Проверки в София за нерегламентирано горене на гуми

Засега: Установено горене на едно място и две огнища на открито
10 ное 2018 18:12, Елка Василева
45
Проверки в София за нерегламентирано горене на гуми
Йорданка Фандъкова. Снимка: архив, БТА

В София са започнали проверки за нерегламентирано горене на гуми. Това съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова.

"Проверки за нерегламентирано горене на гуми и отпадъци в район “Красна поляна” снощи и рано тази сутрин установиха горене на гуми на едно място и две запалени на открито огнища. Два екипа на дирекция “Аварийна помощ и превенция” на Столична община, екип на Трето районно на МВР и екип на пожарната извършваха обходите", написа във Facebook кметът.

"По мое искане рано тази сутрин в района измерване направи и мобилната станция на Изпълнителната агенция по околна среда. Проверките продължават и днес с екипите на Столична община - звеното за “Аварийна помощ и превенция” и Столичен инспекторат, като към тях се включват и екипи на Трето районно на МВР и на Жандармерията, която има дежурен пост в района на Виетнамските общежития. Благодаря на гражданите, които ми писаха снощи и които насочваха проверяващите екипи", допълни още Фандъкова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вселената беше черна, но една от Галактиките в нея беше особено черна. Всички съзвездия и планети в нея бяха черни, но една от тях бе по-черна от другите. Всичко на тази планета беше черно и две черни фигури се тътриха в сумрака незнайно къде. Едната фигура потупа другата по рамото и рече:- Бай Коце, до кога ще палиш тези гуми, бе?!
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До всяка гумаджийница полиацай, до всяко дърво в парка общински служител.
33
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хемингуей през 20-те е бил беден начинаещ писател,който са го маризили на спаринг,за да може да храни малкия си син!И си го е отгледал!Не е чакал да стане на 50!Както и да е,живи и здрави!
32
1
 
2
 
! Отговори
fake news преди 5 години
вандъкова обикаля и пита всеки огняр "за кой гласува?"ГЕРБ: браво гори моме гори. и пак така!БСП: ЗАТВОР ЗА ЕДНОЛИЧНОТО ТОПЕНЕ НА ВСИЧКИ ЛЕДОВЕ И БЕЛОДРОБЕН РАК ПО СВЕТА. ГДБОП ДАНС шурм!!
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
София е един майтап !Като ,цялата Държава !Нищо различно !
30
6
 
3
 
! Отговори
пфу преди 5 години
До до 29 С това мислене ще си останеш сам като куче . Деца не се правят по план или най-много да ти викат дядо вместо тате.
29
6
 
0
 
! Отговори
Смотан преди 5 години
брадчетката на продаде кога една гума да горим тя забрави тецове мецове коли дизеле безини *** *** и тъкъвото само гумите да вижда брадчетката защо така да
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14. Правим деца другарю за да не изчезнем като нация. На 25 години съм и ако сега не си направя деца и не ги отгледам като стана на 50 ли. Идват ми едни нецензурни думи но ще се въздържа че няма да са красиви.
27
1
 
11
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 5 години
Вместо да се хвърлят срещу хората, да вземат да си свършат работата. Да измият улиците, да махнат всички коли пред общината и народното събрание и да подкарат колелета, нали са печени. Убийците на народа - не сме забравили Своге и другите места
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типично по герберски. Не се търси първопричината, а се глобавя!
25
1
 
5
 
! Отговори
до сулю гербераста преди 5 години
До Анонимен 14Ти акъл имаш ли бе,тиквар!?Ти чуваш ли се,ИЗОБЩО,какво приказваш!?Ама когато ви казват,че сте ***/оти,се сърдите!Баси червения евроге/йзер!Българиоооо!..
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се прави на ощипана забранете паленето на печки да си купуват климатици или да се включват към Топлофикация хем ще спре поголовного изсичане на горите където пуши комин 20 000 лв глобар а не да ни дрънкаш за стари автомобили Тойвтомобила може да е стар ама като седи в гаража не замърсява нищо.
23
3
 
13
 
! Отговори
??? преди 5 години
Абе вие съвсем изкукахте бе гербаджии. Проверка на горенето на гуми - що не направихте така че хората да не прибягват от мизерията до горенето на гуми, а ми правите проверки?проверете си мозъците!!!
22
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редно е българите да осигурят еко отопление за ромите.
21
0
 
16
 
! Отговори
!? преди 5 години
От общината да кажат , от къде са тези гуми , нали уж трябва да ги събират и такса се плаща ...Същото като опаковките, преди 10 години приеха за всяка кофичка , бурканче , торбичка , бутилка да се плаща по незнам си колко и парите щели да служат за бля-бля-бля..... резултата е че си плащаме стотинките , а парите никой не казва къде потъват.
20
3
 
8
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Проверка на членовете на администрацията и проверка на придобитото/откраднатото от общината,,, а не на бедните хора!
19
2
 
8
 
! Отговори
от Ботуша преди 5 години
Споко бе и в Италия смърди. Газта скъпа, обзаведохме се с печки, ама и пелета скъп и всеки си гори в печката каквото намери. Навън не може да се диша зимно време.
18
3
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Абе недоклатения и правенето на деца ли го обърна на политика вЕрно някои сте с присадени мозъци.
17
0
 
7
 
! Отговори
Халонсо преди 5 години
Палят гумите, щото с коньо немат "ряз", за да ги пилят по хасфалта.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фандъкова си купува перуки за хиляди левове.