Заради една кашлица: Ученик нападнат в градския транспорт

Мъж се ядосал на детето, направил му забележка, но...
24 ное 2018 07:30, Петя Славова
142

Мъж нападна ученик заради кашлица в в столичния градски транспорт. Сериозно пострадали няма, предаде Bulgaria ON AIR.

Петък рано сутрин автобус №82 на столичния градски транспорт пътува от квартал "Люлин" към Централната гара. Ученик започва да кашля по време на пътуването, а мъж му прави забележка да си сложи ръка пред устата. Ученикът му отговорил, а мъжът го нападнал.

Спречкването между двамата не било дълго, тъй като останалите пътници се намесили и защитили младежа. Агресивният пътник слязъл още на следващата спирка.

Пътниците в градския транспорт споделят - агресията е почти непрестанна и в различна степен.

Според психолога Маргарита Бакрачева причината за зачестилите случаи на агресия е натрупващото се напрежение у хората. Тя споделя още, че лошото време допълнително може да ни подтиква към агресия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
16
 
! Отговори
Не е новина за мен. преди 5 години
Журналисти не сте обективни с новината. Ученикът не е нападнат заради кашлицата, ако изобщо е бил нападнат. Мъжът го е заплашил, след като хлапето му е отвърнало нещо, което странно как никой в автобуса не е чул. За мен това дори не е новина.
58
10
 
10
 
! Отговори
Психолог преди 5 години
А кой насажда такова напрежение ежедневно и дори ежечасно ? Как кой,всички телевизии,които показват цирковете в т.н. народно събрание , показват истеричните изцепки на Корнелия Нинова и 10-на нейни придворни комунисти. От там започва агресията и се приема за нормално всеки да се прави на комунист. Жалката соц. партийка ще докара България до шизофрения ! Ако пак сбъркаме да ги докараме на власт,нищо няма да ни отърве от кърваво бъдеще.
57
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои от простотия считат, че е голям бабаитлък да не се застояват у дома, ако имат настинка или ако са им сложили диагноза "грип", но той е в по-лека форма. Познавах един счетоводител от провинцията, сравнително млад човек, който се хвалеше, че "това 38-38.5 градуса температура го имам за нищо и си одим на работа".Има ли смисъл да се коментира?
56
1
 
17
 
! Отговори
Според мен преди 5 години
Според мен тия в рейса е трябвало да застанат на страната на пътника, който е направил забележката или изобщо да не се намесват, ако не са разбрали. Не пише да е хванал въпросното хлапе да го души или да раздава юмруци. Шамар ли е получило?? Разпищяло ли се е? Разревало ли се е?Нещо статията НЕ казва всичко. Според мен се е сплашило,че го чака бой, че чак за ,, нападение" споменава, за да търсят човека да му плаща обезщетение. Ако е от р÷мски произход хлапето и в Страсбург ще иска да го съди.
55
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки да си зададе въпроса защо в Япония хората тръгват с медицинска маска на устата и носа, ако имат дори лека хрема.У нас повечето хора считат, че е напълно естествено зимно време да кихаш, кашляш и да си сополив. 59 е описал много правилно как тръгват епидемиите.
54
0
 
19
 
! Отговори
До 42 преди 5 години
Точно така се разпространява грипът, по въздушно-капков път, когато някой се изкашля или кихне в лицето ти.Имай предвид, че при кихване микроскопични частици слюнка летят на 4 метра разстояние. Ако кихащият е болен и частица от слюнката му попадне върху лигавицата на устата или носът ти, и ти ще се разболееш. Затова даскалиците в детската градина и в началното училище казват "Едно като кихне и на следващия ден половината отсъстват, защото са се разболели!"
53
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болните трябва да си стоят вкъщи. Слагането на ръка не ни спасява от разнасяне на зарази- изкашля се в ръката, после хваща дръжките в автобуса, натиска бутони на светофари. И ето ти епидемията
52
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На колко години е било "детето"?И как точно е отговорило на забележката, направена от мъжа?
51
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието лъже. Като го прочетох първо си помислих, че ако се закашляш в рейса, някой идва и те удря, АМА НЕ е така в тоя случай. На това момче, му е направена забележка да си сложи ръка на устата с цел да не разпространява болестта. Вместо да се извини, започва да се репчи. Това значи, че нарочно се е изкашляло в лицето на човека.Не разбрах дори шамар да му е ударил, как точно е било нападнато хлаапето?? Някои хлаа^пета са много нагли и това е получило добър урок по трудния начин. Да се научи.
50
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да изхвърлят от автобуса невъзпитаното хлапе, те го защитили!!!
49
3
 
3
 
! Отговори
ха-ха преди 5 години
До Политолози и социолоЗабрави за пушачите !
48
0
 
17
 
! Отговори
Политолози и социоло преди 5 години
Ей сега психолози и социолози ще почнат да ви обясняват как хлаапето било стресирани от живота и поради тази причина нарочно кашляло в лицата на хората. А веганите ще дават акъл, че ако хората не ядат месо ще настане хармония и мир.
47
0
 
25
 
! Отговори
А защо се намесват?? преди 5 години
Тия от рейса не е трябвало да се намесват да защитават ученика. Малкото да се научи друг път да не кашля направо в лицата на хората умишлено. Защото става ясно, че след направената забележка, хлаапето е отговорило нещо, което е вбесило другият пътник. Сигурно го е напсувало. Да се научи докато е малко на елементарно възпитание, като порасне, ще е късно. Родителите му като нехаят, тъй се случва. По-добре да се научи как са се държи докато е малко да не отнесе бой като порасне.
46
0
 
13
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
грешно заглавие на новината...
45
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази статия майката на кашлящия ли я е писала? а си научи първо детето на възпитание.
44
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
скоро ония *** убиха човек във влака защото им направил забележка да се държат като нормални хора, сега пък разни пикльoвци нямат елементарна култура... тази дръжава е приключила.
43
0
 
22
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
ако кашляш в лицето на хората, възможно е...
42
1
 
16
 
! Отговори
До демократ преди 5 години
На тебе все пък Путин ти е виновен за всичко. По тая логика да кажем, че виновен е Бойко, защото се държи агресивно и важнярски и като го гледа нацията възприема поведението му.А ако трябва да сравня Тръмп с Путин, Путин като политическа фигура е възпитан и дипломатичен, докато Тръмп не знам да харесва някого друг освен себе си. Дори Мелания беше споделила чрез медиите, че е била ,, тормозена" от него.
41
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два австралопитека пътували от Люлин. Единият не бил еволюирал дотолкова, че да знае, че се слага ръка при кашляне. Другият, бидейки също назад в еволюционния процес, го е нападнал. Дневна доза българска реалност.
40
1
 
25
 
! Отговори
маларт преди 5 години
По принцип безотговорното или умишлено разпространение на болести е наказуемо деяние. Браво на гражданина, който е реагирал на поведението на простия ученик