Вицепрезидентът: Липсва ни ясна перспектива за България!

Илияна Йотова с равносметка за 2018 г. пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 30 дек 2018 20:42 | 30 дек 2018 17:30,
111


Липсва ни перспектива за България! Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в интервю за Bulgaria ON AIR.

"В скандалите през годината потъна политиката! Скандалите изместиха сериозната политика. Това е една от най-слабите години в парламента. Най-страшното е, че загубихме помежду си доверието, включително и между институциите", казва още тя.

По думите и не ни трябва нова Конституция. "Някои политици я четат като дявола, евангелието. 2018-а завършва с много гняв! Това, което ме притеснава е ръстът на работещите бедни! Като плюс мога да отбележа успешното ни европредседателство".

Цялото интервю вижте във видеото или в сайта на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ти оядена червена мaтopuцe каква перспектива даваш?!
93
2
 
3
 
! Отговори
40561 преди 5 години
Председателството е част от добре смазаната машина евроинституциите и не е наш успех. Бъдещето за България е от ясно: БЕЗ РЕВОЛЮЦИИ И ВЪСТАНИЯ БЪЛГАРИТЕ СИ ОТИВАТ. Едни отиват в друга държава, други - на оня свят, но при всики случаи на по-добро място. В държавната даминистрация се напълни с невежи протежета и няма кой да работи. В частинте фирми нямат квалифицирани служители, но не могат да си внесат, та национално отговорният бизнес също се изнася. Остават ***, неграмотни и симуланти!
92
0
 
3
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 5 години
В израза: "Липсва ни ясна перспектива" е интересно кои са "ни"? Ако това са политиците, то това не е вярно на тях им е пределно ясна перспективата и те я осъществяват с пълна сила (включително и вицето). Тя е: граби и не разрешавай някой да дръпне. Не дай си боже да има добро образование, здравеопазване, наука и т.н.
91
4
 
15
 
! Отговори
Ани преди 5 години
Интересно че говори за успешно председателство.Липсва ни ясна перспектива за България! На кого? Може би на БСП.Аз по-скоро бих казала че няма прспектива за БСП.
90
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живков и Петър Танчев бяха 1 за тия постове. Сегашните не се учат от тях и грешат постоянно.
89
3
 
17
 
! Отговори
КНСБ преди 5 години
Абе на тая дама не й е мястото там,където е седнала- да е там пък да не знае има ли яс на перспектива за страната ?! Ам,че какво знае тогава ?!Пълна излагация - те *** те са така от време оно - поставят някого за директор еди-къде си,но след няколко месе ца се разбера,че е грешка и го преместят на друг сектор да е...директор и те така дока то "закопае" няколко предприятия,а иначе като гледаш и Йотова е същата -пасва нався къде и не става за ... нищо-вай,вай,завалла !!!
88
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се учим, да работим,да строим живота нов.Гордо знаме ни е Юнкер,пръв учител - Борисов.
87
5
 
27
 
! Отговори
БСП - ключови думи: преди 5 години
диверсии, саботажи, атентати, убийства, афери, завери, явки, корупция, кражби, шуробаджанащина, кьорсофри, инфлация, стагнация, национализация,колективизация, партизация, партизанщина, комунизъм, популизъм, волунтаризъм, лъжи, демагогия... - с една дума комунисти...
86
4
 
24
 
! Отговори
бай ви тоШу преди 5 години
Липсва ни президентска институция откакто двамата с руми-павето я оглавявате !!!
85
17
 
14
 
! Отговори
33 преди 5 години
Помня я България преди 44-та - с дървеното рало , сърпа и паламарката , диканята ,кал , до колене в села и квартали,масовая неграмотност,без ток и вода за пиене от чешми , бедност,закърпени *** , масова детска смъртност , малък процент градски и селски богаташи, високоплатени висши военни и държавни чиновници,единствени , които вземаха пенсии , недостъпно здравеопазване,терор и убийства на прогресивни интелектуалци ...Така беше!Социализмът измъкна България от калта ,създаде мощна икономика,
84
1
 
7
 
! Отговори
О. Боже! преди 5 години
Липсват толкова много неща.
83
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 87какво му е различното на света-пак е капитализъм,само,че моделът на капитализма от 44та е по-добър от сегашния,който е неправилно пропорциониран,създаването на семеен бизнес е основата на производството и икономиката
82
4
 
31
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
81
6
 
13
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
На тази в пощата намериха *** на които БСП плаща за пропаганда в нета.
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво давате пример от преди 44та година, но вече сме 2019та.Светът няма общо вече с онова време.За добро или за лошо.
79
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нямало перспектива,ха, а как преди 1944г бяхме на 4-то място икономика в европа?Със земеделие и с малки и средни фабрики и производства,тоест с фамилни бизнеси,ферми и средна класа.А сега 1% свръхбогати,5-6% средна класа и 93%бедняци,икономика движена изключително от търговия,почти без производство,земеделие произвеждащо 2-3 култури за износ, обслужващо1-ния %.Ето ви перспективата-връщане към печелившия модел от преди 1944г
78
2
 
9
 
! Отговори
Сал преди 5 години
Да питам другарката ко ши дават за децата по тилювизора.Щот аз помна га раптиши у тилвизията.
77
16
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Комунистите ограбиха: Значи според теб за всичко са виновни Станишев-баща и Станишев -син. Смешен си. Намерил си най-простото обяснение за т.н. преход. Като за гербаджийски т'ролове.
76
0
 
12
 
! Отговори
У бре преди 5 години
Децата,внуците...Трябва да им се намерят сладки службици,липсва перспектива тук,ако може в Брюксел!Мъкааа...ч.
75
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този дует от президентството, барабар с г-жа Радева,ми е най-приятно да ги чета,когато оплакват България! Има ли публикация свързана с тях, значи всичко е наред!