Кои столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването поради ремонт
Обновена: 10 дек 2018 09:54 | 10 дек 2018 09:53, Анисия Иванова
1
Кои столични квартали остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 11 декември, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Велчо Атанасов“, кв. "Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Велчо Атанасов" - от ул. "Кобилино бранище“ до ул. "Боян магесник“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Велчо Атанасов“ ъгъла с ул. "Блага Димитрова“.

Заради подмяна на хидрофорна уредба до бл. 301, жк. "Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 301. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 301.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Подлозище“, кв. "Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: Местност "Подлозище“ и по ул. "Горни Смърдан“ - от ул. "Околовръстен път“ до ул. "Веселин Бешевлиев". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Околовръстен път“ и ъгъла с ул. "Подлозище“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Копенхаген“, жк. "Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на бул. "Проф.Цветан Лазаров“ - от бул. "Копенхаген“ до ул. "Димитър Пешев“, бул. "Копенхаген“ - източно платно от бул. "Проф.Цветан Лазаров“ до ул. "Обиколна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Копенхаген“ ъгъла с бул. "Проф.Цветан Лазаров“ .

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Полк. Стойно Бачийски“, кв. "Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Сърнела“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Сърнела“ и ъгъла с ул. "Полк. Стойно Бачийски“.

Поради подмяна на спирателен кран на бул. "Цариградско шосе“, местност "Къро“, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Боян Дамянов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Боян Дамянов“ №7.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари