Сигнали в "Гео Милев" - строшени тротоари, зееща шахта

Ако видите нередност – сигнализирайте чрез Helpbook.info
Обновена: 8 яну 2019 20:08 | 8 яну 2019 19:50,
7
Сигнали в "Гео Милев" - строшени тротоари, зееща шахта
Снимка: Helpbook

Жители на столичния "Гео Милев" сигнализират за нередности в квартала чрез платформата Helpbook.info.

Гражданин сигнализира за безразборно и неправилно паркиране на нерегламентирани места в квартала и настоява, че това създава и предпоставки за възвикване на произшествия.

"Ежедневно безразборно паркиране на автомобили с регистрация СО, дошли в областното районно в кв. Гео Милев върху нерагламентирана площ, точно на опасен завой, с нулева видимост на ул. Манастирска! Това безразборно оставяне на автомобилите на посоченото място затруднява и представлява опасност за движението по двупосочната ул. Манастирска в кв. Гео Милев! Улицата по последни разпоредби е еднопосочна, но знакът за еднопосочно движение на кръстовището с ул. Гео Милев към ул. Манастирска е неправомерно изтръгнат впоследствие и движението от ул. Гео Милев към ул. Манастирска продължава да се осъществява! Ул. Манастирска е без необходимата маркировка за двупосочно интензивно движение, без пешеходна пътека и пътни знаци и без тротоар от едната страна, каквито предполага такъв интензивен трафик! Това от своя стана представлява опасност за движението на пешеходци, които се движат по пътното платно поради липса на тротоар", пише потребителят в сигнала.
 
Друг гражданин алармира за проблемен тротоар отново в "Гео Милев".

"Силно изровена и разрушена настилка на тротоар на ул. Христо Максимов 73 в кв. Гео Милев в непосредствена близост до огромна дупка на платното за движение и разрушен капак на отводнителна шахта - три в едно!, пише потребителят и настоява ва ремонт на тротоара и поставяне на антипаркинг елементи.

На същия адрес се намира отворена отводнителна шахта, която спешно се нуждае от възстановяване на целостта и осигуряване на безопасност. От изпратените снимки е видно, че шахтата без капак създава опасност както за шофьорите, така и за преминаващите пешеходци, най-вече за децата, които не са изградили още навика да се пазят.  

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Tanos преди 5 години
Направиха Зона Б-18 "Зелена зона". Дотук добре! Но пред едни от блоковете е зелена, пред други в средата на зоната, не е зелена. Например пред бл. 9. А зад блок 8 и другите до бл. 14 си паркират колите без стикери. Питах ги тези дето слагат скобите, защо не ги закачат - не им било наредено. Кой да им нареди. Същото е пред входа на блок 8. Седи си там непрекъснато един с ДК С 3205 ХМ, не може да се влезе от него във входа на блока. Да не би тротроара да е негов? Регистрация в HelpBook - забрави
3
0
 
0
 
! Отговори
Виждам тротоари преди 5 години
... и почвам да бягам бате.
2
2
 
2
 
! Отговори
тонката преди 5 години
Герберия бацки, резултат от вашия мъдър избор.
1
0
 
6
 
! Отговори
zzz преди 5 години
Елате да видите на ул. Княз Борис I - въобще няма настилка вече по тротоарите, т.к. е раядена