Деси-то с пилотката на НСО-то и в магазин. Редовно в насрещното!?

Пред Bulgaria ON AIR говори свидетелят на случилото се Богдан Асенов
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:30,
254

Националната служба за охрана проверява инцидента с кола на службата, след като в социалните мрежи се появи видеоклил, на който се вижда как служители на НСО спорят с катаджии, спрели "Мерцедес"-а на първата дама Десислава Радева.

Човекът, заснел клипа, разказа, че автомобилът на президентшата се е движил в насрещното и е бил спрян от полицията.

Още по темата

От МВР обясниха, че е имало пререкания, но не се е стигнало до съставяне на акт за нарушение.

От Националната служба за охрана пък коментираха, че ако в хода на проверката бъдат установени неправомерни действия от страна на техни служители, спрямо тях ще бъдат предприети всички предвидени в закона мерки.

Свидетелят на случилото се - Богдан Асенов, коментира случката пред Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че е видял от колата, направила нарушението, да слиза първата дама Десислава Радева.

"Колата на НСО навлезе в насрещното без светлинен и звуков сигнал, спря пред магазина, служителка на НСО отвори вратата на г-жа Радева и тя влезе в магазина. Малко след това дойде служител на КАТ и направи забележка на служителката на НСО", обясни Асенов.

Свидетелят на случката твърди също, че Радева посещава поне 2-3 пъти в месеца този магазин, а освен това и друг път се е случвало автомобилът на НСО да навлиза в насрещното.

"Служителят на КАТ и госпожата от НСО спореха кой е от повече години в системата. Думите на госпожата от НСО бяха: "Защо ние, служителите на НСО, винаги имаме проблеми с КАТ". Хареса ми, че полицаят не се притесни да направи забележка", завърши Асенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
43
 
46
 
! Отговори
смешни сте преди 5 години
колкото повече плюете и атакувате Радев ,толкова повече гласове в негова полза !та баща му,та детето му,та жена му ,та заплатата му от 11 хил - жалки сте !крадете Милиарди, крадете Държавни ресурси, крадете Планини и Гори ........
7
4
 
56
 
! Отговори
Дипломат преди 5 години
В Европа служба НСО охраняват само президент и премиер, а министрите и дипломати дори наемат някъде рент а Кар в чужбина. Без лимузини, без антуражи - все пак е работно посещение, a не оръжейна сделка.
6
3
 
44
 
! Отговори
fake news преди 5 години
НСО = национална служба охранени
5
23
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пази боже сляпо да прогледне . Такова нагло и просташко самочуствие не съм видял. Десито не била в колата , а в магазина. Тогава , защо не си тръгна пеша , а се качва в колата . Въобще няма какво да коментираш Президента и неговата пиар-любовница .
4
50
 
45
 
! Отговори
Хайде преди 5 години
Стига с тези постановки. Защо не я е снимал? Официално бе опровергано тя да е била в колата. Този няма ли да го съдят за фалшиви новини?
3
20
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В случая интересното е,че се набляга на Деси-то,а не на НСО-то. Щото те си прая квот си искат. Ама никъде не пишат за колите с Бойко-то,камо ли за Ахмедчо-то.
2
15
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дай на българина малко власт и му гледай сеира!!!
1
22
 
58
 
! Отговори
СС преди 5 години
Самозабравила се политическа клика! :(