Катедрала "Св. Александър Невски" получи... собствен сайт

Включена е 360-градусова разходка из столичния храм
27 дек 2018 20:16,
10
Катедрала "Св. Александър Невски" получи... собствен сайт
Снимка: cathedral.bg

Патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" вече има свой официален сайт, който беше представен на големия православен празник Рождество Христово от ръководството на храма, съобщиха от Светия синод на БПЦ.

Още по темата

Адресът на сайта е: http://www.cathedral.bg/, и в него е включена "360-градусова разходка в храма", както и основна информация за историята и архитектурата на патриаршеската катедрала.

В секцията "Новини" ще бъдат публикувани съобщения и известия от богослужебния живот в патриаршеската катедрала, а в "Галерия" има както архивни снимки, така и актуални фотоси от богослужения и тържества в храма.

От началото на 2019 г. сайтът на патриаршеската катедрала ще има и английска, и руска версия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
интересно ми е, как днешните "толерации" (нещо като психо-девиации) на cоpос и бандата му от сем. pотшилд биха превели библията, чрез медиите си, кадо дойче педовеле??
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНали бат Бойко е набожен,защо не отдели малко средства за този рушащ се български паметник на културата и забележителност на София?И какво стана с българския Лувър,който щяха да строят с Рашидов?
5
3
 
3
 
! Отговори
Мърчъндайзинг преди 5 години
Моля, моля, не съдете маркетинга на дедо поп. Той е на стотици километри от вас по отношение на маркетинга. Справя се и с рекламата и с артикулирането и с пърформанса, винаги знае в каква роля да влезе. А сега му е и силният сезон, та се е оптимизирал.
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кога храмът ще си възвърне българското име Св.Св. Кирил и Методий !?
3
1
 
8
 
! Отговори
Ум преди 5 години
През 2018, почти 2019г получи сайт ... уау какво постижение, направо рекорд, и не знам дали си е за хвалба. БГ е толкова назад със сайтове и подобни че не знам какво да кажа.Тук на запад вдичко се прави по интернет и сайтове, подмяна на паспорти и шофьорски, плащане на данъци, пазаруване, продажби, резервиране на хотели, екскурзии, билети.2019 и Св.София има сайт, ураааа
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На гол тумбак чифте пищови.Това е този сайт. Влезте в катедралата и вижте в какво състояние е пода. Как стенописите вече почти не личат и от тавана има дълги и широки следи по тях от протичане на покрива. За пръв път влязох в храма през 1974г. и за последен през 2018г. Разликата е огромна, но към по-лошо.
1
3
 
1
 
! Отговори
Бизон 3000 преди 5 години
Помните ли Петър Стоянов как чатеше със студенти по ICQ и те му задаваха въпроси за държавата и т.н