Заради една кашлица: Ученик нападнат в градския транспорт

Мъж се ядосал на детето, направил му забележка, но...
24 ное 2018 07:30, Петя Славова
142

Мъж нападна ученик заради кашлица в в столичния градски транспорт. Сериозно пострадали няма, предаде Bulgaria ON AIR.

Петък рано сутрин автобус №82 на столичния градски транспорт пътува от квартал "Люлин" към Централната гара. Ученик започва да кашля по време на пътуването, а мъж му прави забележка да си сложи ръка пред устата. Ученикът му отговорил, а мъжът го нападнал.

Спречкването между двамата не било дълго, тъй като останалите пътници се намесили и защитили младежа. Агресивният пътник слязъл още на следващата спирка.

Пътниците в градския транспорт споделят - агресията е почти непрестанна и в различна степен.

Според психолога Маргарита Бакрачева причината за зачестилите случаи на агресия е натрупващото се напрежение у хората. Тя споделя още, че лошото време допълнително може да ни подтиква към агресия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
26
 
! Отговори
До 77 преди 5 години
Това хлапе никой не го е бил. Най-много да се е напикало от страх. Защо се държи арогантно след направена забележка?? Нарочно иска да заразява хората, аз така разбрах. Хубаво се намерил някой да го превъзпита.
78
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖенаСпоред други сайтове, онзи, който е направил забележка също е бил младеж, млад мъж.*** ще се държат така, докато 240 дремльовци не приемат няколко наистина належащи закона или не коригират налични закони. След като онова племе спазва дивашките си традиции, значи спрямо тях трябва да се вземат специални мерки - проявят ли агресия групово /2 човека също са група/, това да се счита за тероризъм и да се наказва по военновременни закони. Днешната ситуация го налага.
77
1
 
15
 
! Отговори
До 77 жена преди 5 години
А откъде знаеш, че въпросното момче не е от р*мски произход? Не пише на колко години е и чий син е и на колко години е, в кое училище учи. До 6-ти клас някои р*ми ходят на училище.Ако някой ви се изкашля в лицето нарочно и се разболеете, по -добре ли е? Ако сте прочели добре новината, щяхте да разберете, че хлапето го е направило умишлено. Получило си е урок по етикет по трудния начин независимо от произхода, дали е от 4-то поколение софиянци или живее в мах*алата. Друг път ще си знае.
76
2
 
16
 
! Отговори
А 2 преди 5 години
Какво излиза ? Безумният ни народ всячески защитава убийци, насилници, *** по пътя, крадци и е, като това комплексарче в автобуса !......И същевременно реве, че нямало закони, полиция ,справедливост и прочие ?! Какво е това ?
75
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е важно какво казваш, а как го казваш. Момчето е кашлало без да си сложи ръка пред устата. Човекът яко му е казал да си я сложи, но с добро, без арогантен или назидателен тон, момчето би го послушало. Но арогантността поражда арогантност.
74
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Насаждайте безотговорност, защитавайте простаците! Не кашлицата, а арогантността е предизвикала разправията - и умствено ограничените вече го схванаха! Как успявате, неуважаеми драскачи, да изкълчите истината, вие си знаете! Но от това, доказано е, страда не истината, страдат хората!А защо го правите и кого обслужвате - на тези въпроси ще се наложи един ден да дадете ясен отговор!
73
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
такъв е б.лгаристанеца жалък бедем завислив злобен нещастен
72
3
 
18
 
! Отговори
75 бешеРеплика на 68 преди 5 години
до 70Преди десетина години така се разболях - на "Граф Игнатиев", в най-тясната му част, докато се разминавах с един млад мъж. Той ми се изкашля мощно в лицето, на половин метър от мен беше и явно беше много хремав. Още вечерта вече ми беше зле, а грипът с усложненията ме държа на легло три седмици. Не знам колко пари са дали родителите ми за лекарства тогава.
71
2
 
