Авария: Без парно и топла вода в "Лозенец"

ТЕЦ-ът прати екип да оправи повредата в студа
10
Авария: Без парно и топла вода в "Лозенец"
Снимка: Булфото, архив

Поради авария временно е прекъснато топлоподаването в части от кв. "Лозенец", уведомиха от "Топлофикация - София".

Адресите, на които нямат парно и топла вода, са ул. "Свети Седмочисленици" с номера 5, 8-16, 9, 13, 15, 19 и 23; ул. "Резньовете" номера 6 и 7 /бл.128/ и 11, бул. "Черни връх" номер 33-Е; бул. "Джеймс Баучер" номера 60 - 64, както и посолството на КНР.

От столичното дружество уверяват, че незабавно е създадена необходимата организация, като ще се работи до пълното отстраняване на аварията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
До pff преди 5 години
Лятото не ни държат две седмици без топла вода, а авариите се отстраняват бързо, благодарение на тези хора, които наричаш некадърници и мръзнат цял ден, за да може качествено да се справят със ситуацията. Никой не се замисля.
4
1
 
3
 
! Отговори
pff преди 5 години
Ако случайно следите фб страницата на Топлофикация София ще ви направи впечатление, че не минава ден без авария. Не преувеличавам! Всяко лято ни спират топлата вода по 2-3 седмици в началото на лятото и 2-3 седмици в края, за профилактика и планирани ремонти. Ефектът след това е нулев. Всяка година едно и също. Пуснат парното и на следващата седмица се започва с "Поради авария временно е прекъснато топлоподаването. Извиняваме се за неудобството". Там очевидно работят мега некадърници!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само много ама много *** и необразован човек може да се откаже от парното. По стечение на обстоятелствата съм се отоплявал с дърва и въглища , с нафтова печка , с ел. ток и накрая с парно . Просто няма какво да го коментираме , парното е номер едно.
2
2
 
4
 
! Отговори
До анонимен преди 5 години
До АнонименВсеизвестно е, че трябва да се плаща такса общо потребление, защото все пак тръбите минават през твоя апартамент и отопляват общите помещения, също. Така е, след като живееш в блок, използващ топлофикация. Пък и, ако съм на мястото на тези хора, изобщо не бих обмислял различен вариант от парното.
1
1
 
2
 
! Отговори
Стефан преди 5 години
Екипите на топлото реагират бързо, а и сега всички са на работа