10 коли във верижен ад над "Ломско шосе"

Образувал се е трафик, Пътна полиция отпушва движението
4 дек 2018 09:30,
16

Снимка: Bulgaria ON AIR

Минути след 7 сутринта е станал тежек пътен инцидент на Околовръстния път, над пътния възел с бул. "Ломско шосе" посока към бул. "Рожен".

По първоначални данни, около 10 автомобила са се ударили, няма жертви.

Към момента информацията е за четирима пострадали, които вече са транспортирани към столични болници за прегледи.

Пътна полиция създава организация за подпомагане на движението в района, което е силно затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
AНАЛизатор преди 5 години
С джигити на пътя, мелето е гарантирано!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах защо в София се хвърлят милиони левове на вятъра уж за почистване от снега, а когато наистина трябва да се обработят пътищата и тротоарите против заледяване, нищо не се прави и Фандъкова се е скрила като мишка в дупката си.
11
4
 
3
 
! Отговори
гост преди 5 години
Няма проблем нали са със зимни гуми ,те от всичко спасяват!!!!!!!!!!!!!!!! Казали му на човека ,че със зимни гуми няма проблеми той си кара с 100км.ч
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сутринта беше адска поледица навсякъде в София. Нищо не беше обработено против заледяване и едва сме докретали да работните си места. В случая верочтно е станало същото - заледяване на пътя и катастрофа. После шофьорите били виновни, че не са предвидили, че карат шейни по лед.
9
4
 
3
 
! Отговори
Марин преди 5 години
И пак се намират хора, които търсят под вола теле. Все някой друг ни е виновен.
8
1
 
19
 
! Отговори
no name преди 5 години
Слава Богу, че няма загинали. Дано пострадалите са с по-леки наранявания.Интересното е, че ЕДВА СЛЕД катастрофата АПИ затвори този участък и в двете посоки за обработка на пътната настилка!!!Това означава,че сутринта изобщо не е било обработено с нищо.Колкото и внимателно да караш и да спазваш дистанция,ако един се хлъзне и след него се нанизват няколко коли.Сутринта по тротоарите хората щяха да се изпотрепят,всеки залиташе и приклякаше някой падаха - и те ли не се движат със съобразена скорост?
7
7
 
20
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Като гледам щетите по колите, а при някой от тях са доста сериозни мога да кажа че шофьорите им въобще не са карали със съобразената скорост и дистанция за пътните условия...... това че пише 60 или 80 км на знаците в никакъв случай не означава че трябва да караш с тази скорост.Аз също съм излезнал рано на пътя и попадах на черен лед, но когато се съобразяваш с пътните условия сега си пия кафето, а някой мръзнат и чакат пътна помощ.Добре че няма пострадали сериозно,ще им е за урок
6
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В нормалните държави при дъжд и температура около плюс 2 градуса започват обработка на шосетата против заледяване. Тук при минус един градус, дъжд и мъгла, нищо не се случва освен някое гламаво шкембе да ти провери риванола и кислородната вода дали са в срок на годност.
5
1
 
16
 
! Отговори
Да бе, преди 5 години
иначе трафик няма.Образува се след верижни ПТП-та...
4
3
 
26
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
За съжаление , НЕ ме учудва ... Очаквано явление , при положение че всички знаем колко е висок "интелектуалния потенциал" на мнозинството от "шоферите" в Абсурдистан ! Преди малко минах пред СУ "Климент Охридски" и особено пред Народната Библиотека - то там НЕ Е направо за хора , НЕ Е за вървене по пешеходната зона ... Такава кофти поледица се е образувала ! А какво да говорим с 100 километра в час , по околовръстното ... в поледицата !!! ... :( :( :(
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако са имали аптечка,пожарогасител и жълта жилетка в багажника(предлог КАТ да те мотае и рекетира) ,значи нищо не е станало!
2
3
 
39
 
! Отговори
Жендър преди 5 години
"Верижен Ад"?!?!?! Няколко брони и фара? Да ви таковам таковата журнализи прози! Нали гербавите еничари вдигнаха глобите и точките вече, какво продължавате с промивките на мозъци?
1
5
 
35
 
! Отговори
Той преди 5 години
За сетен път се убеждавам ,че е пълно с ***.При тия ниски температури и поледици, се кара на дистанция и съобразена скорост, господа Шафиори!!!