Жилищните входове по бул. "Македония" – "приемни" за травестити!

Скандално е, че там където стоят те, е на метри от входа на СДВР
6 дек 2018 13:45, Петя Славова
70

Всяка вечер травестити обикалят бул. "Христо Ботев". Зорко да следи какво става на столичния булевард обеща общинският съветник от БСП Николай Николов.

Това, което засне бе как си бъбрят полицаи и травестити на пл. "Македония" . По думите на Николов това се случва всяка вечер.

Общинският съветник се закани, че докато не бъде организирана среща между Столичната община и СДВР за проблемите в района, той всяка вечер ще заснема случващото се и ще качва снимките в социалните мрежи. Обещаната от г-жа Фандъкова среща за проблема му беше обещана още през месец октомври в отговор на инициираната от него подписка срещу травеститите и хамалите, в която 1031 граждани поставиха подписите си.

Още по темата

"Това е една дълга битка, която започна от месец юни, когато се подпали една сграда на "Позитано". В помещението, от което тръгна огънят, се оказа, че стоят травеститите. В момента то е барикадирано. Започнах по каналния ред да си търся правата и да сигнализирам за проблема, но зам.-старшият комисар на СДВР Антон Златанов ми каза, че от месеци нямало травестити там", каза пред Bulgaria ON AIR общинският съветник от БСП.

Според него всички жители на околните сгради вече са вдигнали ръце от травеститите и хамалите, които седят денонощно на пл. "Македония", но СДВР и общината въобще не са заинтересовани от проблема.

"Травеститите извършват услугите си по жилищните входове, не наемат стаи. Аз искам или СДВР, или кметът Фандъкова да ме обори, че столицата е сигурно място. Аз мерки не виждам. Скандално е, че улицата, където стоят травеститите, е на метри от входа на СДВР. Цяла София знае какво правят там и какво предлагат", допълни още Николов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
10
 
6
 
! Отговори
Камата преди 5 години
Този мазен,закръглен комунист бил ли е на Централна гара, по време на комунизма.Там какво ставаше.Св...р..ки на перона правеха,в градинката на пейките се ч..у..ка..ха.Милиционерите ги подминаваха.Тоя се загрижил.Наглеци.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онези от площад Македония да не са се преместили в парламента и министерския съвет.
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какви услуги предлагат травеститите?
16
11
 
5
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Тия от БСП-то нали уж бяха за Истамбулската конвенция. Що така сега с травеститите
15
2
 
3
 
! Отговори
БРАДАТА преди 5 години
А да ми цокаш сталинисткия калак не щеш ли ,*** ?
14
4
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
"Всяка вечер травестити обикалят бул. "Христо Ботев"."Леле! Всяка минута, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата от 75 години, престъпници обикалят навсякъде из България! Даже част от тях ни управляват, а друга част са им опозиция. Комунисти, комсомолци, пионери са в един и същи строй, ВИНАГИ във труд и БОЙ
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На запад такива ги пускат по забавачки да учат децата колко е хубаво.
12
9
 
7
 
! Отговори
Яшко. преди 5 години
Абе,комунисти.С това ли се сетихте.Та те са там още от вашият престъпен ражим.Не са малко комунисти п..е...дали и извратеняци.Може и вашата лидерка е от тях,но тя ходи на по специални места.По ваше време имаше много и известни п..е..дали и к..у...р..ви.Защо тогава не се справихте.Нагли т.в..ари.
11
7
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
На тоз съветник от БСП, не му минава мерака, ама май никой от травеститите не ще да се прежали и да го оправи
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще ги изгонят от парламента и МС там е пълнос такива, както и с традиционни.
9
0
 
9
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
А вие си вижте заглавието... стресирате ме вече с тия грешки!!!
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК да съди България за: Недопустими прояви на травеститофобияя и за нарушаване на правата и свободите на травестититее и различните в България.
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В системата на МВР работят всякакви. Три в едно - полицаи, сутеньори , проституция. Има и свестни , но предполагам са смачкани от системата.
6
5
 
18
 
! Отговори
Иван Найлона преди 5 години
Аз затова имам квартира в района, за да не го правим по входовете. Те и БСП са си направили централата наблизо по същата причина.
5
1
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Била е заснета как пи ка. Права.
4
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде стига сте ни занимавали с травестити като че ли за пръв път в живота си откривате, че съществуват такива хора. Саудитска Арабия ли ще ставаме? Уж БСП бяха социалисти, а се държат като крайнодесни фашистки цербeри. Щял да ги следи някакъв бесепар. Комунисти, сър. Утре и в креватите на хората ще влезнете да следите какво правят.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А собствениците толкова ли не могат да си отварят вратата с чип?Или им е много скъпо?
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааа,що да е скандално.Те полицаите си ги пазят,както пазят наркодилърите и всякаква друга ***.
1
3
 
18
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
А Цецка Цачева не е ли заснета в някой от входовете ?