Познато: Нова година, заря, пиратки и в... болница

600 души са минали в "Пирогов" през тази нощ
34
Познато: Нова година, заря, пиратки и в... болница
Снимка: Булфото, архив

Както всяка година, лекарите в "Пирогов" са имали изключително натоварено бе дежурство в новогодишната нощ. Близо 600 души са преминали през спешното отделение на лечебното заведение, съобщиха от болницата.

Най-натоварено е било дежурството за травматологичния кабинет, тъй като доста от преминалите през "Пирогов" през нощта са пострадали след употреба на пиратки. От лечебното заведение отчитат, че през токсикологичния кабинет са преминали по-малко пациенти в сравнение с минали години, но не са липсвали и такива.

Двама мъже на около 60 години и две непълнолетни момичета остават за лечение в токсикологията, заради прекомерна употреба на алкохол.

Д-р Кремена Йорданова поясни, че 5 души, пострадали от пиротехнически изделия, са били хоспитализирани през нощта, като четирима от тях остават в лечебното заведение. Най-тежкият случай е на 16-годишно момче, което е загубило част от третия си пръст.

В болницата има и транспортирани пациенти от други градове в тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: пироговпираткипрепили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да има много по строг закон .Хвърляш ли пиратки на 31 декември 2018 и на 1 януари 2019 да се наказва със затвор до 2 години само така ще ги уплаши някой безмозъчни хора които хвърлят пиратки иначе видяхме ще глоба от 3000 лева не ги стряска и си продължават да си хвърлят пиратките на воля
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във всяко общество има такива индивиди, които се налага да посещават болниците, заради подобни причини, но ми се струва, че само в България сме толкова горди от този факт. Казано накратко: простотията на един..да го наречем все още народ, че общество май вече не е.
26
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пфу,най-после свърши тази простотия!От 20 дек.пазаруване като за последно,фалшиви усмивки и пожелания,сърдити,че си ги пропуснал,ядене,пиене и пак ядене и пиене.Повръщане!Фитнес ама от 1-ви!Гърмене,класации."Умирай трудно-1,2,3,....85,,""Сам в къщи"-до отказ.Гости!Е'га си и празника майна !
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещастна работа! Една пиратка или фойерверк не могат да приведат в действие по нормален начин,въпреки наличието на подробни указания на всеки продукт,но иначе с претенции да управляват велики дела и световни процеси!
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
600 човека през Пирогов, - това означава нещо като почти масово безразсъдсто.Пиянството на един народ, или глупостта на един народ!!!
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСТИНА ,.... а колко от тези бебета са недъгави ,, тези 500 милиона лева на година трябва да се усвояват ,,, Ще раждат недъгави за да ги храниме и обгрижваме ние,,,,
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос към автора: Какво е "натоварено бе дежурство"?
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МОЛЯ!!!! Посочете един лекар който умишлено е причинил смърт !!!!! Аз мога да посоча хиляди УБИЙЦИ и биячи от полицаите..... Но това не се гледа уникална държава
20
0
 
30
 
! Отговори
65 преди 5 години
Току-що в новините казаха ,че 600човека са минали през Пирогов.Е,кажете ми нормално ли е ,човешко ли е това ? Едва ли някой си дава сметка какво е било на лекарите.И после пак ги плюйте.Не ,че няма черни овци м/у тях.
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дивашка мутренска държава с корумпирано правителство. Метайте бомби пиратки пийте и осирайте да живее бг
18
22
 
4
 
! Отговори
истина преди 5 години
Задължават ме да плащам здравни осигуровки!!!!!!! А аз искам българите да умрат ,,,, ГОСПОД затова НЕ им дава ДЕЦА .... 2018 Г. са се родили 46 000 бебета НО колко от тези бебета са РОМИ колко са ТУРЦИ колко са РУСНАЦИ колко са от други националности .... И колко са българите ... 1389 хиляда триста осемдесет и девет ....ЧЕСТИТО
17
7
 
30
 
! Отговори
Емо преди 5 години
До Анонимен 6Само в България гърмят по улици, мятат от балкони и то предимно п.р.имитивните и п.р.о.ст.и и комплексирани хора, които с гърмежите и тормоза над околните се мъчат да се изкарат значими.
16
4
 
8
 
! Отговори
га преди 5 години
Ама парите от нашете застраховки отиват във Военна болница и правителственна.Пирогов да духа супата
15
4
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
А навремето с какви пиратки гърмяхме.Гаубица 152 .Гръмне и си глух за месец.
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам в столицата добре сте гърмяли снощи,после да няма оплаквания че бил мръсен въздуха,ще се шамарим ей...
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човекът има предимство пред пиратката. Пиратката не трябва да гърми преди човекът да я хвърли.
12
1
 
14
 
! Отговори
Гробар преди 5 години
Рано или късно, ще имам клиенти заради тези пиратки.
11
1
 
23
 
! Отговори
ДА Бе преди 5 години
До анонимен 6А трябва да си още по *** щом пиратките ти осмислят празника.
10
7
 
21
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Това дете, което си е изгубило пръста от пиратки нека догодина мята пак. С малко повече късмет ще си изгуби главата. Ще бъде хубав ден за всички.
9
9
 
4
 
! Отговори
Х преди 5 години
И от пиратките и фоерверките въздуха се въздуха се изчисти.