Деси-то с пилотката на НСО-то и в магазин. Редовно в насрещното!?

Пред Bulgaria ON AIR говори свидетелят на случилото се Богдан Асенов
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:30,
254

Националната служба за охрана проверява инцидента с кола на службата, след като в социалните мрежи се появи видеоклил, на който се вижда как служители на НСО спорят с катаджии, спрели "Мерцедес"-а на първата дама Десислава Радева.

Човекът, заснел клипа, разказа, че автомобилът на президентшата се е движил в насрещното и е бил спрян от полицията.

Още по темата

От МВР обясниха, че е имало пререкания, но не се е стигнало до съставяне на акт за нарушение.

От Националната служба за охрана пък коментираха, че ако в хода на проверката бъдат установени неправомерни действия от страна на техни служители, спрямо тях ще бъдат предприети всички предвидени в закона мерки.

Свидетелят на случилото се - Богдан Асенов, коментира случката пред Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че е видял от колата, направила нарушението, да слиза първата дама Десислава Радева.

"Колата на НСО навлезе в насрещното без светлинен и звуков сигнал, спря пред магазина, служителка на НСО отвори вратата на г-жа Радева и тя влезе в магазина. Малко след това дойде служител на КАТ и направи забележка на служителката на НСО", обясни Асенов.

Свидетелят на случката твърди също, че Радева посещава поне 2-3 пъти в месеца този магазин, а освен това и друг път се е случвало автомобилът на НСО да навлиза в насрещното.

"Служителят на КАТ и госпожата от НСО спореха кой е от повече години в системата. Думите на госпожата от НСО бяха: "Защо ние, служителите на НСО, винаги имаме проблеми с КАТ". Хареса ми, че полицаят не се притесни да направи забележка", завърши Асенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафията си има държава,така ли беше?
147
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да не "счупят" правителството, герб са готови на всичко, което и Тато не посмя да направи! Лошо са купували маниерите на милиционерите!
146
10
 
19
 
! Отговори
... преди 5 години
На другаря Радев роднините големи джигити се извъдиха. Баща му, жена му...
145
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Успокойте се бе, до довечера според НСО и близки до президента ще се окаже, че то не е било кола на НСО, а линейка и че не е била в насрещното, а на паркинга пред президентството :)Миналата година Деса като не спря на катаджиите беше същото, забравихте ли :)
144
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедната Мая с влак,а Десито с мерцедес кръстосва Софийските бутици!
143
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Берия. Хе-хе, колко си неумен. Ами като не му е истинското име откъде знаеш, че е той?
142
7
 
10
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Поне можем да сме спокойни, че гербавите не харчат много пари за ***, понеже по коментарите им можем спокойно да заключим, че са ниско платени.А скалъпените "инциденти" не си заслужава реално да се коментират, то няма такава пародия на държава и управляващи. Стегнете се и поискайте следващия път като ходите да ближете *** в САЩ на конференции да ви светнат за по-читава техника на пропаганда.
141
9
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
За пореден път не случихме нито на президент, нито на президентша.
140
11
 
8
 
! Отговори
Берия Л. П. преди 5 години
Тоя тип Богдан Асенов го знам от фитнеса. Все се прави на голямата работа, изключително нахален и арогантен. И това не му е истинското име. Парадира с близкото си приятелство с зам. кмета Тодор Чобанов и някакви "важни" хора в ГЕРБ. А иначе си е пълен ***. Това видео се появи в сутрешните новини на Нова телевизия някъде началото на март тази година и беше на тема неправилно паркиране и спиране, бяха награбили водача на мерцедеса (не е на НСО, а обикновен ръждив кошник) да го линчуват.
139
5
 
19
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
В България няма първа дама. Имаме втора ко.рва.
138
6
 
10
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Простата истина е, че никои БГ политик не заслужава кола - нали Тиквонии иска да вдигне гражданските и данъците защото замърсяване, да дадат пример и да почнат да ползват градските транспорти, тъкмо ще види къде са пропуските в работата на институциите! Всички пеша, без коли! Без значение дали е президент, министър председател или чистачката от БКП централата! 99% от народа не е виждал нито един народен представител наживо през живота си!
137
3
 
13
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
За да няма такива проблеми, НСО да се реформира. Да станат само охрана на събития и да се движат без МПС-та. Влакове, автобуси, метро и тн. колкото си искате. Всички политици (без значение от партия и позиция) да се движат сред народа, тъкмо ще могат с очите си да видят проблемите на хората, да разменят някоя приказка, а не както сега да се движат като богопомазани. И проблема се решава, няма да има поводи за нарушения, няма да има изблъскани от НСО коли от пътя или навлизане в насрещното.
136
3
 
19
 
! Отговори
шматка преди 5 години
На тази защо не и дадат влак като на Мая.
135
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то да е само Десито..., а то всички крадливи самозабравили се политици и огромните им семейства все така безнаказано потъпкват законите
134
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си радефица как се е крила в пробната като мишка докато е вървяла разправията отвън.
133
8
 
37
 
! Отговори
Ю кортес преди 5 години
Така е когато простакеша се издигне.смята обикновените хора за нищо
132
17
 
14
 
! Отговори
Проз чиляк преди 5 години
Абе говоря си по жисиема с един авер и гледам президеншата да слиза и да отива в магазина да си купува калцуни.Не знам защо гейбаристката ша.йка ни има всички за прости. Значи снимам скандала на шофьора с катаджията и "удобно " пропускам МОМЕНТА НА ИЗЛИЗАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНШАТА ОТ МАГАЗИНА ДО ВЛИЗАНЕТО И В КОЛАТА! Абе не знам аз колко съм луд, ама това опростачаване на нацията ми идва малко в повече. Явно президента бърка с боксова круша не едно място, което не се огрява от слънцето на много хора!
131
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе за радеффф обкръжениеро му и прислугата му не важат ли законите?
130
9
 
24
 
! Отговори
AXE преди 5 години
А Гербаджийският кмет на Трън, дето удари дете и после съдебните експерти установиха" ,че детето е "бягало" и се е "ударило" само в колата и си е разкъсало далака......Де е КАТ, ПРОКОРАТУРА И СЪД ГЕРБАДЖИЙСКИ............В УСЛУГА НА ГРЕБ....
129
2
 
11
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Иванчева е била уж независим кандидат, издигнат от инициативен комитет, подкрепена от партията на Георги Кадиев Нормална държава.