Полицията задържа убиец на котка в София

Предал множество оръжия и патрони
2 яну 2019 14:45,
134
Полицията задържа убиец на котка в София
Снимка: архив "Булфото"

61-годишен мъж е задържан за причинена смърт на гръбначно животно. Това съобщиха от МВР - София.

Още по темата


Около 11.20 часа на 31 декември жител на Божурище сигнализирал в полицията за открит труп на котка в двора на къщата му.

Дежурна оперативна група от районното управление извършила оглед на местопроизшествието. След бързи издирвателни действия полицейските служители разкрили и задържали извършителя на престъплението.

61-годишният криминално проявен мъж предал на служителите на реда газ-сигнален пистолет, 45 боеприпаса за него, въздушна пушка и две кутии с чашки за въздушно оръжие.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325Б, ал.1 от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
3
 
! Отговори
.rotos преди 5 години
Котка, куче или човек може да се убият както с Walter, така и с обикновен кухненски нож или с тухла, ако не разполагате с нещо по-така.
100
1
 
2
 
! Отговори
Силвия преди 5 години
Призовкаря трябва първо да се легитимира. Второ: призовката се адресира до физическо лице, не име на фирма. Трето: отказът да се приеме призовката се удостоветява с подписа на свидетел, какъвто нямаше. И четвърто: ако има адвокат по делото, призовките се връчват на него, защото той няма право да не ги приеме. Идвате и тормозите лице, което няма нищо общо с делото, не се легитимирате, не посочвате лицето, призовано в документа, говорите за някаква фирма.Гледайте АЗ да не ви пратя призовка.
99
3
 
12
 
! Отговори
леля преди 5 години
Няма значение дали е убито коте или куче. По-важното е, че има хора, които имат оръжие в дома си и може безогледно да направят същото на човек. Тук става дума за безотговорност към правото на живот, което е право на всяко същество!
98
7
 
5
 
! Отговори
Бай Муй преди 5 години
Е как разбраха, че стареца е убил котката? Нещо "От местопрестъплението" смешници. Нищо няма да ну направят на старикът. Септември месец бях на открито заведение. Едно куче се въртеше между масите. По едно време падна и от главата му потече кръв, някой го беше застрелял между масите. Дойде полиция и нищо, изнесаха го в чувал.
97
4
 
7
 
! Отговори
23860098 преди 5 години
Той си е направо малък асенал срещу животните спретнал!
96
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За убиец дали на човек или животно в затвора
95
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 93"Ей, милиардерът, много те е засегнал "летописецът"! Споко, има курсове за "меки умения". Чувах, че са безплатни."ха ха ......ами който не е сполучил в перфектния правопис е сполучил финансово. Кеф му меки, кеф му твърди, кеф му летописци на тепсия, кеф му всичко де що е мющериия.Не е виновен човек за това че не можеш да клекнеш за да се прескочиш.
94
9
 
8
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
До анонимен 100,Не обсъждаме дали е редно или не да убиваш котки, а дали за убийство на котка трябва да лежиш в затвора, или е достатъчно само да отнесеш някоя глоба! Аз, лично, съм за второто! Пък като хвърлиш камък по някоя котка, това гарантира ли ти, че след малко пак няма да дойде? трябва да обсъждаме и нещо друго- необходимо ли е да се ангажира толкова ресурс на полицията за убийството на една котка, като същевременно не се ангажира такъв за опазване на възрастните хора от ромската агреси
93
18
 
8
 
! Отговори
Рори преди 5 години
Какви са тези смешни закони. Животните не могат да имат права, само хората могат да имат права. Как ще те вкарат в затвора, най-много глоба да отнесеш трябва ако котката е нечия собственост.
92
2
 
6
 
! Отговори
Силвия преди 5 години
Що млъкнахте, бе, отворковци? Я да ви чуя за терапевтичното убиване на невинни животинки, за здравословното пребиване на жени и за изключителността на Сви.ня.та Трифонов, на който всичко му е позволено от чи.фу.ти.те.Л.ай.н.а гн.у.с.ни.
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, хора, за да млъкне една котка е достатъчно да хвърлиш по нея един камък, дори без да я уцелиш! Тя ще избяга. Вие нормални ли сте да обсъждате дали е редно да я убиеш???
90
2
 
7
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
До анонимен 94, И таз добра, и в панделата някои искат да ме вкарат само заради убежденията ми! Аз си мислех, че в панделата се влиза заради извършени доказани престъпления, а не заради убеждения! То, в интерес на истината, поне половината от политическия ни "елит" трябваше вече да е в панделата, ама това е друга тема!
89
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Китовете се убиват най-вече заради лечебната китова мас, а Япония е разрешила селективното им избиване (нещо като сезона за зайците). Дали е оправдано - едва ли. Но да оправдаваме някакъв психопат, убил котка с решенията на японското правителство, е ,меко казано, нелогично.
88
7
 
4
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
, само че не мога да бъда 100% сигурен, че съвестен човек, когато се е изнервил например, е невъзможно да убие котка! Затова твърдя, че това деяние трябва да бъде наказано с глоба, а не със затвор!
87
1
 
4
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
Я кажи който яде вълк какъв е, че ми стана интересно? Нещо, обаче не ми е ясно защо така страниш от въпроса за китовете? Айде де, нужно ли е да те подканям, изложи своята позиция по въпроса! Като бях малък, аз също вярвах в ясното и строгото разграничение между добро и зло! Вече обаче не вярвам в "приказки" и смея да твърдя, че въпреки, че винаги че има някакво разграничение между "добро" и "зло", то границите помежду им все повече се размиват! Стигнах до извода- че е важно човек да има съвест..
86
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доколкото знам, Япония е в Азия, нали? Не е в Европейския съюз. Там и ритуалното самоубийство не е било грях. Но за християните е. Не се опитвай да се оправдаваш, пущиняк.:) Щото ще те хакнат и ще си доживяваш животеца в панделата.:)))
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 86Ей, милиардерът, много те е засегнал "летописецът"! Споко, има курсове за "меки умения". Чувах, че са безплатни.
84
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пущиняк 87Ако ядеш котка - разбира се. Животното не е убито ей така за нищо! Италиянците и до ден похапват котки в Сицилия но не така масово както едно време. (особено след войната) Блокадата при Ленинград - също. Взимаш му живота, ядеш го - по приемливо.
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Китовете се убиват заради цетацеума - китовата мас, която се изшолзва за лекарство. А това, че Япония го е разрешила, си е проблем за Япония - както настоящ, така и бъдещ. Ние говорим за българските из.роди в момента.
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пущинякОчевидно си от онези нещастни самовлюбени всезнайковци, които "познават хора, които са яли мече и вълче месо!". И аз познавам ненормални хора, а по телевизията виждам и убийци, дори и серийни, а и такива, които са убили децата си.А пък други, пак уж "цивилизовани страни", убиват милиони хора в престъпни, нападателни, войни, или продават оръжие за милиарди на други, ... за да убиват... или да стрелят по ***, а?И да те светна - повечето мечки не са хищници. А който яде вълк е ..