19
 
! Отговори
ЗаВъзпитанието,до 70 преди 5 години
Преди време отстъпих място в тролея на жена на видима възраст около 65 г., водеше едно охранено, добре облечено момченце, което изглеждаше да е на 10-11 г.Лелката дори не ми благодари. Настани момченцето на моето място, обърна се с гръб към мен и хвана с едната си ръка дръжката, намираща се върху облегалката на седалката, на която се беше настанило детето, а другата си ръка сложи върху дръжката на предната седалка. С други думи, никой да не си помисля да се доближи до детето и да го безпокои!
70
3
 
18
 
! Отговори
Джендър Хасер преди 5 години
Два шамара и шут отзад, а ако беше моят син,-щях лично да го накажа!!!
69
4
 
18
 
! Отговори
Безотговорни родител преди 5 години
Тия родители къде са? Защо пускат на училище болното си дете? Да се лекува вкъщи, нима е по-добре да разболее и другите деца в класа?Колко учебен материал ще пропусне за 2-3 дни? А за това дето не са го научили на елементарно възпитание показва, че на са особено загрижени за сина си. Наложило се е друг човек да го възпитава, като и учителите не са могли да направят нищо за момчето.
68
3
 
14
 
! Отговори
Кфкфдкдк преди 5 години
Може да се категоризира като тероризъм, когато човек знае, че е вирусоносител и въпреки това умишлено посещава места с много хора
67
3
 
29
 
! Отговори
Кфкдкдкдк преди 5 години
Как бихте реаргирали, ако някой ( без значение от пол, раса или възраст) ви кашля в лицето?!? Най-естественоти е да го помолите поне да прикрие устата си с ръка. Ако почне да се прави на важен е нормално да му вкарате некой шамар за да се осъзнае. Дори и на километри от мен да няма хора, пак слагам ръка пред устата си, когато кашлям. Това са елементарни навици, които възпитаните хора научават още е в най-ранна детска възраст. Възпитан не е = на смотан , който се примирява с всичкоитърпиглупости
66
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грипът е толкова заразен,в контакт с кихащ и кашлящ те хваща до 2часа,за да се излекуваш минимум50лв без посещение на лекар,а че тези ученици са невъзпитани е така!ваксините не действат аз съм ваксинирана и пак се разболях,стрепсилс12лв,капки за нос8лв ,антибиотик 2 пъти по5 ,50 лв,сироп за кашлица,7.99,лукчета за болно гърло3лв,парацетамол3лв,отсъствие от работа минимум 3дни!Такъв ще му шибна на на това *** зад врата,че ще си глътне сополите!
65
3
 
31
 
! Отговори
Добрата новина днес преди 5 години
За мен това е добрата новина на деня, защото след случката хлапето повече няма да кашля в лицата на хората, поне не повече в автобус 82, че може онзи чичо пак да пътува рано сутрин.Браво на човека. Възпитател на младежта, ако все още не е намерил признанието си, ето може да превъзпитава нагли хлапета. Трябват ни такива хора, а ако от малкото един ден стане съвестен гражданин, даже ще му бъде благодарно.
64
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В автобус бях двидетел на следната случка. Възрастна жена моли момче на около 10 години да и отстъпи мястото. Момчето казва:" Мама ми е казала да не ставам" Всички затихват. Възрастната дама казва: " Право е детето, нека се учи , я утре ще стане депуват, нека е научено."
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да има мира, трябваше да му се изхрачи направо в суратя!
62
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека е невинен.Хлапето вирусоносител е трябвало да се пипне за яката и изхвърли на първата спирка!Реакцията на пътниците е меко казано неадекватна и алогична,което говори за сериозни ментални отклонения на голяма част от обществото ни.
61
3
 
9
 
! Отговори
10 преди 5 години
А кой създава напрежението? Медиите с лъжливите новини и това че ги повтарят многократво. Те не знаят кога да спрат. Някой им плаща и то много, за да натрапват лъжи на хората. Пък има хора със слаби нерви ието, това се случва.
60
3
 
7
 
! Отговори
шишман психолог преди 5 години
чудно как норвежците, при все, че нямат половин година слънце не са се изтрепали при отключена агресия. Психолозите и те са ни едни разбирачи.