Полицейски синдикат пита: Къде са 100-те млн. отгоре?

100 лева бонуси са недостатъчни, искат по 385 на човек
Обновена: 13 дек 2018 12:28 | 13 дек 2018 11:15,
84
Полицейски синдикат пита: Къде са 100-те млн. отгоре?
Снимка: архив "Булфото"

С писмо до МВР най-големият синдикат във ведомството даде срок до днес, в 11:45, в който да получи отговор как са изразходвани средства, които е можело да бъдат дадени за коледни бонуси, пише БТА.

Още по темата

Председателят на СФСМВР Валентин Попов настоява директорът на бюджетната дирекция да обясни защо за служителите на МВР са предвидени само 100 лева за бонус по празниците.

Синдикатът смята, че сумата трябва да е минимум 385 лева.

Попов припомня, че на среща при премиера в началото на годината са договорени 100 милиона лева отгоре и иска отговор за какво са похарчени парите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
1
 
! Отговори
123 преди 5 години
А Отговорът на шефовете: Абе какви премии бе, я излизай да заработваш, че Коледа иде.
73
4
 
2
 
! Отговори
Martin преди 5 години
100 CIRIA ZA VAS
72
3
 
4
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Бил съм жертва на престъпления 7 пъти. Нито едно неразкрито. Последният път решиха дори да не взимат отпечатъци, че нямало смисъл. Лично щях да дам бонуси коледни ако бяха разкрили поне едно от тези 7. Ама вместо това имам 7 писма, в които се казва, че се прекратява разследването, поради липса на напредък. Екстра е. Всяко престъпление в България след 3 месеца спира да се разследва. Та и бонусите така след 3 месеца ще получите писмо, че бонусите са отказани, поради липса на напредък.
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как така къде са? Под магнолията са. На сигурно място.
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Брендо са 100те милиона. Отидете си ги вземете!
69
2
 
7
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Мицифайките казват "дайте тези мангизи на пенсионерите, не на нас" (в паралелна вселена).
68
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Синдиката на МВР то що не пита къде са парите от резерва на здравната каса, парите на НОИ , защо в МВР има пенсионери на работа и пенсия може би и тоз г-н Попов е от тези. Защо с тези пенсионери запушвате систевата и източвате и МВР и НОИ?
67
5
 
8
 
! Отговори
KPS преди 5 години
До Анонимен 41Едно е да протестираш , съвсем друго е да нарушаваш обществения ред. Преди години при много по сериозни протести ми изпочупиха витрините на магазина. И ако не беше полицията щяха и да ме ограбят. Едно е протест , друго е вандализъм.
66
5
 
16
 
! Отговори
МВР ни гази... преди 5 години
Полицейски синдикат пита: "Къде са 100-те млн. отгоре?" При бития от петте полицаи от Сандански национален състезател по джудо. Сега идете вместо него вие да се състезавате, джелати-биячи! Имате късмет, че не сте попаднали на някой *** джудист, иначе махалата щеше да се включи на помощ на джудиста и тогава си представяте какво можеше да стане. Трябва да се благодарим на *** ни съграждани, че отвреме навреме ви наместват акъла...
65
2
 
6
 
! Отговори
до некъв СВИЩОВСКИ преди 5 години
Страх ги е куките , брат, защото в по-малките населени места се познават . Затова в по-белите държави се правят снимки и глобите се пращат за събиране с годишните данъци и като просрочиш ЧСИ, отказ от административни услуги и т.н. - начини има много, по света не у нас.
64
8
 
22
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 години
Заплатата на полицаите следва да се базира на свършена работа. С други думи на процент разкрити престъпления, а ако вземат че свършат всичката работа и престъпления няма е тогава да им дават бонуси за превенция, защото в отговорния им район са си свършили работата и престъпления няма. Тва си е добър стимул да заработят повече пари без да се корумпират. Сега пръцкат на гърба на народа и само се оплакват.
63
12
 
24
 
! Отговори
385 лева коледен преди 5 години
бонус ако работиш 24 часа в денонощието,365 дена в годината при Бай Частник,и ако той прецени и реши да ти ги даде?!?На държавната хранилка и поилка,където спите,дремете и пърдите 24 часа в денонощието,365 дена в годината и 100 лева са ви много,ако не идват избори и трябва да сте предплатени,като компаньонки на повикване?!?
62
2
 
26
 
! Отговори
Съд преди 5 години
До iceblast88А къде са съд и прокуратура? ми те взимат най-високите заплати в страната! Съдът ги съди, прокуратурата дава доказателствата! Имам поглед върху съдебвана система - гнила от всякъде. Адвокатът ми бе купен чрез съдията по делото! В съдилищата се гаврят с всеки, който търси правото!
61
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 55,и от неправилно паркирали нарушители ли ги е страх горките полицаи, че не ги санкционират? Мързеливи и леко глуповати са 80% от ченгетата, особено тези от КАТ. Това полицията е бездънна яма, наливаме пари в калъфи, които очевидно не си вършат работата. Лично аз съм заснел как патрулка подминава автомобили спрели на спирка на градския транспорт. Освен да си искат пари друго не правят. 100 млн ли? Съкращение с поне 50%!
60
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато стигнат до полицаите 100-те милиона бяха своевременно откраднати от ръководството на МВР. Така де, да не се разпилява народното богатство.
59
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е скачени съдове.АКО полицията работи по предотвратяване на кражби, ПТП-та и всичко друго за което им е в списъка, то направете следната сметка:- 10% по малко ПТП-та са да кажем едни %-ти по малко хора минали през болници, същите тези вместо да ползват от здравната каса ще работят и ще внасят.Както и да се върти, ако полицията пази хората, работата на същите тези ще им вдигне заплатите.С клечене в храстите няма как да стане... там се ходи само по нужда.
58
5
 
3
 
! Отговори
Подмяна преди 5 години
До това еЖалко, че няма инфо да се види средната възраст в МВР. Там няма вече хора над 55 години по ЗМВР! Всичко от 2013 година насам бе изчистено. Има поделения със средна възраст около 35 години - каква лустрация? Тав 70 % от служителите са родени след 1976 г.
57
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пред изборно Борисов ще увеличи с 10% на калпак заплатите на всички държавни чиновници,които се явяват неговият твърд електорат.
56
2
 
6
 
! Отговори
чичко Снегов преди 5 години
От травматологията: - Къде са парите? - Къде са радиаторите?
55
4
 
31
 
! Отговори
Само преди 5 години
До АнонименСамо от полицията, а продъденото здравеопазване, неграмотното образование! По тази логика защо не пишете за 20% увеличение на учителските заплати? Само МВР ви е в устата. А съдиите прокурорите, следователите - те взимат над 3000 лв заплати! А бонусите - нямам думи!