Деси-то с пилотката на НСО-то и в магазин. Редовно в насрещното!?

Пред Bulgaria ON AIR говори свидетелят на случилото се Богдан Асенов
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:30,
254

Националната служба за охрана проверява инцидента с кола на службата, след като в социалните мрежи се появи видеоклил, на който се вижда как служители на НСО спорят с катаджии, спрели "Мерцедес"-а на първата дама Десислава Радева.

Човекът, заснел клипа, разказа, че автомобилът на президентшата се е движил в насрещното и е бил спрян от полицията.

Още по темата

От МВР обясниха, че е имало пререкания, но не се е стигнало до съставяне на акт за нарушение.

От Националната служба за охрана пък коментираха, че ако в хода на проверката бъдат установени неправомерни действия от страна на техни служители, спрямо тях ще бъдат предприети всички предвидени в закона мерки.

Свидетелят на случилото се - Богдан Асенов, коментира случката пред Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че е видял от колата, направила нарушението, да слиза първата дама Десислава Радева.

"Колата на НСО навлезе в насрещното без светлинен и звуков сигнал, спря пред магазина, служителка на НСО отвори вратата на г-жа Радева и тя влезе в магазина. Малко след това дойде служител на КАТ и направи забележка на служителката на НСО", обясни Асенов.

Свидетелят на случката твърди също, че Радева посещава поне 2-3 пъти в месеца този магазин, а освен това и друг път се е случвало автомобилът на НСО да навлиза в насрещното.

"Служителят на КАТ и госпожата от НСО спореха кой е от повече години в системата. Думите на госпожата от НСО бяха: "Защо ние, служителите на НСО, винаги имаме проблеми с КАТ". Хареса ми, че полицаят не се притесни да направи забележка", завърши Асенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Свидетелят на случката твърди също, че Радева посещава поне 2-3 пъти в месеца този магазин, а освен това и друг път се е случвало автомобилът на НСО да навлиза в насрещното."--------Свидетел или "опашка"? Ех, Вършец...!!!!! Бавното си е бавно!
127
0
 
14
 
! Отговори
Номерът е, преди 5 години
когато направиш нарушение - влизаш в пререкание със служителя на КАТ и няма глоба,няма акт.
126
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За ДЕСИ-то не знам, но ЗА ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА ЗНАМ че ги НАБУТА ГЕРБ И БОРИСОВ ЗАЩОТО ИВАНЧЕВА НЕ ДАВАШЕ ДА СЕ СТРОИ В МЛАДОСТ. НО ТИЯ ДВАМАТА Горанов и Домусчиев ОПРЕДЕЛЕНО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ. БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ, ПЕЕВСКИ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ И ОТНЕМАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМ ИМУЩЕСТВО.
125
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, и това видео се появява в денят в който Тиквун гостува при съмутреника си Слави.Колко удобно....Защо обаче това добиче не засне Радева да се връща в колата?! Може би защото Радева я няма изобщо.
124
7
 
10
 
! Отговори
Факт преди 5 години
За импийчмънт на Георги Първанов по време на втория му мандат многократно са предлагани аргументи, но подписка за процедура се събира март 2010, като на 31 март 2010 предложението е отхвърлено, заради недостатъчни 6 гласа в парламента. Трябва да има начин.
123
6
 
32
 
! Отговори
българин преди 5 години
БРАВО на катаджията !!!!!! Ако всички станат като него , ще бъда щастлив да живея и остана в България !!! БРАВО !!!!
122
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НСО отдавна са самозабравила се институция и правят каквото си искат по пътищата! Твърдението от тях, че се съобразяват със законите не е вярно! Те имат политическа протекция и надали са получавали актове от камери по пътищата до сега...
121
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 104Не и ако казва истината, а честно казано мисля, че не лъже. Много от тия си мислят, че могат да правят каквото си искат по принцип. НСО се имат за богопомазани.
120
5
 
6
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До Анонимен 128Не че го защитавам, но на каква база казваш това, първо трябва да се докаже, че действително е пътувала жената на Радев в колата. И може ли да ме осветлите в коментар 126, какво неправилно е написано. И все още съм против политиците да ползват благини, без които могат, а именно служебно МПС и шофьори/охрана.
119
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Газете радеви,газете,накрая хората вас ще сгазят
118
8
 
6
 
! Отговори
Tenko преди 5 години
В България за инициирана чрез подписка от граждани не съм сигурен. Народното събрание може да повдигне обвинение срещу президента с мнозинство от поне 161 (от общо 240) народни представители. Ако установи държавна измяна или нарушение на Конституцията, Конституционният съд прекратява пълномощията на държавния глава.
117
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, Тиквата се... оцапа и в Европа, и бушон се опитва да изгори вместо своята глава, и при Слави се оака... Сега е време да се поприказва нещо за президента. Щото другите варианти за замазване май не работят. А "свидетел" все ще се намери.
116
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най смотания и кух президент избиран някога в България,народе засрами се.
115
19
 
20
 
! Отговори
Смях преди 5 години
Румен никога няма да бъде избран втори път за президент. Хората му се нагледаха на каръшките изпълнения и видяха, че само плямпа глупости без да върши нищо съществено, популист е.
114
10
 
13
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Аз не че защитава когото и да било, но аз президеншата не я видях, ако наистина е нейната кола да си понесе наказанието и тя и шофьора и всичко, които са и дали служебна кола да си вози дъртата шутка. Но дали пък не е манипулация, за да настроят хората срещу президента. Аз съм виждал боцко при един от предишните му мандата, как доста МПС пред стадион Васил Левски спират движението и наш боцко слиза от МПС - то по екип за мач. За да няма недоразумения, да се ВЗЕМАТ НА ВСИЧКИ СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ
113
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До TenkoМоже ли Импийчмънт процес да бъде иницииран от гражданска подписка?
112
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В случая интересното е,че се набляга на Деси-то,а не на НСО-то. Щото те си прая квот си искат. Ама никъде не пишат за колите с Бойко-то,камо ли за Ахмедчо-то.
111
18
 
20
 
! Отговори
Весо преди 5 години
Реално е и Радев да бъде подложен на импийчмънт. Той успя да потули случая с баща си, сега и това ще бъде потушено, защото използва натиск и злоупотребява със служебното си положение.
110
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия радеви докога ще газят хората,а?
109
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катаджията да се награди !