Наглост! Млад мъж отмъкна бебешка количка на близнаци

Охранителни камери показват лицето му
1 дек 2018 07:45, Петя Славова
99

Нагъл обир в центъра на София. Крадец открадна детската количка на близнаци. За това алармира във Facebook бащата на децата.


Обикновено количката на 2-годишните Марк и Летисия стои на втория етаж в кооперацията на столичната улица "Цар Асен" 2. В четвъртък обаче бащата на децата установява, че тя не е на обичайното място, предадеBulgaria ON AIR

.Бащата на децата Деян Дянков подава жалба в 4-то Районно управление, но за по-сигурно взима нещата в свои ръце. Събира записи от видеокамерите в района и намира кадри на извършителя. Публикува ги във Facebook с надеждата, че някой ще разпознае крадеца и близнаците няма да посрещнат зимата на студено.

Според него човекът, който е откраднал количката, няма професионален опит в грабежите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
5
 
! Отговори
До Владо #39 преди 5 години
Стига с това "Селяни" на всяко нещо. Децата са си негови както иска така да си ги кръщава. Какво ви влиза в работата? Ами ако жена му е чужденка? Или той самия е дете на родители от различни националности? Как пък реши, че е селянин!
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КСЕНОФОБИ ПРОСТИ!БЪЛГАРЩИНАТА Е ТОВА. *** НАРОД
46
1
 
9
 
! Отговори
1111 преди 5 години
Като откраднат, количка, колело . В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ - чудо - голямо, репортажи, телевизии, фейса А ,ако е в центъра на нашето село, полицаят може да ти се скара, че не си я пазил и к'во ги занимаваш сега, те колко работа имат... и то с тея мигани :)!
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шепа слабоумни тръгнали да критикуват. Вас какво ви засяга как са кръстили децата си? Дали изобщо ви влиза в работата? Ако имат роднини в чужбина, ако имат английска, еврейска или каквато и да е кръв и децата са кръстени на тях? Изобщо не знаете историята на хората и коментирате с тъпизми. ВСИЧКИ тук сте махленски клюкарки, единствено сте научени да плюете хората! И СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ТУК ВСИЧКИ ДА СТЕ С ИМЕНА КАТО : ИВАН, АСЕН, ПЕТЪР, АЛЕКСАНДЪР, БОРИС! Типични българи. Злонамерени ***.
44
7
 
4
 
! Отговори
Една българка преди 5 години
Що за имена не че съм критична но поне малко БЪЛГАРЩИНА
43
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общите части не са частни складове и продължение на домашните ви кочини. Стълбищната клетка има за цел единствено вертикална комуникация и ЕВАКУАЦИЯ, селянчоци.
42
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марк и Летисия, бате :) Това са деца подготвени за емигранти от момента на раждане хахахаха
41
1
 
7
 
! Отговори
Марк Аврелий преди 5 години
До малкият Марк: Като пораснеш намери и накажи крадеца, защото държавата няма да го направи, за да не срамиш името ни.
40
1
 
6
 
! Отговори
до 43 преди 5 години
Надявам се някой ден да ти се налага и ти да си оставяш количката в общите части.Само тарикати в тая държава.
39
1
 
5
 
! Отговори
Алф преди 5 години
Човекът е на зор,сигурно има тризнаци....
38
8
 
15
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Сигурно са ги кръстили на баба Летисия и дядо им Марк...Както и да ги кръщават,няма да избягат далеко от селските си корени.Май още преди да се родят,са ги "подготвили" с "подходящи" имена за имигриране.И да....да си я беше държал вкъщи,а не по площадките.Фенове на аристократични имена,а окупират общите части на блоковете с всякакви вехтории
37
9
 
3
 
! Отговори
До 75 преди 5 години
А българска история каква е?Написана на два романа под игото и железният светилник ,кoпeлдaк.
36
0
 
2
 
! Отговори
/*- преди 5 години
Херци са
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ястреб ОсманлиятаМного обичате да преиначавате историята!
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този и онзи,който открадна колелото на сирачето в София,не са роми или клошари.Нормално облечени млади мъже са.Явно не работят,щом обикалят нощем и вземат всичко от което могат да изкарат някой лев.Това са безскрупулни мързеливци и крадци.Здрави и прави млади хора,като тях могат да си намерят работа без проблем
33
0
 
21
 
! Отговори
м даа преди 5 години
Това е запазена марка, общите площи да се използват за склад , като ходих на гости на един познат , имат големи етажни площадки , може да видиш кубик дърва , гардероби , стари перални, бойлери , кашони от климатици, торби цимент, стари плочки, колела, колички, миризливи обувки, диван , маса със столове . До тогава винаги слизах с асансьор и останах в потрес.
32
12
 
19
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
"2-годишните Марк и Летисия" Изконни български имена! Такива чуждопоклоници не са за жалене. Това е наказание свише.
31
1
 
7
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Скъпи са тези колички. Едва ли я е откраднал заради собствените си близнаци.
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ау на *** кобрата му е набила чемберите.
29
14
 
7
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
До @ ромоястрепппЗатова до ден днешен никой не му знае къде е гроба на коппелето Левски!И понеже много го тачехте вашия "апостол", след "освобождението" ви се досвидя за коматче хляб за сакатия му брат, старата му майка и младата му сестра, останала вдовица на млади години и продаваща тялото си на заможните българи, за да може да изхрани двете си невръстни дечица! Брат му умря от глад и студ на улицата, и клетата му майка накрая се хвърли в кладенец, не и издържа майчиното и сърце!