Агресивен стопанин, агресивен питбул... Страхът превзе "Овча Купел"

Проф. Иво Панов и кучето му са нападнати от насъсканото куче
20 ное 2018 09:15,
60

По време на разходка в парка в столичния квартал "Овча купел" 1, питбул захапва кучето на председателя на Съюза на преводачите в България проф. Иво Панов, а малко по-късно напада и самия него. Кучето е насъскано от своя стопанин, който преди това атакува словесно проф. Панов.

"Един питбул излиза от храстите, стопанинът му го разхожда с хрътка, атакува моето куче, захапа го за стомаха много силно. Моето куче взе да скимти и тръгнах с него към жп линията, за да избегна повече конфронтация. В един момент чувам зад гърба си: "Върни се, простак! Чуваш ли какво ти говоря, кретен". Разбрах, че имам работа с ненормален", разказа пред Bulgaria ON AIR проф. Панов.

Още по темата

Той не желае да разговаря със стопанина на питбула и се отдалечава, оглеждайки нараняванията по своя домашен любимец.

Агресивният мъж обаче насъсква кучето си и то побягва след професора. Хвърля върху него, захапва го и той пада на земята. Проф. Панов получава помощ от двама мъже, които редовно тичали сутрин в парка.

Професорът отива в болница, където зашиват раната му от захапката на питбула, след което дава показания в 6-то РПУ.

Оказва се, че мъжът се е държал по същия начин и с други хора, а кучето е било агресивно и друг път.

А проф. Панов обяви, че ще отиде в Съдебна медицина, ще си извади медицинско свидетелство и ще подаде съдебен иск срещу стопанина на агресивния питбул.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
9
 
! Отговори
Петков преди 5 години
Не е попаднал на някой по откачен...на кайма ще го направя този мухляр. И него е кученцето му.
47
2
 
0
 
! Отговори
Една българка преди 5 години
До Анонимен44Спацатура
46
1
 
34
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Поредното анаболно комплексарче мутренце с питбул дето си мисли че е мъж...
45
1
 
26
 
! Отговори
Мирон преди 5 години
До *** 46. Два грама олово у главата на питбула и на стопанина. Чиста работа.
44
48
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще ми забранът да си гледам питбул моя не излиза от дома веднъш само избяга и докато го хвана уби три пумиярчета
43
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще забранят комплексарските породи кучета. Аз колкото и да обичам добермани примерно, те заедно с питбули, ротвайлери и т.н. трябва да бъдат забранени за отглеждане.
42
35
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз гледам 6 питбула които съм обучил да убиват хора и нещо ако не съм доволен ще ги пусна където има много хора и ето ти терористичен акт без аз да загина
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Solar PowerТи май искаш повод за пореден протест и нови блокади по пътищата? На българина му дай автомобил и демокрация, и не трябва да му обявяваш война. Сам ще се унищожи. Само кучкарите ми трябват на улицата! Като знам каква кучеландия сме.....Няма да е рехав като сегашните. Ще помете правителството от раз.
40
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И нищо няма да последва за примитива.
39
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен: преди 5 години
Спешно трябва да се върне , Смъртната присъсъда, И подобни случай и стопанина и питбула, незабавно да бъдат застреляни. Кой си ти че ще насъскваш кучето си,, тази България се напълни с Злобен народ.
38
0
 
54
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Кога най-сетне ще ги глобяват за разходка без намордник ?Толкова много пари могат да се съберат и да отидат за добри неща ... например за болни деца и прочие. Кога ?
37
0
 
60
 
! Отговори
Ели преди 5 години
После, защо не одобрявам политиците?Един Закон не направиха в защита на българите, един.Толкова ли е трудно да препишат законите от Германия Финландия, Швеция.Да го преведат, препишат и подложат на гласуване!За какво са тези политици в НС, 30 г. не въведоха забрана на "опасни породи" и тест за агресивност при придобиване на куче.Защо хората протестирали, ето защо протестират.Срам и позор за Българските политици.Били европейци, да ама не, какви са не знам, но не обичат българите - факт!
36
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България кучкарите и ненормалниците са недосегаеми, за тях закони и наказания няма, те винаги са прави, а всички останали са им длъжни и трябва да ги благославият.
35
0
 
22
 
! Отговори
dd преди 5 години
Мамицата му *** на тоя. Бой и по него заедно с кучето еййййййй.
34
2
 
48
 
! Отговори
Епикризата преди 5 години
Да си собственик на питбул е диагноза!
33
1
 
66
 
! Отговори
Пфф преди 5 години
Като се е случвало и друг път, защо този човек не е вече в затвора след като е насъсквал кучето срещу човек??? Защо е на свобода? Честно казано, все повече съм очуден, че няма повече престъпност в България, защото няма нито правосъдие, нито някой следи за престъпления, държавата буквално я няма!!! Пълна безнаказаност и анархия... Всеки луд прави каквото си поиска, стига да не е срещу някой "по-важен", а държавата просто гледа отстрани и не й пука за обикновените хора.
32
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един кренвирш леки с кукички 3ка в него,и готово...
31
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е изненада, такива породи в България се гледат само от агресивни ненормалници-комплексари. Да му метне едно весело саламче и до там. Кучето не е виновно, но в Свинарния нещата не се решават по друг начин.
30
1
 
52
 
! Отговори
Край преди 5 години
Професоре не "СЕЗИРАЙ" държавата въобще. Щото няма такава. Губиш си времето.Купи си пистолет.
29
1
 
39
 
! Отговори
дедо преди 5 години
До Fкато дойдат от Четири Лапи...:))) егати държавата!!!аз винаги питам такива стопани едно на което още никой не ми е отговорил, да речем че твоето куче е най-умното на света, по-умно от мен...така, но мен ме е страх от животни, има такива хора, плашливи...та, ако това куче ме уплаши и от среса се разболея...знаем от стрес какво може да стане, та какво правим, кой поема отговорността?! И така си питам вече 20 години и никой не ми отоваря...аз обаче знам какво ще направя от моя страна :))