Капитана на "Драгалевци": Да превърнеш трабанта си в снегорин!?

Спас бил сержант в Суходол, а сега върши работа за без пари, за хората
1 дек 2018 09:45, Петя Славова
36

Софиянец превърна "Трабанта" си в снегорин, за да чисти натрупалия сняг в столицата. Спас Данев от "Драгалевци" монтира гребло на източногерманския си автомобил и когато завали, излиза по тесните софийски улици.

Всеки в столицата познава добре зеления "Трабант" с гребло и неговия собственик - Капитана на "Драгалевци", разказва Bulgaria ON AIR.

Всички в "Драгалевци" знаят Спас като Капитана. Спас е бил сержант в свързочния полк към 1-ва армия в Суходол. Именно затова избира и типичният за военните цвят на "Трабанта".

Интересното е, че от две години "Трабантът" на Спас върши работата на общинските снегорини - без да има иска пари за услугата.

Спас е член на Националния клуб на Трабантите у нас и е носител на много грамоти и награди. Но най-важна за него е благодарността на хората.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
Do sedem преди 5 години
Ne e viarno Vasheto tvardenie, Gospodine/Gospojo. Bulgarite plastat zdravni vnoski vseki mesec za solodarnoto blago na voenna bg akademia, na zdravnoto bg munisterstvo, na adminjistratorite na zdravnata bg kasa, na bg nevidima mnogubroina armia........i izobsto ne e v tiahna lichna polza...daje nemat zdravni bankovi lichni bg karti s prastovi otpechataci....hahahahaha....
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПете, в случая се пише "КапитанЪТ" пълен член. Имаш интернет, потърси където трябва и ВИЖ ЗАЩО. Поздрави и на колегите...---------------Не, че Петето го знае, но когато иде реч за прякор, винаги се пише с непълен член "КапитанА', дори когато е подлог в изречението.Поздрави и на теб!
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Спас:Спасе, *** моля ти се с "Трабанта" на ул. "Крушова градина", само от хотел "Хранков" до реката, да почистиш пред комшията Иван Костов, бе! Там никога не чистят от общината!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да може "Трабант"-ът да изгребва снежните прести, Спас сигурно му се монтирал двигател ит "Москвич 412". Много са яки. :)
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Капитана на "Драгалевци": Да превърнеш трабанта си в снегорин!?"---Пете, в случая се пише "КапитанЪТ" пълен член. Имаш интернет, потърси където трябва и ВИЖ ЗАЩО. Поздрави и на колегите...
25
0
 
3
 
! Отговори
"Има нещо гнило преди 5 години
...в Дания..." Капитан кара снегорин - тиква командва държава...
24
1
 
1
 
! Отговори
За № 13... преди 5 години
А ти си чегърташ простотията.
23
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ей,симпатяго,ама това,което из_три НЕ е МОЯ констатация бе!..Ще трябва целия свят да "запушиш"..Но пак няма да подтиснеш истината,защото както казва Швейк..-"Истината е като маслото,г-н поручик,тя винаги изплува на повърхността"...
22
3
 
8
 
! Отговори
ина преди 5 години
ех, който се е клел на таз държава е станал човек, де да имаше повече такива мъже, нищо че няма да са с Х5 или Q7.
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Спасе !- па да видат ,че шопите сме убави ора ! а новодошлите "софиянци" дето Окрадоа държавата и настроиха палати с крадени пари в Драгалевци,Симеоново,Бояна са *** и се скътават като поганци- на пак са на аванта,некой им чисти без пари .
20
3
 
6
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Истината е, че много хора в България правят безплатно неща, полезни за обществото, но рядко се пише за тях. В случая пишат, защото има някаква екзотика - трабант направен на снегорин. Ако беше рикша-снегорин, може би също щяха да пишат.
19
1
 
2
 
! Отговори
Belaciao преди 5 години
Gas, gas... :-)
18
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mба, поредния откачен фaтмак, който живее в наследствения имот в Драгалевци и никога в тоя живот зор не е видял.
17
12
 
13
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
Леле колко *** коментари има на мизерници. Току виж БСП спечелили властта.
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само кашона отгоре е от трабант.
15
4
 
38
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Този млад човек, е за пример на всички млади! Занимава се с нещо смислено и обществено полезно.Вложил е знания, време, труд и средства, за да създаде тази техника, и с пълно право, може да извършва услугите си и срещу заплащане. Иначе кой да му заплати разходите за гориво и поддръжка на снегорина или да ви остави улиците и пътеките, да чакате общините...
14
3
 
17
 
! Отговори
+ преди 5 години
Браво за човека-повечето таквиз хора.А у нас матриала за нищо не става- вече се замислям да не повече от 80 % демБилски като чета коментарите тук. За това и държавата е на това дереже-не можеш да постриш нещо с некачествен материал където си мисли ,че е много качествен в калта.
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е до там ли стигнаха в Драгалевци, завряният зет да си стои на топло и да си яде тревата, а хора да му чистят без пари. Кметът на община Витоша и той заврян зет там, той поне да осигури една машина да почисти.
12
21
 
4
 
! Отговори
Здрасти преди 5 години
Ако го засипят с градушка и воината е изгубена 1ва танкова картонена дивизия ще бъде напълно унищожена добре че снегът не удря
11
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чегърта си егото.