Сидеров: Сблъсъкът на ценности е ключов през 2019 г.!

"Нека не пречим един на друг, за да постигнем чудеса"
26
Сидеров: Сблъсъкът на ценности е ключов през 2019 г.!
Снимка: архив "Булфото"

За лидера на "Атака" и шеф на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров сблъсъкът на ценности ще е ключов за 2019 г. на фона на предстоящите избори за европарламент.

Още по темата

"Ако през 2019 г. успеем да преодолеем порока да си пречим един на друг, съм сигурен, че България ще направи чудеса", отсече той.

Според него сега е моментът избирателите да решат дали да пратят в Брюксел двама представители, които да защитават националния ни интерес или група, която призна пети, шести пол и т.н.

"Годината, в която навлизаме ще бъде историческа за Европа – година на разместване на пластовете в Европа. Европа трябва да реши каква ще бъде - дали да бъде територия за незаконни емигранти, които да я прегазват", каза Сидеров.

Той смята, че лидерите на най-големите държави в Европа са се провалили в своята политика спрямо мигрантите.

"През 2019 г. в Европа ще стане сблъсък глобализъм – антиглобализъм, соросоизъм срещу здрави традиционни ценности, върху които са изградени нашите народи от хилядолетия. Тази битка ще изведе на преден план политически сили, които не са членове на сегашните алианси", каза Сидеров.

Според него въпросът сега е дали България ще прати в ЕП 17 души, от които само един-двама да застават на важни позиции, а другите да са съгласни с всичко или да има силно ядро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ПОДКРЕПЯМ ИДЕИТЕ НА ПАРТИЯ "АТАКА" , НО НЕ И ТОЗИ ,КОЙТО ПРОДАДЕ БЪЛГАРСКА "ЯНА" НА ТУРСКА ВЯРА- СЪС "ЗЛАТЕН ПРЪСТ" !!! " МОРЕ ВОЙВОДО- ГЪ.ЗА СИ ДАВАМ , "ЯНА" ПРОДАВАМ...САМО И САМО ГЕРБ ДА" Е.БА.ВАМ" И В ПАРЛАМЕНТА АЗ ДА ОСТАНА !!!! НЕ ЗНАЕ ,ЧЕ В ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ Е - "ПЛЯМПАМ-МЕНТЯ"- ПЛЯМПАМЕНТ !
16
0
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Хора,този мъж е решен на всяка цена да стане евродепутат и да си взема хубавата заплат ка,а след това за всички нас ще се пита:"Тия пък кои бяха?! " Не му вярвайте,от него по-голяма "фурнаджийска лопата" е само Корнелия Нинова,а и двамата вече са доказали,че на приказките и обещанията много ги бива :))) Хайде,холан!
15
0
 
12
 
! Отговори
А за пенсионерите ? преди 5 години
А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?
14
12
 
2
 
! Отговори
порно бсп преди 5 години
категорично против сатанизъм,хомосексуализъм,сатанински песни от метъли,говори се,говори се,хората си мислят,че са застраховани,ами те правителства,монархии,администрация,лекари,фармацефтика,университети има сбъркани масони,руско масонство,😈😀,френско,педофили,*** бсп
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сблъсък за пари и кандидати за евромилионери ще е ключов през 2019. Кой иска да стане богат евродепутат. Това е главното противоречие в обора на париотите. "Стани да седна", "Малко аз да спечеля милион евро", "Дайте път на другите да забогатеят"... А за камуфлаж ще приказват и правят празни напъни и лъжи.
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз знае ли, че ромите се опитаха да убият некакъв командос той се загрижил за меките китки в Брюксел да си види селата и кметовете.
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tosi e tejko pian oste ot kapkite na chudotvornata ikona....kakvi li opiat imat tesi kapki?!
10
5
 
16
 
! Отговори
Ж като Жълта жилетка преди 5 години
Не ни трябват някакви костюмари да си чоплят носа там, света се глобализира и няма място вече за костюмарите иде времето на Жълтите жилетки.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Ми щото и те са си като бежанци даже какво сте му лайкнали коментара ... не че защитавам тоя *** ама верно се губят ценностите ***, травестите *** ... се рекламират и искат внимание и някой ги защитава вече ... къде е семейството вечеВсички такива си направят своя държава някъде и се напухат там.
8
5
 
21
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Другарят Свободен Никакъв Лидеров изпълни обещанието си за 1000 лв. минимална заплата и 500 лв. минимална пенсия. Гласувайте за него!
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли да им запушат устата кат на Орбан, страхуваме се, че всички партии ще пратят послушковци с наведени глави. Намяме спомени някоя партия да е подкрепила Орбан достатъно ясно, та какво всъщност ще пратите ако не някакъв слугинаж.
6
2
 
23
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Воленее, вижте докъде докарахте България от лакомия !
5
3
 
17
 
! Отговори
голата истина преди 5 години
След всичките изцепки на Сидеров и останалите "патриоти" няма как да гласувам за тях . Сидеров единственото свястно нещо , след като влезе в управлението , е че беше против ИК . По никоя друга наболяла тема не съм го чул, поне да вземе отношение . Не че , ще гласувам за ГЕРБ или БСП - като гледам какви ги върши Съсела - там нардени мафиот до мафиота . Или няма да гласувам , или ще си харесам някоя малка партийка , която няма шанс да вкара евродепутат
4
5
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Сидеров и ценности!!! Това е нещо, като "дървен камък".
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи все пак признаваш, че ЕС не защитава националните ни интереси.
2
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руска слугиня!
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо трябва да пращамe в ЕП представители, които да ни пазят от нашите приятели ? Откога да си послушен или да си съдружник със тоя който ти желае злото е ценност ?