АПИ търси шеф за IT-отдела на ТОЛ–а срещу... 510 лв. заплата!

Висше образование и 4 години трудов стаж за заплата под минималната
Обновена: 13 яну 2019 10:23 | 12 яну 2019 18:20, Павел Гълъбов
371
АПИ търси шеф за IT-отдела на ТОЛ–а срещу... 510 лв. заплата!

Агенция "Пътна инфраструктура" е готова да плаща 510 лв. заплата за ръководител на IT инфраструктурата зад новата ТОЛ система. Това става ясно от публикува обява за работа за вакантен пост началник отдел "Управление на информационна система и инфраструктура" в Национално ТОЛ управление, пише Economic.bg

Още по темата

От кандидатите се изисква да имат минимум висше образование с квалификационна степен магистър в сферата на компютърните и информационни технологии, както и да имат професионален опит от поне 4 години.

Като допълнителни умения АПИ очаква от кандидатстващите да познават и прилагат правилно различните нормативни актове, като например Кодекса на труда, Закона за държавния служител и Закона за обществените поръчки. Необходимо е да се познават също операционните системи Linux и Windows Server, програмният език за съхраняване на данни SQL, офис пакетът Microsoft Office и др.

От АПИ посочват, че заплатата на свободния пост започва от 510 лв., което е дори под минималната работна заплата, влязла в сила от 1 януари 2019 г. – 560 лв.


371
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
17
 
! Отговори
за неразбралите преди 3 месеца
схемата е като с търговския регистър. Подписваш се на една заплата но накрая си раздаваш бонуси достатъчно за да не ходиш въобще да си взимаш заплатата, независимо как работи системата, има ли бъгове, блокира ли, създава ли безпорядък и проваля ли живота и бизнеса на хората.
68
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Герберасткйте сви не търсят някой да им работи без пари, докато прибират милиони.
67
10
 
7
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 3 месеца
До смешника с 5к в БГ, само си за съжаление колега! ти зимаш заплата на един чистач в сградата в която работя, и той ги зима с нищоправене за разлика от теб бе!
Тук минималната заплата е $2800! Начинещи студенти им даваме 70к без значителен стаж. За хора с професия като мен с опит в Европа и Австралия зимаме по 6 цифри на година в долари. И тва не е тайна, пише го на всяка 3та обява за работа ако отвориш сеек.ком.ау
Тия 5к лв. ако не беше казал че е заплата щях да мисля че си на соцял бе
66
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С трици маймуни ша ловим.
65
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ко,не.Това е несериозно,за система струваща 180 000 000 да дават заплата за поддръжка мин. заплата,или е подигравка,или е стартова за точно определен човек за да няма други кандидати.Ех,то не бяха търгове в 5,00 сутринта,приемане на закони последния работен час преди коледа,изисквания за участие в търг на които отговаря само един и т.н.Цялата ни държава е несериозна,пълен майтап,ама майтап на голо си е трагедия
64
1
 
15
 
! Отговори
Ясъмкон преди 3 месеца
Освен да кандидатствам. Аз образование нямам, те пък не плащат. Супер! Един за друг сме си. Само ще отида при един приятел с лазерен цветен принтер да отпечатам няколко дипломи и ще стана перфектия кандидат. Ще дам един два тел номера на некакви дето ще се представят за шефове на некакви фирми да ми ударят рамо със стажа. А ако ме хванат с фалшива диплома?! И какво, оная къде преди време я хванаха да не лежи в затвора сега?
63
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Човекът вече е намерен, трябват ни няколко балъка да проведем конкурса.
62
1
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 месеца
Вижте ся, ако имам жена герберка, едва ли ще се съгласи на 510 лева, ИТ спешъл тип. Чи то ИТ спешъл, 510 лева са му само кафетата;))) Бойко, ти самз наеш, че свинетките са незаконни и Той, Тангра си знае работата. Дано все повече ти взема акъла, за да видят всички, че Тиквата и в каляска, па си е Тиква;)))
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много голяма заплата дават...
60
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Под 5000лв. чисто няма си мръдна пръста.. Аз в момента взимам 3500лв. без никакви отговорности и ядове.."

Същата история и при мен(4к). Да си навлека такива ядове - поне 50к на месец, щото следващата изцепка ще е най-късно след 5-6 месеца и тогава ще ми хвръкне главата - няма друг начин. Щото нали се сещаш, че те ще окрадат проекта и ще те карат с пр*дня боя да правиш, после ще те показват като плашило пред медиите: "ей го некадърния, уволнихме го".
59
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой няма интерес да има там читаво ИТ. Затова е такава заплатата.
58
1
 
16
 
! Отговори
(-_-) преди 3 месеца
При тия дeбили трябва поне 7500, за да им търпи някой простотиитге.
57
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В България е по добре да си овчар от колкото ИТ специалист. И Бойко ви го каза още преди години ама никой не го слуша. От ИТ-то никаква полза няма само преливане от пусто в празно. Може с него, може и без него.

А овчаря който се грижи за голямо стадо изхранва десетки семейства и произвежда ценна продукция за десетки хиляди. Месо, мляко, вълна, кожи, агнета за продан и заплод.

Например в Австралия и Нова Зеландия всички фермери които гледат овце са милионери!
56
0
 
28
 
! Отговори
Частник преди 3 месеца
И как си представят, че някой, който е компетентен ще кандидатства при заплата 600 лв? Даже 6000 лв са прекалено малко за добър ИТ специалист с този работен опит и тези качества, това е тъкъв абсурд..
55
0
 
19
 
! Отговори
интересно преди 3 месеца
На ден ли са тези пари !!
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ето защо заминават от тука кадърните техници от доставчиците и ит сектора заради тази смешна заплата случайно АПИ знае ли че за един програмист е средна а за ит шеф трябва да е 3 бона
53
0
 
26
 
! Отговори
qiq преди 3 месеца
дърпай шалтера и закривай държавата
52
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега се сетих защо е така.Искат да дадат договорът за подръжка на частна фирма -естествено не случайна и от там да краднат пари.Да кажем а договор за примерно 5 милиона годишно за съпорт.Тва са 400к месечно.За тия кинти частната фирма ще наеме 3-4 ит разбирачи сумарно ще им дава 12-15 к месечно да работят.И останалите 480 хилки месечно на отговорни другари близки до властта.В много кална държава живеем наистина.
51
0
 
6
 
! Отговори
Добре преди 3 месеца
За трета работа става само да командваш и на края на месеца да преведат сумата, ДА НЕ МЕ НАПАДНАТ
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тея убха коча с лопатата! Чакайте сигурна и добре работеща услуга. Ще има да чакате!