Апартаментът на Горанов – не на Домусчиев, на кръстника му е!

Финансист №1: Проверката е най-нормалното нещо, което може да се случи
Обновена: 23 ное 2018 15:36 | 23 ное 2018 15:00, Камелия Цветанова
316
Апартаментът на Горанов – не на Домусчиев, на кръстника му е!
Снимка: Булфото

Апартаментът от180 квадрата в луксозен комплекс, който ползвал финансовият министър Владислав Горанов не бил на бизнесмен, а на негов близък роднина - кръстник.

Това обясни самият министър, след като КОНПИ започна проверка на имуществото му.

Според него проверката е най-нормалното нещо, което може да се случи при положение, че има съмнение за нещо неродно, но лично той не бил притеснен по никакъв начин от това.

"Поводът за проверката е моята декларация, аз съм декларирал факти и обстоятелства, които могат да се проверят, както и ползването на този имот с ясното съзнание, че не представлява конфликт на интереси", обясни той.

Още по темата

"Този апартамент е предоставен през 2012 г. от близък мой роднина, кръстник на двете ми деца и на мен, познавам го от 20 години", допълни Горанов.

По думите му не плаща наем, защото апартаментът му е предоставен за безвъзмездно ползване.

Горанов призна, че е изненадан, че чак сега става въпрос за жилището, след като за никого не било тайна, че от 2012 г. живее там.

"Ако имах някакви притеснения, нямаше да го декларирам, но аз нямам такива", отсече той и заподозря, че явно се гони политическа интрига в случая.

А на въпрос защо не си е купил жилище министърът отсече : "Позволете ми да си управлявам бита както намеря за добре".

Той отрече и тиражираните в някои медии информации, че апартаментът е на бизнесмена и шеф на КРИБ Кирил Домусчиев и ги определи като спекулации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те и мутрите не живеят в собствени жилища.
270
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фалшивата новина с Домусчиев я измислиха червените скотовъди около видния руски агент Граиша Гянчев,които се надяват руския тиM ЦЕ-сека да излезе отново начело,като ударят шефа на Лудогорец.
269
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Президентското семейство и цялата магистрала да я измине в насрещното, пак не може да се мери с безогледните крадци в държавата!
268
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е,Горанов да каже кой е КРЪСТНИКА и всичко ще си дойде на мястото.
267
0
 
7
 
! Отговори
Отиманеглаванеболи преди 5 години
Абе то на човек поне едно имотче да му остане от този парламент и поне един апартамент.За какво беше туй бягане и уреждане цяла година.
266
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Апартаментът на Горанов не, на Домусчиев, на кръстника му е!
265
0
 
18
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Изключително гнусно и нагло същество е тоя Владко от Долни Дъбник. Ама те всички ГЕРБ-ерски калинки са такива. Тиквата да ги беше правил и Цецка да ги бише раждала нямаше толкова много да си приличат.
264
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То се възползва максимално от *** на някои части на ББ. Няма да си гледа лекарствения бизнес и параходите, а станал и строител на сгради, може да поеме и бизнеса за пътища, както пое *** на някои места, няма да се учудя, ако вземе тръбите по турски поток. Ако дойдат въртоглавите и му назначат едни проверки, то ще се поболее. Още не мога да разбера защо подкрепи Далавери през последните месеци, като оная го накара да плаща милиони за БМФ
263
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Народният съд се състои от върховни и областни състави. Върховните състави са следните: първи за съдене на бившите министри, регенти и царски съветници; втори за съдене на депутатите от XXV Обикновено народно събрание;"
262
1
 
13
 
! Отговори
Кръстника преди 5 години
Нали знаете другари, начело, на коиорганизации стои Кръстник?!Правилен отговор:На мафиотските структури.Я отидете в НАП икажете,че апартамента,в който живеете не е от Кръстника,а от близък роднина.Правилно отговаряте.Чака ви пълна данъчнна ревизия
261
1
 
13
 
! Отговори
апарта МЕНТА преди 5 години
Аман от нискостеблени орица с остригани глави. Де ги намирате такива кръсници... Сигурно са от филма "Кръсникът"
260
2
 
15
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Както компаньонката си плаща сметките в натура ,така и Горанов си плаща сметките ,НО не предоставя собствения си за.дник а този на народа!!
259
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-бедният министър и при това най-младият след като кръстника му го е кръстил преди 20 години,а до тогава не бил кръщаван както излиза,а обикновено на едногодишна възраст ги кръщават децата и то от кръстник по старите обичаи с попа заедно и се пише кръщелно за това,а от по новите обичаи само като удостоверение за раждане с даденото име.
258
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кръстник ли наричат, този който го дражи отзад!
257
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При тия цени на имотите как да си купи човек апартамент, то и министерска заплата не стига. Добре, че има добри хорица да помогнат на човека. Но все пак, ако не е на брат или сестра, кое е причина и следствие ... даваш апартамент и ставаш кръстник или ставаш кръстник и даваш апартамент?
256
0
 
7
 
! Отговори
Боко преди 5 години
Нещо протестче тва-онова няма ли да има ? Казах ли ви че и четвърти мандат ще карам
255
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най- накрая имаме достоен президент.............Румен Радев.............за разлика от оная карикатура Роската Плевнелиев(приятел на олигарсите и возещ се в самолета на ЕВН), който подкрепяше режима на Потрошенко и фашистите в Киев!!!
254
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази "новина" от 2012г прилича на отклоняване на вниманието от недостойното и неморално президентско семейство
253
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Владо Горанов е приятелче на дебелата *** от ДПС...............Делян Пеевски!!Човек на ДПС-то е тая гадина крадлива..............финансовия министър!!!
252
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Владо Горанов казал на Бойко Борисов, че неговите колеги станали милионери , а той работел за 2000 лева!Сега решил да навакса..............крадливата гадина!!!Бойко Борисов трябва да се отърве от всички крадци около него.............Владо Горанов, Томислав Дончев............има и други крадливи гадини - гербери!