Петър и Петър конкуренти на Мая за номинацията на БСП за София

Официален кандидат обаче няма да има преди юни
Обновена: 2 дек 2018 11:12 | 2 дек 2018 07:30, Красимир Ангелов
88
Петър и Петър конкуренти на Мая за номинацията на БСП за София
Снимка: Булфото

БСП обсъжда няколко имена за кандидат-кмет на София на изборите през есента на следващата 2019 година, като сред тях е и това на омбудсмана Мая Манолова, призна в събота лидерът на градската организация на партията в столицата Калоян Паргов.

Още по темата
Много имена се спрягат и вътре, и вън от партията. Ще изчакаме да видим резултата на различните партии след европейския вот и след това ще обявим това решение. Имаме поне три – четири кандидати, които на този етап, предвид рейтинга на г-жа Фандъкова, се съизмерват с нея. И сред тях е и г-жа Манолова, но има и други", каза Паргов по време на 4-тото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП.

Кои обаче са другите спрягани имена, освен Манолова? Шефът на парламентарната икономическа комисия Петър Кънев и евродепутатът Петър Курумбашев са сред имената, които неофициално се коментират в БСП, съобщава "24 часа". Самият Паргов също по всяка вероятност ще бъде сред номинираните.

Мая Манолова и Елена Йончева са единствените, за които се говореше, че се обсъждат, макар и неофициално. Макар и да отказва коментар по темата, омбудсманът е сменила адресната си регистрация от Кюстендил с такава в софийския квартал “Лозенец”, където живее от няколко години, твърди изданието.

И все пак от столетницата първо ще изчакат резултатите от евровота през май и едва тогава ще се спрат окончателно на своя кандидат за София. Калоян Паргов обаче вече обяви, че предвид рейтинга на Йорданка Фандъкова имената, които се обсъждат, се съизмерват с нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рейтинг не се прави само с мили очи, а с качествени ремонти на улици, обществено значими строежи, като детски градини, домове за възрастни хора и др.
70
1
 
12
 
! Отговори
ПОЗНАВАЧ преди 5 години
Петър Курумбашев:-))) Собственик на мини ВЕЦ с което смуче точно от държавата и потенциалните си избиратели; неуспешен опит за евродепутат поради кофти номер:-), но снася на позитанските "социалисти" да му пазят халката. Абе честито и КПСС-БКП дето се вика...
69
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мая Манолова вече е губила една битка за София, ама не може да си вземе поука. В момента си тежи на поста, ако тръгне срещу Фандъкова само ще избуги за втори път - не че Фандъкова струва нещо, но всички десни избиратели ще се хвърлят на амбразурата зад Фандъкова, а те са 60-70 процента
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Курумбашев и Кънев нямат НИКАКВИ шансове. Манолова или Йончева биха имали шанс в друго населено място, но не и в София. И двете си тежат на мястото, Фандъкова направи много фалове, но в София човек от БСП не може да стане, разберете го. Навремето евентуално може да стане Божидар, ако се бе кандидатира като независим и БСП го бе подкрепила - друг не. Политическо лице от БСП ще изгори в София, Пловдив или Варна
67
6
 
0
 
! Отговори
... преди 5 години
дни се пише бе *** платен гнусен ***- 2 коментара 200 грешки, а за политика ще ми говори. да не говорим, че в този сайт не знам кой си следил, но днес за първи път от 1 месец влизам. ама ти като виден избирател по цял ден следиш кой какво пише, за да си напишеш написаното от по- умен от теб.
66
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам Мая,как върти очи,какви физиономии прави,с каква интонация говори ,си висля,че е добра само за маса и купон.Адвокатура в някое малко градче по й приляга,но не и кмет на София.Стигат ни популистите в парламента.Радев на БСП,също ни е предостатъчен.
65
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато БСП се откаже от стогодишната,кървава своя история,на партия дошла на власт,с помоща на чужда сила,с метежи,убийства и погром и престане да служи на Русия,тогава ще стане българска партия.
64
16
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Долу ръцете от Фандъчка. Красива , умна , способна.
63
15
 
