Момичета наритаха дете пред столичен мол

Сигнал не е подаден, МВР се самосезира по случая
33
Момичета наритаха дете пред столичен мол
Снимка: Булфото

Полицията в София издирва участници в сбиване пред търговски център на столичния булевард "Ал. Стамболийски".

На видео, разпространено онлайн, се вижда как група млади момичета бият друго дете, паднало на земята. Случаят се разследва от Трето РПУ.

Униформените се самосезирали, въпреки че до момента за инцидента няма подаден сигнал. Полицаите се опитват да намерят участничките в побоя.

От СДВР призовават гражданите ако имат информация за някое от децата, да подадат сигнал.

За момента няма информация дали момичетата, които участват в инцидента, са от столично учебно заведение.

Няма и данни дали битото дете е сериозно пострадало и дали е прегледано от лекар.


33
Още от София
Спортисти на протест в "Борисовата": Не на кучетата в парка!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Прав си преди 1 месец
Закони. Ред. Правилно. Твърде много свобода и безнаказаност. Трябва всичко да си е в ред. То вече те е страх да кажеш едно здравей на мъж , жена и момичетата и момчетата. Що за човечество сме ние? Затова ли сме тук на земята да си отнемяме животите ? Животните са по задружни и си помагат когато някое животно се сбие с друго животно другите идват да го спасят и спрат боя. А при хората стане ли бой отминават си и хич не си помръдват ръцете да спрат боя. И то човек самоизяжда човек. Това сме ние.
25
0
 
1
 
! Отговори
просто човек преди 1 месец
Трябва закон. Социализма е слободия и беззаконие. Затова хората са такива. Новото поколение е къде по-отговорно. Социализма ще си отиде, но бавно и мъчително защото урони престижа на държавата.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще кажа нещо "смело" което вече ми се струва очевидно: свобода + българин = лоша идея. режим от някакъв тип трябва. Крум ли ще е , социализъм ще е но трябва сила и чувство че можеш да бъдеш наказан наистина
23
0
 
8
 
! Отговори
няма данни преди 1 месец
за тава,няма данни за онова,не сигурно това.Изобщо какво е сигурно.
22
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наритали я щото не си дала червилото!
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази новина така сте я написали все едно сте я чули от леле Пенка от Люлин. Една жена казала на съседката, пък тя казала на комшийката, която предала на снаха си... и накрая иди разбери точно какво е станало.
20
19
 
2
 
! Отговори
Aleks преди 1 месец
И кво толкова,всички себият и в моя клас се бият,вкарват ни много стрес в даскало и затова!
19
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пропаднала работа....Вместо да се радват на детството си,те пушат като комини,пият като смокове,дрогират се,скачат от мъж на мъж като подивели животни и се "доказват" като се бият.Къде са родителите?Защо не се привикват?Защо не се глобяват?Дащо децата не се изключват от училище заради поведението им на насилници?Щом отказват да бъдат деца,тогава нека се направят трудови лагери,където да се научат на уважение.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо тия момиченца които са пребили момченцето така упорито се се крият от медиите? Покажете снимка от лицата на тия побойнички.
17
0
 
3
 
! Отговори
от 11 преди 1 месец
до 16 Къде пиеше " тяхна съученичка" в статията, бе юрдек?
Той оня потребител писал поста под номер 8 затова се заблуди.
16
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
" Момичетата са наритали тяхна съученичка! "
Тези пикли можеха да я убият!

Ужас! Колко грозно и нечовешко! Кактоп написах, днешните момичета съвсем са загубили момичешкият си облик - нито се държат като момичета, нито изглеждат като такива! Такива момичета мязат на травестити, носят мъжки дрехи - панталони и впити клинове, пият, пушат, дрогират се, чу.кат се с който им падне, изговарят обидни думи (псуват)- въобще безсрамие! Къде са им родителите на тези деца, а в този случай- на момичетата
15
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко, че вече няма тву-та, та да бяха попаднали там за да си опропастят живота за тяхно назидание и за назидание на родителите, които са решили да ги оставят на самотек... без възпитание..
14
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
11, Ами как няма се заблуди човека...в гръцкия език има приставка на среден род (" дете" в случая) където се разбира дали става въпрос за мъжки или женски род.
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаше двойка - непълноплетни момче и момиче, което в гръб посягаха на възрастен човек . Такива наистина заслужават да бъдат пребити.

Хулигани и побойници, независимо дали са момчета или момичета, или понякога и двете ( и момчета и момичета), трябва да бъдат наказани, а след това в пандиза. На такива ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да им сЕ направи ДОСИЕ и да знаят работодателите и обществото, че тези момичета и момчета са МАЛОЛЕТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оппаааа...спряха клиповете от случката в мрежата.
Баси жалката държава!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 8 Брат, то от статията не се разбира дали са набили момче или момиче и напълно нормално е да се заблудиш. Става въпрос че са набили момиче.
10
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И още нещо:

Това , което казвам е без изключение.

Ако едно момиче псува и обижда БЕЗ причина момче, то момчето може да й ЗАШЛЕВИ един шамар.

Ако една жена обижда и ядосва и тормози мъжа си, то е редно той да й зашлеви шамар, а акто тя упоирства - и да я натупа, но не прекомерно, просто жената да си знае мястото друг път и да НЕ тормози мъжът и да не го закяача БЕЗ причина.

Ако едно момче или мъж БЕЗ причина посяга ( дори и сексуално!) на младо момиче, момичето ИМА ПРАВОТО ДА СЕ ЗАЩИТАВА !
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Телевизията и социалните мрежи са отрова за ума.
8
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще е жалко ако момчето е било техен връсник камо ли по-голям от тях и да се даде да го набият. Дайте информация, де! Аз ще се отрека от сина в държавен вестник ако го набият 3-4 момичета от неговия набор или по-малки от него.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 6 Две ли са били момичетата, защото в статията пише група от момичета...