
0
 
1
 
! Отговори
fake news преди 5 години
какво видео?? къде??
37
1
 
1
 
! Отговори
До 27 Анонимен преди 5 години
Да алкохолизираните ватенки изобщо не са злобни и не се карат.Те направо слизат ако могат от колата и мъже жени почват да се налагат.Ама си намерил и ти кой да дадеш за пример.
36
0
 
2
 
! Отговори
До 35 от Анонимен преди 5 години
Пълно е с откачалки и *** които по цял ден висят по форумите и пишат простотии ама ти счупи *** и удари всички в земята по тъпащина.
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Секретни документи показват ръката на ЦРУ в организирания преврат на 10 ноември 1989г. За България е готвен силов сценарий по подобие на събитията в Прищина и Косово. Трябвало е наемник да изтребе цяло турско семейство с автомат в собственото им жилище с цел да се предизвика етническо напрежение. След това са щели да бъдат вкарани "умиритворителни сили" от САЩ за туширане на напрежението и свалянето на Т.Живков от власт. Благодарение на многото вътрешни предатели не се е наложил силовия сценарий
34
0
 
4
 
! Отговори
Правила преди 5 години
Има нещо, което се нарича правила. Ама можело да се мине, ама това, ама онова. Нито управляващите спазват правила и нрави, нито избралите ги. Вървим, направо тичаме към бунището на историята.
33
0
 
9
 
! Отговори
Rene преди 5 години
Момчето е в пълното си право! Очевидно е и достатъчно разумен да не излиза от автомобила, именно за да бъде избегнат физически сблъсък. С такива ***, като виновните в ситуацията възможността за диалог е нулева, какъвто по всяка вероятност е и техния интелект!
32
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя хич не е в час с клипа, пълен дразнител. Никаква толерантност от двете страни ***...
31
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютен ***.Избива си селските комплекси.Трябваше да му шибнат едно паве в задното стъкло и да похарчи едно агне за ремонт.
30
1
 
12
 
! Отговори
Mda преди 5 години
До 29Ми ти какво очакваш бе Мъжки. Двама срещу един. Много ясно,че ако излезне ще го набият като е сам. Ама поне има смелостта да не се отмести. Ти ако беше там със сигурност щеше да дадеш задна *** от страх
29
25
 
2
 
! Отговори
stone преди 5 години
Джендърска работа. Заключил се в колата снима и се репчи. Много голям, ако се покаже от колата ще събира зъбки. Това са българските мъже...страхливи мижитурки.
28
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, никой никого не е бил. Изгледах видеото. Влезнали в забранена улица - голяма работа. Еми като движението не е актуализирано от байтошово време как няма да влязат. Имаше там някакви приказки и едно леко изкривено огледало. Голям праз.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До DiscoveryОт 5-6 години гледам такива клипове в ютюб от Украйна и Русия и ми прави впечатление че те не са като нас Ние винаги реагираме злобни и с агресия когато някой ни направи забележка че нарушаваме нещо Те не са злобни като нас балканците
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е силата на видеото Хора научете се да снимайте на видео всеки път като имате конфликт Няма закон който да забранява снимането на хора на обществено място Нещо повече- има закон който РАЗРЕШАВА снимането - Закон за авторските права и сродните му права - чл 13 Ако нямаше видео никой нямаше да разбере за този и много други случаи на агресия
25
2
 
13
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Като са в грешка в тея басттуни ко са прават на много отворени? А бе не ги разбирам такива хора хем са в очевидно нарушение, хем наглеят?! Момчето си беше напълно право, а дано да си отнесат поне некой фиш тея бастуни...
24
1
 
9
 
! Отговори
Велизарий преди 5 години
Българите се чудите на простотията си и чакате някой да ВИ ОПРАВИ???НЯМАТЕ ВЪЗПИТАНИЕ,СЕМЕСТВАТА ДЕГРАДИРАЛИ, БЕЗ ТРАДИЦИИ, ОБРАЗОВАНИЕ, МУТРИ И БАНДИТИ НАВСЯКЪДЕ!! ЦЯЛ СВЯТ ВИ СЕ СМЕЕ. ОЩЕ ИСКАТЕ ЛИ..... ГЛЕДАТЕ С ДЕЦАТА СИ ЧАЛГА И ВИР БРАДЪР.......
23
2
 
9
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Навлезли в настещното, че и нагли да удрят колата на човека. Такъв заслужава една калайка, между очите, ама намерил...за жалост това е част от ежедневието на обикновеният българин...какво им дреме на управляващите, те такива проблеми нямат!
22
1
 
4
 
! Отговори
до шматката преди 5 години
ти си типичен мало.умник - защитаваш грешната страна
21
0
 
1
 
! Отговори
Цвента Ц преди 5 години
На бас че като няма да направят нищо
20
27
 
10
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Тоя дето снима май си беше по нагъл от ония селинджъри.Умишлено нагнетяваше ситуацията.Получи се:Видяхте ли.Стана по моето.Тези с аудито въобще не бяха агресивни докато кинаджията не започна да се прави на великХвани единия удари другия