Бърза реакция: Двамата гардове, спасили млад мъж

Простреляният 24-годишен не бил в състояние да говори
3 яну 2019 09:30,
15

Малко след 21 часа на 29 декември млад мъж е прострелян в столичния квартал "Лозенец". Kуршумът задейства алармата на офис в близост и това спасява и живота му.

Двама охранители, отзовали се на сигнала, му оказват първа помощ. Ако не е била светкавичната реакция на гардовете, раненият в артерията на бедрото, е щял да издъхне от кръвозагуба за няколко минути.

Още по темата

24-годишният мъж е бил прострелян от 33-годишен, който не бил доволен от вдигнатот младежа шум. Стрелецът вече е задържан от полицията.

"При пристигане на място видяхме момчетата на булеварда, направи ни впечатление окървавеното момче. Първата реакция ни беше да повикаме Бърза помощ от две места, за да може по-бързо да реагират лекарите, след това потърсихме някакъв начин да му пристегнем раната и да спрем кървенето", сподели охранителят Цветомир Иванов пред Bulgaria ON AIR.

Гардовете обясниха, че раненият е припаднал за известно време, а след това се е свестил.

Охранителят Венелин Иванов коментира, че в досегашния си петгодишен опит не е виждал такава ситуация и раненият не е бил в състояние да говори и да разкаже какво се е случило.

Двамата обясниха, че не се чувстват герои, защото всеки нормален човек би помогнал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега схващате ли защо трябва да си останем с консервативен закон за притежанието на лично оръжие. Кой прав, кой крив е въпрос на гледна точка, въпросът е, че един млад човек можеше да убие друг млад човек и по този начин да съсипе два живота! Трябват ни работещи институции, а не либерален закон за оръжието! Не е необходимо да се изпозастреляме, защото не вярвам на полицията!
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на коя точно РАБОТЕЩА институция да се обадя, за да не реагирам първосигнално при такъв проблем?
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Невероятна логика. Значи щом имаш дете и някой вдига шум автоматично ти е разрешено да го застреляш. Ти осъзнаваш ли колко е тъпо това ,което казваш. Не може понеже си нервен да раздаваш правосъдие. За това не сме първобитни а уж развити хора.Научи се да мислиш а не да реагираш първосигнално .
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тоя случай и да беше умрял .Простреляно момче.Кога скачаше с тупаници и шутове беше мъж,нали.Когато гръмнаха щото е много боен стана "момчето и детето". В тиквата трябваше у кухата тиква.
5
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновено са в схеми за рекет. И сега спасители. Нещо е нагласена тая работа.
4
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Охранителите се раздвижили. Е как така бързо. Кога го гръмнали и на секундата. И защо трябва да се пише , че това техна работали e?
3
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е когато няма закони, хората взимат нещата в свои ръце. Малкия тормози хората като пуска силна музика, повече от нормално е някой да му писне, особено ако има малко дете, да излезе и да му пръсне кухата кратуна.
2
2
 
10
 
! Отговори
dsadsa преди 5 години
До ей хораМного си неграмотен.Срамно е!
1
10
 
15
 
! Отговори
ей хора преди 5 години
Добре че са били охранителите че ако бяха дошли първо полицай,човека да е мъртъв вече,полицай те не могат да дават първа помощ!!!такова чудо няма никъде....