Проверки в София за нерегламентирано горене на гуми

Засега: Установено горене на едно място и две огнища на открито
10 ное 2018 18:12, Елка Василева
45
Проверки в София за нерегламентирано горене на гуми
Йорданка Фандъкова. Снимка: архив, БТА

В София са започнали проверки за нерегламентирано горене на гуми. Това съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова.

"Проверки за нерегламентирано горене на гуми и отпадъци в район “Красна поляна” снощи и рано тази сутрин установиха горене на гуми на едно място и две запалени на открито огнища. Два екипа на дирекция “Аварийна помощ и превенция” на Столична община, екип на Трето районно на МВР и екип на пожарната извършваха обходите", написа във Facebook кметът.

"По мое искане рано тази сутрин в района измерване направи и мобилната станция на Изпълнителната агенция по околна среда. Проверките продължават и днес с екипите на Столична община - звеното за “Аварийна помощ и превенция” и Столичен инспекторат, като към тях се включват и екипи на Трето районно на МВР и на Жандармерията, която има дежурен пост в района на Виетнамските общежития. Благодаря на гражданите, които ми писаха снощи и които насочваха проверяващите екипи", допълни още Фандъкова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До точноЕ нали трябва да изглежда пред матряла, че положението е под контрол държавата е стабилна и общината контролира дори горенето на гуми, една думичка прави чудеса в царството на слепите и едноокия е цар.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 11Другарю ,като нямате пари защо правите деца?Презервативите са по левче.Сега не можете да ги топлите след 5-6 години няма да можете да им купите автомобили ..Така е.
13
2
 
16
 
! Отговори
Нищоправене преди 5 години
Преди 30 минути минах през кв. Западен парк и Факултета. Има отровна мъгла. Поставена е една кола да замерва въздуха, но на последната спирка на трамвай 10. Дърветата в парка намаляват с всеки изминал ден. От комините на незаконнопостроените коптори излизат тъмни облаци дим. Така е всяка вечер. Нищо не се предприема. Да си подава оставката некадърната кметица, заедно с кмета на община "Красна поляна". Само знаят да мънкат и лапкат, но за решителни действия не ги търси.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберистите убиват народа !! Какви проверки ,какви 5 лв. Хващате *** и два месеца да метат улиицате !!
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарко Компирова с какво да се греят хората. Тока скъп дървата скъпи въглищата скъпи нафтата скъпа пелетата скъпи. Заплатите и пенсиите ниски. Обясни и покажи с какво да се отопляваме. Ами гумите са без пари другарко. Аз който съм заклет привърженик на чистият въздух не заради мен а заради 5 годишните ми деца се принудих да се отоплявам с твърдо гориво. Парното скъпо и студено децата ми постоянно боледуваха. Сега им е топло и не боледуват защото вместо 16 с дървата е 25 градуса другарко.
10
0
 
9
 
! Отговори
точно преди 5 години
До Анонимен 4Много ми е интересно как се РЕГЛАМЕНТИРА горенето на гуми!?:)))
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И дрехи втора ръка забранете да купуват че ги топят в нафта,старо автомобилно масло и ги палят да се топлят.Димът може спокойно да засрами специалните вещества на военните които ползват за прикритие.
8
0
 
13
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Тая до кога ще се прави на луда?!?!?! Никой не гори гуми за да се отоплява и мЪн.алите не са толкова луди, горят ги за мижавата стоманена корда в тях за да я върнат на вторични. Пушилека е заради твърдото гориво май трябва с тояга да и се набие в картофената тиква.
7
1
 
14
 
! Отговори
:( преди 5 години
Вече смърди на изгоряли *** в София. Това, че са отбили номера с 1-2 проверки, нищо не значи. Бразилците горят гуми, стари дрехи и *** и правят живота на нормалните хора ад. А кметицата само се кипри пред камерите и имитира дейност.
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не правят замервания през работни дни, когато всички Столичани в повече ходят на работа с колите си?Много удобно се насочва народния гняв в съвсем друга посока.
5
3
 
14
 
! Отговори
Еврором преди 5 години
Ние не горим гума ***, а берем кабели и ги горим после ги продаваме защото кабелите не ги купуват с гуменото покритие, а с парите ходим да си купим алкохол и цигари заено сме по-силни да живее ЕС дрогарко.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то има ли регламентирано горене на гуми, кой го е регламветирал аман от простотии. Като ще проверяват защо предупреждават проверката трябва да те изненада сега *** ще горят машинно масло за да излизат сажди и да се опушат проверавящите с две думи ще хванете някой за гумата.
3
1
 
6
 
! Отговори
Човек преди 5 години
А кога на северозападните квартали ще обърнете внимание? Отпуснете повече пари от бюджета за следващата година за да имаме нормални условия за живот, канализация, сигурност, нормални пътища и чист въздух
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Проверки в София за нерегламентирано горене на гуми"Превод: ГЕРБ стяга основния си електорат, занимаващ се с горене на гуми с цел да продаде телените жици в тях. Причината- критичния доклад на Брюксел за чистотата на въздуха у нас.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То 20 градуса днеска не, кой ще хаби материала?