Таксиджии облепиха коли, паркирали на стоянки

Този път "акцията" им бе на ул. "Костенски водопад"
23 ное 2018 13:00,
29

Снимка: Забелязано в София, Facebook

Обикновени коли продължават да паркират по стоянките на такситата в столицата. И този път обаче деянията им не останаха безнаказани от таксиметровия бизнес.

Колите, паркирали на уредените за такситата места, бяха облепени с табели "ТАКСИ" и отличителните черно-бели шахматни ленти.

Сцената е заснета от гражданин на столицата на ул. "Костенски водопад".

Още по темата

Припомняме ви, че преди дни таксиджии изляха гнева си по нестандартен начин върху кола, която бе спряла на стоянка до НДК.

Шофьорът тогава, по подобие на тези, беше решил да паркира на стоянката на такситата, пренебрегвайки знаците.

"Плащам по 2000 лева на година, за да паркирам на определените за нас места, идват някакви и ни пречат да работим", обясни един от шофьорите на такси тогава.

От друга страна, покрай целия този казус се обедини и група от граждани, която застава срещу таксиметровите шофьори и ги обвинява, че и те не спазват знаците и нарушават законите по пътищата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
8
 
! Отговори
С малки изключения, преди 5 години
в по-голямата си част шофьорите на таксита са пълна отврат!Нещастни некадърници или неудачници,които никой друг не иска,защото те за нищо друго не стават!?!Обикновенно, окончателно пропаднали или провалили в житейски план,аспект,аутсайдери-алкохолици,разведени *** или женкари,престъпници и всякакви други такива ***?!?Не случайно са наричани "бакшиши"-авантаджии,муфтаджии,рушветчии,афераджии,далавераджии,с коити нито КАТ,нито ДАИ може да се справи!?!
23
2
 
4
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Абе те само за малко, бе! Ей сега отива за цигари до магазина и се връща....
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всеки ден се возя през окръжна с автобус и всеки ден се чудя, каква е тая стоянка на 0.5 м от спирката, и рейса половин час не може да се включи от тях... ако тръгна да ги облепям, какво ли ше стане ?
21
1
 
7
 
! Отговори
Георги Иванов преди 5 години
До Константин ЖековГ-н Жеков ,ако вие сте елита на нацията ,тежко на тази нация Погледнете кои карат таксита в САЩ и не само ,и ще си отговорите съвсем бързо колко сте елитни.За да сте елитни най малко трябва да сте честни и коректни към клиентите си ,те не са ви касичка както вчера споменахте а са ви преди всичко клиенти.Вместо да ни плашите с винкели и протести се опитайте да ни изплашите с добро отношение и обноски Тогава може и да се изкачите с едно стъпало към елита
20
1
 
7
 
! Отговори
аз преди 5 години
Тия бакшишите сая много прости - и без това почти никой не ги обича, а сега с тези акции много ще им се стъжни живота. Все по-малко хора ще се качват в мръсните им вонящи кочини, че почват вече да наглеят! Държавата да вземе мерки срещу тези индивиди!Жалко за нормалните таксиджий които са не повече от 5%
19
1
 
9
 
! Отговори
Георги Иванов преди 5 години
"Такси " не е от групата задължителни пътни значи ,това е информационна табела Нека "любезните " им водачи да не вдигат прекалено много шум по темата защото сами най добре знаят колко нарушения дневно извършват ,но никой не им е облепил таксито с лепенки нарушител
18
1
 
3
 
! Отговори
lol преди 5 години
STOPxam BG!!!
17
2
 
0
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Продавам лепенки
16
0
 
16
 
! Отговори
A 3 преди 5 години
А какво да правим когато 90% от таксиджиите са паркирали неправилно?
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Prostazi taxi schofiori mirislivi a i kradlivi
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пред магазин Фантастико на бул.Монтевидео в Овча купел 1, няма стоянка за таксита но винаги има спрели поне три такива и то в лента която се води велоалея.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До DriverЗнакът такси е в една група със знаците: Има чешма, място за отдих, туристически маршрут, тоалетна и т.н.
12
1
 
21
 
! Отговори
Driver преди 5 години
Уважаеми бакшиши, отворете си правилника. На раздел "Група Е, знаци даващи допълнителна информация". Вгледайте се в знак Е20 !!! И господ да ви е на помощ ако ви сваря да увреждате мое имущество /автомобил/, облепяйки го с някакви ***! Бараката, с която возите хора, няма да ви покрие само хонорарите на адвоката ми. Обещетенията към мен са отделно.
11
0
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
А ние с какво да облепим гнусните бакшишки автомобили паркирали в синята и зелена зона без да плащат? Особено в района на Халите, където всеки бакшиш чака курса на живота си да закара няколко тарамбуки до сръбската граница!
10
0
 
16
 
! Отговори
ДО КОГА преди 5 години
До Съдебна палата на Позитано и ПО ЦЕЛИЯ Бул. Мария Луиза такси стоянка ли е ? Защо наглеците, които НЕ ПЛАЩАТ за зона висят по цял ден там и пречат на обикновените коли да паркират ? Колко пари губи столичната кметичка от тези самоизмислени стоянки ? Аз с какво да им налепя таралясниците ?В Амстердам спрат ли НЕ на стоянка глобата знаете ли колко е?
9
0
 
7
 
! Отговори
Днес бег преди 5 години
ЗА КАКВО ДА ВИ ЧЕТА ПРОБИТИЯ САЙТ КАТО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ !!!!!
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много неправилни спирания и паркирания правят бакшишите. КАТ защо не ги глобява?!
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам никакъв знак на снимките, а само вандалски налепени автомобили.
6
2
 
16
 
! Отговори
Спокоен преди 5 години
Кой ще обясни на бакшишите, че табелата "такси" няма задължителен характер? И няма никакъв конфликт със закона, нетаксиметров автомобил да спира там !!!
5
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избягвам да ходя в България защото повечето полети кацат през нощта. Не ми е удобно да ангажирам приятели да ме взимат и затова съм принуден да ползвам таксита. Като им вляза в осмърдените на цигари кочини, слушам безкрайните им оплаквания от живота или хваления колко *** са незнам какво си, гледам как броячът лети заради помпата и докато стигне до Цариградско вече горя от желание да му кажа да обърне към летището.