Силен трус, афтършокове на... "Дондуков" 2. Докога?

Цялата коалиция се движи по посока минимизиране на щети
23 ное 2018 09:45,
32

Правителството беше създадено през май, а първият скандал в Патриотите беше септември. Със скандали ще вървим до края, коментира журналистът Красина Кръстева по повод оставката на Валери Симеонов от вицепремиерския пост и растящото напрежение в "Обединени патриоти".

Още по темата

По думите ѝ властта създава усещане за непрекъснато слизане по стълбицата и нещата не стават по-добре.

"Властта трябва да започне да прави някакви реформи. Непрекъснато се говори за магистрали - има една магистрала от край до край. Като се заговори за избори почваме да дупчим Стара планина като швейцарско сирене", подчерта тя пред Bulgaria ON AIR.

"Докато не погледам как ще изглеждат Патриотите във формат евроизбори, нещата ще текат на приливи и отливи. Проблемът с Валери Симеонов е, че той стана повод за масови протести", посочи на свой ред политологът проф. Димитър Димитров.

"Цялата коалиция се движи по посока минимизиране на щети и това винаги ерозира", подчерта той.

Димитров предположи, че след евроизборите ще има препотвърждаване на договорките между Патриотите и ГЕРБ или някакъв вид редакция в отношенията им.

"На ГЕРБ им е време да поемат отговорност за нещо, да приемат мисълта, че някой може да ги победи на избори. Цветан Цветанов не може да преживее, че загуби едни президентски избори", каза още журналистът Красина Кръстева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
Armagedon преди 5 години
Тава че властта формално е разделена и има създадени демократични институции съвсем не значи че има Демокрация защото тя трябва да е и функционална и да функционира непрекъснато в интерес и в полза на мнозинството а не само на партократите т.е. в полза на малцинството Що за многопартийна система е тази при която партиите се издържат от Държавата а не от членски внос Че то и през соца не беше така
26
1
 
6
 
! Отговори
Armagedon преди 5 години
Няма Демокрация там където е заменена с Партокраия Наивно е да се смята че водещ на вечерно щоу артист или журналист в условията на Партокрация може да създаде партия и да спечели избори ако не е част от самата нея Борбата за Демокрация ще е трудна и в определени моменти остра защото тя не е еднократен акт и трябва постоянно да се отстоява особено в пост тоталитарните Общества Но преди всичко трябва да я възродим
25
0
 
1
 
! Отговори
A преди 5 години
До АнонименИ защо?
24
0
 
1
 
! Отговори
A преди 5 години
До СТРАНДЖАТАИ в зарвора ли?
23
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Джеси, какво е автършок?
22
9
 
6
 
! Отговори
Кръстева и преди 5 години
Димитров, а нищо не казвате за кавгаджийското, махленско държане на БСП, лъжовните клевети и казването на бялото-черно, подклаждането на протести, всекидневното ИЗОСТРЯНЕ на НАПРЕЖЕНИЕТО чрез подтикване към БУНТОВЕ.И като дойде БСП с ДПС на власт- ще цъфнат и вържат.Отново обещания като при Станишев.. Но Брщксел не им вярва.ХОП- отиват при Решетников и Путин... И отново- ЖДИТЕ, БУДЕТ ЛУЧШЕ>>>как 1945-1989
21
0
 
3
 
! Отговори
Chalgarin dudaev преди 5 години
BOi KOMITICH E TIGARA NA TIGRITE A SLAVCHO TRIFONOV MU E DESNIOT TASHAK
20
0
 
3
 
! Отговори
NEKOISI преди 5 години
До СТРАНДЖАТА I TI DE I TI S NEGO!!!...V BAKURENATA IMA MESTO !!!
19
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е интересно защо Красина Кръстева не коментира че 50 човека вътре в БСп искат оставката на Нинова и сред тях имена като Овчаров, Мерджанов, Кутев, Гергов,Мутавчиев, Ангел найденов, (мъж на мая Манолова) , Велислава Дърева както и че те махнаха главния редактор на Дума назначен от Нинова и назначиха Иво Атанасов.Защо не коментира и че президтшата забърква скандал след скандал, а Русия не слиза от устата на Радев.
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слави ритуално се самобу. СТрахлив, неподготвен, нерешителен, игра го "предавателна кутия" на зрителите, нямаше злоба в него, обяви че не е политик и че няма политически проект. че защо тогава прави два кастинга за политици и ходеше по стадионите? хората му вярваха (не и аз) От каква позиция Слави ще раздава вече морал?
17
22
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
БОЙКО ЗАВИНАГИ И ДО КРАЙ И АЗ С НЕГО
16
3
 
18
 
! Отговори
Стефан преди 5 години
Гербераците в настъпление начело с Анонимен *** Тролов.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам, че в заглавието става въпрос за Дондуков 1, където е министерският съвет!
14
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте по канал3 народното събрание! След днешния ден НС и съответно правителство ще се сгромоляса!!!!
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Славчо си вкара невероятни три автогола, хетрик с който изгуби над половината си фенове! Такова клякане пред Борисов дори и Кекимян не е правил, дори верните му фенове Ризова, Ани Цолова и Николаев не са правили такива теманета!
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даваме ще ни дойдат в повече!Даваш, недаваш Слави се сафиряса след като няколко дена клечи пред парламента! Стана му ясно, че от него политик НЕ СТАВА и го каза оная вечер: Аз съм водещ на забавно шоу! И на Славуцата му дойде акъла овреме, само на вас *** не ви идва!
11
4
 
12
 
! Отговори
*** преди 5 години
Симеонов не е "станал" а го "направиха" повод за протести! Вижте видеото "Дете с увреждане баща разочарован, че са го изключили от протестите" на youtube.Баща с 12 годишна дъщеря с Даун Синдром не е допуснат до протеста на "майките", едната от които казва живее в Германия, 4 имат болни децата, а останалите са членове на "Възраждане" и децата им са Ок.. Излиза, УЖ е съвсем на място! Тези са за съд!Гугълнах я тази партийка "Възраждане" ми то това е този дето написа учебника по история дето уж да поправи грешките на официалната версия, пък казва че, сме били дошли от азиатските степи -
10
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видя се че двамата имат нещо общо и въпросите са наговорени!Батьовото, какви други въпроси да го пита? Кога ходи сутрин до тоалетна! Много сте умни бря, бря, бря
9
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бях много нахъсан да гласувам за Слави, но поканата и интервюто с Борисов ме отказа, Слави се оказа поредната патерица на ГЕРБ!Еми праЗидента фатмаков като не отиде да бъде опонент на Борисов, кой му е виновен, да не би пак Борисов? Радев не отиде защото знае, че издиshа от всякъде като дупчен плондер.
8
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Цветан Цветанов не може да преживее, че загуби едни президентски избори", каза още журналистът Красина Кръстева."От статията така и не става ясно какви са афтършоковете днес на Дондуков2. Относно Цветанов, вчера все още беше жив, а не разстрелян, както се е размечтала журналистът Кръстева! Засега единствен, който не е преглътнал загубата на ланшните избори е другарката Нинова, която ляга и става с "остаФка!" на уста и "да дойде Борисов!". Трудно се живее така, с натрапчиви мисли!