8
 
! Отговори
Зак преди 5 години
Стига първосигнално реакции-сини,червени,пембени!Хората имат лица и дела.Харесвам Мая,с каквото се заеме,довежда го до край.Но София не е България и Мая е нужна най-малко на сита,охранена и равнодушна София.Клета България/това,което е останало от нея/има нужда от водачи като нея, за да възкръсне!
62
4
 
11
 
! Отговори
Знаещ преди 5 години
Петър и Петър като чуете - сещайте се, че в България еврео-комунистите владеят цялата държава - управлението и парите навсякъде в БГ. Евреите стрижат и доят българите, и турците като овце. Затова нямаме, а евреите-комунисти (прикрити под български имена) имат. Пак гласувайте за тях на изборите!
61
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз деля хората на кадърни и калпави. Не ме интересува кой от коя партия е. Добър ли е в работата си, разбира ли от работата си, гласувам за него. Мажоритарно. Така както гласувах за Радев нищо, че беше подкрепен от БСП. И не съжалявам. За пръв път не се срамувам от държавният ни глава. Точен, премерен и с една дума заковава този, който се опитва да го уязви.
60
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подала си оставката преди години като социялистка каквато никога нито тя,нито другите комунисти са били ама нейсе,плакала на Борисов че е безработна той па нали си е мека Мара я направи омбудсуомън-ка и сега пак се присетила че е цоциалистка.На това му казват ку/рвенски номер ама пък чудно ли е от Майчето това?НЕ!Тая с Йончевица и баджанака на Гадев са комбинация 3в1,всички са бивши-бивша Галева,бивша Станишева и бивш на Деса мерцедеса!Хохохо...
59
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОСЛЕДНА ЕСЕН, ПОСЛЕДНА ПЕСЕН ЗА ГРОБ
58
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проскубана кокошка дето клекна на Боко, а БСП я и споменават даже тази уличница
57
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази партия май единственият е почтен човек, който казва истината и разследва корупцията е Е.Йончева! Опитват се всячески да я омаскарят, но излиза суха! Това е човек, който си пази сам гърба! Ако има човек за премиер, то е тя!
56
8
 
20
 
! Отговори
Да подходим разумно преди 5 години
Други в позицията на омбудсман щяха да бъдат много по-ефективни. Но онези решиха да наложат "наше момиче" (червено и в петите). Това, че някой е бил омбудсман, не означава, че е годен за кмет.Кюстендил и целият Кюстендилски регион има доста проблеми.Ако някой кюстендилец се счита за много знаещ, можещ и успешен, редно е първо да се погрижи за родния си край, да докаже на дело какво може да направи, ако го управлява 5-10 години и чак тогава да му се даде възможност за изява в по-едър мащаб.
55
11
 
18
 
! Отговори
Комунистически метод преди 5 години
1. Да се толерират по-изостаналите.2. Да се ограничават възможностите за изява и развитие на по-кадърнитеи инициативните.3. На София да се слага кмет, който е роден и израснал в провинцията.
54
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До do 52 53Наистина те пробвах няколко дена и разбрах, че твойто интелектуално ниво е равно на БСП. По точно казано прости , неграмотни и отчайващо бедни . Приключих с теб , ти си много ***.
53
10
 
23
 
! Отговори
БСП - жалка преди 5 години
В София Бсп никога няма да има кмет, защото София е синя. Те могат да имат тук-там кметове по селата, където населението е полу-неграмотно или с *** произход.
52
2
 
7
 
! Отговори
do 52 преди 5 години
личи си, че си другар ти. другар на дядо ти ще казваш. просто на вас нищо не ви изнася никога, когато не е позитивно за партията майка през 2018година. Да не говоря, че мислех да не ти отговарям като те гледам как пишеш с преди дума започваща със с.