"Воля" подкрепят всички... в името на народа

Избирателите обаче не били узрели да й дадат мнозинството
Обновена: 23 ное 2018 06:52 | 22 ное 2018 21:23,
21


Според анализатори, ако партия "Атака" излезе от управляващата коалиция подкрепата лесно можела да бъде заменена с тази на "Воля". Междувременно Волен Сидеров коментира по-рано, че именно неговото настояване и желание довело до това да има управляваща коалиция. И напомни, че "Атака" е влизала самостоятелно в парламента, а другите две партии в коалицията - ВМРО и НФСБ, не са.
Още по темата

"Да, подкрепата може да бъде заменена лесно, но не на 100%. Предложенията, които се внасят от управляващите обаче не са изцяло съобразени с нашата политическа линия и обещанията, които сме дали пред избирателите", каза в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от "Воля" Пламен Христов.

И уточни, че са еднакво остри в нападките си и срещу управляващи, и срещу опозиция.

"Нееднократно сме показвали, че в едни ситуации подкрепяме БСП, в други ГЕРБ. Всичко зависи от това дали те действат в интерес на българския народ", допълни още той.

Пред Bulgaria ON AIR Пламен Христов бе категоричен, че ако правителството падне, няма какво по-добро да дойде на власт с изключение на "Воля".

"Българският народ обаче като че ли все още не е достатъчно узрял, за да ни гласува такова мнозинство в един бъдещ парламент. Затова сме на мнение, че на този етап няма нужда от излишни сътресения в държавата", отсече народният представител.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
DANAKA NA KOLITE E NENORMALNO VISOK,ZASTRAHOVKITE SASHTO,A ZAPLATITE SA NENORMALNO NISKI.MINISTARA NA FINANSITE GIVEEL I OT6 G. BEZVAZMEZDNO.VIDYAHTE LI,CE S PROTESTI NISHTO NE SE POSTIGA.MNOGO SHUM ZA NISHTO SA TEZI PROTESTI.
14
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
в името на кокала всички така се кълнят
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като чуя "в името на народа" ми настръхва козината и ме лови страх !
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Засега няма нужда от сътресения, защото незрелият български народ на бъдещи избори няма да им даде да помиришат парламента, а там е кокала. По-добре да крепят управлението и да не дадат възможност на незрелия народ да им посочи пътя към политическото небитие. Известна ни е тяхната логика и без да ни я казват.
11
0
 
14
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Уж против управлението, а ги подкрепят във всичко. Те са УЖ партия отиваща към забравяне. Безпринципни за да останат в парламента колкото се може по дълго. Партив БЕЗВОЛЯ.
10
0
 
25
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
Защо зареждате от бензиностанциите му и правите мошениците още по-богати?Този човек укрива данъци и не плаща ДДС.Ромите се продават за 50лв,а вие за 5литра нафта.След това излизате да протестирате и искате промяна...Смешна работа!
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки говори против статуквото и картелите, но редовно гласува "за" тях.Не с ВОЛЯ а по НЕВОЛЯ се държат така, защото ако не слушат, ще гледат небето през решетките.
8
0
 
15
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
ахам да си иде един цирк и да го замести друг още по колоритен налитака и не разбрахме след толкова много време за кво се бори и на къде клони воля,ако и те самите знаят на къде са ориентирани щяхме и ние да усетим,началника им е постоянно спротиворечащи си коментари и нищо смисленно и съдържателно а че и мари лиопен се пише дружка айде не мерси от популисти гладни за власт мултиплицирайки се по различни имена
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Воля и Марешки гласуваха за повишените данъци на старите коли и повишаване на данъците на недвижимите имоти във Варна-определена за курортно селище от национално значение.благодарете варненци на Марешки за новите данъци
6
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямаме Воля да обяснят защо днес гласуваха заедно с останалите народни изедници за увеличаване на данъка на колите???Магарешки би ли обяснил с какво това ще подобри положението на българина, за което той постоянно парадира и приказва празни приказки
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фейк партия "воля."
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-измислени политици от тези няма. Не доумявам кой избира такива плазмодии като основателя на тези.
3
35
 
6
 
! Отговори
българин преди 5 години
Само Марешки ми е спестил поне 2 хил. лева, с цената на горивата !! За него пак ше гласувам ,защото другите мафиоти само ме скубят !
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коалиция "Волян" - Волян Сидеров и Ярешки.
1
2
 
35
 
! Отговори
Дарвин философ преди 5 години
ВОЛЯ поредната "фейк нюз" в политиката