Жилищните входове по бул. "Македония" – "приемни" за травестити!

Скандално е, че там където стоят те, е на метри от входа на СДВР
6 дек 2018 13:45, Петя Славова
70

Всяка вечер травестити обикалят бул. "Христо Ботев". Зорко да следи какво става на столичния булевард обеща общинският съветник от БСП Николай Николов.

Това, което засне бе как си бъбрят полицаи и травестити на пл. "Македония" . По думите на Николов това се случва всяка вечер.

Общинският съветник се закани, че докато не бъде организирана среща между Столичната община и СДВР за проблемите в района, той всяка вечер ще заснема случващото се и ще качва снимките в социалните мрежи. Обещаната от г-жа Фандъкова среща за проблема му беше обещана още през месец октомври в отговор на инициираната от него подписка срещу травеститите и хамалите, в която 1031 граждани поставиха подписите си.

Още по темата

"Това е една дълга битка, която започна от месец юни, когато се подпали една сграда на "Позитано". В помещението, от което тръгна огънят, се оказа, че стоят травеститите. В момента то е барикадирано. Започнах по каналния ред да си търся правата и да сигнализирам за проблема, но зам.-старшият комисар на СДВР Антон Златанов ми каза, че от месеци нямало травестити там", каза пред Bulgaria ON AIR общинският съветник от БСП.

Според него всички жители на околните сгради вече са вдигнали ръце от травеститите и хамалите, които седят денонощно на пл. "Македония", но СДВР и общината въобще не са заинтересовани от проблема.

"Травеститите извършват услугите си по жилищните входове, не наемат стаи. Аз искам или СДВР, или кметът Фандъкова да ме обори, че столицата е сигурно място. Аз мерки не виждам. Скандално е, че улицата, където стоят травеститите, е на метри от входа на СДВР. Цяла София знае какво правят там и какво предлагат", допълни още Николов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
5
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Травестити сте всички, които всеки дебат го извращавате на елемнтарна свада комунисти-антикомунисти!!!!
58
0
 
15
 
! Отговори
виготура_вигопрасна преди 5 години
Ченгетата вероятно ги боцат безплатно......
57
0
 
5
 
! Отговори
Санитар преди 5 години
Изпадналият в психоза и тежко личностно разтройство субект В. е избягал от психодиспансера с особен режим на третиране на пациенти. Получава халюцинации и възприема себе си за агент на цру.
56
2
 
2
 
! Отговори
Жецата преди 5 години
Щом ни се разрешава парада не виждам смисъла да не може свободно да влизаме и излизаме там кадето не е заключено.Хората са доволни и ние искарваме по някой лев
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До какъв е проблема?Проблемата е ревност
54
7
 
6
 
! Отговори
мхм преди 5 години
С такива глупости ли се занимават тия общински съветници? - затова сме на това дередже! Вместо да се заеме с нещо полезно, тоя се хванал да воайорства няколко ***!
53
4
 
5
 
! Отговори
какъв е проблема? преди 5 години
От прочетеното разбирам ,че по-рано травеститите са били на "Позитано " и са предизвикали пожар , поради което са ги изгонили на площад "Македония" .Сега другарят от БСП иска да ги върне на старото им място при неговата партия ли?
52
0
 
7
 
! Отговори
Georgiev преди 5 години
Явно имат доста клиенти от "Съвестни" граждани:) Ако нямаха клиенти, нямаше да ги има.
51
4
 
5
 
! Отговори
васито преди 5 години
правим любов, а не убииства или кражби...на всякъде ни гонят,трябва да има някъкво уважение и към нас
50
1
 
4
 
! Отговори
Катила преди 5 години
До 3лaтkoЩе ти скъсам амджъкламата ей. В кой вход си точно по " Македония".
49
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми като не искат по входовете им разни такива индивиди - да си направят ремонт и да си ги заключват. В центъра на София в апартаменти за по хиляди левове живеят, а една врата и камера да не могат да сложат? И тоя другар какво се е вторачил в третополовете? Те са си там от време оно и си се познават с полицаите много добре. Нещо много нездрав истерес има към тях другаря. Да не са му отказали? Чак пък по нощите да дебне и да ги снима... За всеки влак си има пътници. Примерно тоя другар снима траве
48
0
 
22
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Всеки може да бъде какъвто си иска, но има обществен ред и трябва да се спазва. Не е допустимо в жилищните входове да се правят на вертепи. На какво приличат сутрин входовете? Как веднъж не сме солидарни с проблемите на другите. Затова нищо не постигаме и политиците ни мачкат като стадо овце. Не ме интересува този съветник от коя партия е .Важно е , че е снимал полицаите на приказки с нарушителите -- травестити_
47
2
 
8
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Да не си плащат за това медийно внимание, доста реклама си направиха, сигурно са дигнали оборота бая. Добра маркетингова стратегия!
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е вярно че приемат само по входовете. Имат приемна и на площад Македония 1. В апитьу, даже е денонощна.
45
9
 
7
 
! Отговори
Tronald Dump преди 5 години
тва бесепарче май тайно, тайно фантазира да го порят тр.а.версите :) Кой знае за каква скумрия е женен
44
4
 
4
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Всичко има в българското общество, станахме и заприличахме на цивилизована страна, където всеки може да се мисли за всякакъв, стига да не нарушава правата на другите хора!!!Хората си имат равни права и свободи!Остана само да станем всички братя и сестри и ще сме постигнали заветната цел-"Свобода, Равенство, Братство"!Агент Кайра Джайлс!ЦРУ!!!
43
3
 
5
 
! Отговори
Катила преди 5 години
Ходят в Тайланд, да "таковат" травестити? Значи е гот. Довечера съм във входовете по " Македония".
42
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах на този Николов какъв му е проблемът? А да, най-вероятно не са се съгласили да го приемат като един от тях и сега си отмъщава за отхвърлянето.
41
1
 
11
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Нашите полицаи са напредничави и вече са приели принципите на Истанбулската конвенция!
40
7
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
след като твърди че има нещо нередно в присъствието на определени лица на общественно място нека докаже нередността а не само да вдига врява на нещо предполагаемо,а какво значение има че публично лице се намира на публично място на дистанция от 200 м или 1000м от управление,коментарите и обсебването на този човек доказва едно много закостеняло мислене типично за социалист/комунист/еснафпретенциите му са сякаш има криминално деяние което не е доказал което е абсурдно