Наглост! Млад мъж отмъкна бебешка количка на близнаци

Охранителни камери показват лицето му
1 дек 2018 07:45, Петя Славова
99

Нагъл обир в центъра на София. Крадец открадна детската количка на близнаци. За това алармира във Facebook бащата на децата.


Обикновено количката на 2-годишните Марк и Летисия стои на втория етаж в кооперацията на столичната улица "Цар Асен" 2. В четвъртък обаче бащата на децата установява, че тя не е на обичайното място, предадеBulgaria ON AIR

.Бащата на децата Деян Дянков подава жалба в 4-то Районно управление, но за по-сигурно взима нещата в свои ръце. Събира записи от видеокамерите в района и намира кадри на извършителя. Публикува ги във Facebook с надеждата, че някой ще разпознае крадеца и близнаците няма да посрещнат зимата на студено.

Според него човекът, който е откраднал количката, няма професионален опит в грабежите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народ от *** и шизофреници , тоя бъстун и чехъл жена му e набила два шамара и го е пратила с количката навън в студа Тaка е като не приеха истамбулската конвенция да защитят клетите бащи от домашното насилие. Той отшъл да се жалва във фейса сугрно се надява Зукърбърг да му намери количката !
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ириот си оставя количката пред вратата? Тези в комунизма ли още живеят?
26
7
 
6
 
! Отговори
Мустафа преди 5 години
Няма по-долно и крадливо племе от нас турците.
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама преди много време дошли на бани в Столипиново, много им харесало и останало за постоянно..Е колко много да е времето от 681а?
24
5
 
3
 
! Отговори
До50 преди 5 години
Ние българите пък открихме че можем да ходим с цървулкитe вовеки веков.
23
15
 
5
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
До @ ромоястрепппНещо по същество да изгрухтиш?Левски е осъден на смърт чрез обесване за ... кражби, обири, ракетиране и убийство на дете!!!!Тримата турски заседатели в съда се въздържат да гласуват, докато четиримата български заседатели гласуват единодушно за обесването му. След като го обесват, българите не искат леша на един детеубиец и крадец да бъде погребан в българско гробище, затова един поп го заравя тайно. Та българите да не му изровят леша и го запалят!Чети история.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвета за сигурност към ООН се събира по въпроса.Хора, входовете се заключват, дай да се разбереме.
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кофти работа. Друго не ми ясно, свършиха ли българските имена, че само с чужди се кръщават децата.
20
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пропадналото българско племе и на детски колички посяга вече.Срама нямате ей aмчъксурaтлии.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя беше някакъв скитник - гепи количката за да си вози разни неща.
18
2
 
1
 
! Отговори
опитен преди 5 години
До @ ромоястреппп Браво! И аз точно така отговарям когато някой ми напълни устата с кафява миризизлива маса и няма какво да отговоря.
17
1
 
8
 
! Отговори
Марк Деянов Дянков преди 5 години
Кво стана бе, тате?!
16
1
 
8
 
! Отговори
11 преди 5 години
На тези заплати дето сме и тоя хал.... скоро о звънците ще крадат... :( Жалко е, грозно е ... но за толкова пари... толкова :(
15
19
 
6
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
До До модератотите 28И кое точно от казаното за Левски не е вярно? Ракетирал е много заможни българи, обрал е пощенската кола на хазната, крал е пари, облекло, коне и понякога *** от хората, заклал е като пиле 14 годишен юноша, който го е видял да излиза през прозореца на къщата на чорбаджията му, откъдето е задигнал кесийка жълтици, и пр. и пр. ...Кажи ми кое не е вярно, аз ще се извиня на целия български народ ... ех, доколкото може да се нарече народ де ...
14
1
 
16
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Е, как ще ги кръстиш Марк и Летисия, ве Дидо? Да ся ти живи и здрави и следващите ти деца да са с български имена! Успех и в намирането на количката, но наистина съм вътрешен от имената на децата!
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дедо"Нямаме си имена,та взимаме еврейски и англоезични..." то пък щото "нашите" имена са много наши, нали? Половината 2/3 са гръцки или еврейски ама като не знаете...
12
7
 
4
 
! Отговори
До 12 ДЕДО преди 5 години
Е тоя, дето е откраднал количката, сигурно е с българско име... Да, малко е дразнещо напоследък с тези имена, намерени в интернет, ама това е до възпитание, комплекси и т.н.Дано хванат този чеpвeк.
11
0
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Откакто изгря слънцето на необратимите демократични промени,такива постъпки не може да бъдат новина,както и не могат никого да изненадват.Нали с тези промени,прозорците на първите етажи, вече и по-горните придобиват автентичен вид на крепост всички здраво зарешетени,а входовете със здрави стоманени,но в замяна на това грозни врати.По привилегированите сметнаха това ,че не е достатъчно и започнаха да издигат здрави стени около своите селища нещо като крепост,къде храбри войскари ги бранят,но и това не помага
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тогава ТИ българин ли си?
9
16
 
3
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
До Анонимен 10Цъ, не позна! Всичко живо, що е расло и пасло в тази балканска котчинна буллгаристан са българи! Сега няма какво да ми квичиш, българино, дето си минал в *** на историята като племе "ебливо, крадливо, грабливо и злобливо!"