Заради една кашлица: Ученик нападнат в градския транспорт

Мъж се ядосал на детето, направил му забележка, но...
24 ное 2018 07:30, Петя Славова
142

Мъж нападна ученик заради кашлица в в столичния градски транспорт. Сериозно пострадали няма, предаде Bulgaria ON AIR.

Петък рано сутрин автобус №82 на столичния градски транспорт пътува от квартал "Люлин" към Централната гара. Ученик започва да кашля по време на пътуването, а мъж му прави забележка да си сложи ръка пред устата. Ученикът му отговорил, а мъжът го нападнал.

Спречкването между двамата не било дълго, тъй като останалите пътници се намесили и защитили младежа. Агресивният пътник слязъл още на следващата спирка.

Пътниците в градския транспорт споделят - агресията е почти непрестанна и в различна степен.

Според психолога Маргарита Бакрачева причината за зачестилите случаи на агресия е натрупващото се напрежение у хората. Тя споделя още, че лошото време допълнително може да ни подтиква към агресия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е пропаднала държава. То си личи. Обществото всеки ден изпростява.
38
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сегашните *** са на нивото на шведите,един акъл еднакво възпитание!За мързела им......
37
33
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това означава, че ти си нерезистентен и имаш слаба имунна система. Ако ставаше така да се разболява човек като някой кашля в автобуса, тогава целият автобус и всички около теб, и техните семейства и деца и техните съученици от града и целия град трябваше да са на антибиотици. Ама не са, само ти си се разброля, и не е ясно дали е от това, че някой е кашлял.
36
0
 
37
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ЗАГЛАВИЕТИ на информацийката е некоректно!Ученикът не е нападнат заради кашлица, а заради това, че е демонстрирал непукизъм при направената забележка да слага ръката си на устата.Агресията в градския транспорт включва и това, когато някой кашля или киха в лицето ти. Агресията е започнал ученика и я продължил след забележката на пътника, като отговорил със заядливото "Ти, к`во, проблеми ли имаш?"
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пропаднала "нация" ...
34
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията трябва да бъде с друга насоченост и заглавие "Нагъл и *** ученик беше превъзпитан в рейса". Статията внушава вина на човек, а той много правилно е постъпил.
33
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден в автобуса и на мен ми се изкашляха в лицето, а сега съм на антибиотици. Ми като си болен, стой си в къщи. Като не можеш, сложи си маска. Еми малко за останалите трябва да се мисли.
32
19
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Виновен е Путин и 45 години социализъм, за това, че агресията в нашето демократично евроатлантическо общество нараства.
31
0
 
34
 
! Отговори
А преди 5 години
И като добавка, при забележка която е логична трябва да се извиниш и да си вземеш поука. Следващия път трябва всички да направят забележка, а не да защитават кашлящтия, разпространява микроби не възпитан младеж
30
1
 
21
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Възпитането,което е задължение на родителите тотално отсъствува.В големия си процент самите родители не са възпитани,а просто наглостта ,простащината,безпардонното нахалство при тях са норма поведение.При някой от тях първоначалните им стъпки в контакта с хората ,са вследствие на техните първоначални наблюдения за отношенията между животните наблюдавани в детските им години.Вече дошли в града те донасят вече утвърдени тези взаимоотношения =
29
0
 
32
 
! Отговори
Vazpitanie преди 5 години
Аз съм сигурен че ученика е бил агресивния, а не човека който направил забележка. Трябва, но не виждам как ще възпита е младите и децата като родителите са зле. Не е допустимо в нормална държава някой да ти кашля в лицето. Ако сме нормални при кашлица, която може да зарази всички в автобуса, ще си сложим маска
28
1
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
които кашля с маска аз затова не излизам от панелката защото от такава кашлицавлизам в болница
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Покрай *** и нашите пичлемета станаха арогантни и нагли,с липсващо седемгодишно възпитание.
26
0
 
26
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Първите 7.Не можеш да кихаш и хр чиш в разстояние един метър от човек.Болен, слагаш маска до 10-15 м.,елементарно възпитание.Вчера добре облечена дама се изхрачи в лицето ми, погледнах я въпросително и отидох отзад в трамвая, отворих прозорецът.Втора дама: "затвори ще настина, г-жо тук в трамвая вони, ще хванете вирус, грип".Нострадамус е отварял прозорци при болни от чумa.На зъболекар, лекар не се ходи като кихаш и кашляш, слагаш маска, преди това се консулт с Лекар, за да не заразиш об-в
25
1
 
26
 
! Отговори
ля ля преди 5 години
не е напшрежението проблемът ами родителите!!! РОДИТЕЛИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ДЕЦАТА СИ ЗА ДА НЕ СТАВАТ БЕЛИ!
24
0
 
39
 
! Отговори
Грудю преди 5 години
Тази сегашната младеж.... нито възпитание, нито култура. Здраво чалга к биг брадър. Хубаво е направил човека
23
1
 
4
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
До Адам// Там ни е мястото ,мръсно ,топло,скотско и уютно.На народо-населението му харесва
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжа е трябвало да му плесне един.
21
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
лошото време допълнително може да ни подтиква към агресия...........................значи лошото време е виновно за това, че сме племе злобно и завистливо,мързеливо, егоистично,простовато, винаги поизостанало от другите народи...........ееех, това лошо ЛОШО ВРЕМЕ !
20
4
 
32
 
! Отговори
нормално преди 5 години
Как да не му се изкашля в лицето, нали с едната ръка се държи (в най-добрия случай) , а с другата(обикновенно с двете) си разцъква телефона ...ако пенсионерите не бяха толкова нагли и отстъпваха място на тиинове с телефончета, нямаше да се стига до подобни сценки