Девет срещу една: Установиха побойничките пред мола

Момичетата наритаха своя връстничка преди няколко дни
25 яну 2019 22:52,
86
Девет срещу една: Установиха побойничките пред мола
Снимка: Кадър Facebook

Пореден потресаващ случай на агресия между деца разтърси социалните мрежи само преди няколко дни.

На 22 януари момиче беше нападнато от група тийнейджърки и беше ритано и удряно пред столичен мол, а клипът с побоя бързо обиколи социалните мрежи.

По случая започнаха работа служители от столичното 3-то РУ, а полицаите установили извършителките - девет момичета на възраст между 13 и 15 години. Тийнейджърките са от различни столични училища.

Още по темата

Според наличната към момента информация извършителките на хулиганската проява се организирали със съобщения в социалните мрежи, а побоят бил напълно целенасочен, с предварителната уговорка – действията да бъдат заснети с мобилен телефон. Материалите по образуваната преписка ще бъдат внесени в прокуратурата.

Това не е единственият случай на агресия между деца, на който ставаме свидетели през последните години.

Тормозът между подрастващите се оказва често явление в учебните заведения и той не е само психически.

Напрежението между децата често ескалира и се стига до физически саморазправи, а понякога се стига и до тежки инциденти, дори смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 5 години
Само учител да не си в българските училища!
57
0
 
5
 
! Отговори
кючек пропаганда преди 5 години
Ми децата се учат от ромбите-.Лошия пример е много заразен.Те са в такава възреаст че копират най лошото-наркотици,чалга ,проституция , агресия,НАГЛОСТ.Тия неща основно се носят от ромите и доста се рекламират от медиите.Децата гледат какво правят лошите-виждат че са безнаказани и -давай.Децата са следствие-причината е в лошите-роми,криминали,некадърни крадливи управници.
56
3
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
АБЕ ЧЕРВЕНИТЕ КАСКЕТИ-КАКВО ИЕАЛИЗИРАТЕ ТОШОВОТО МИЗЕРНО ВРЕМ?НА МЕН ЛИ ЩЕ ГИ РАЗПРАВЯТЕ?ИМАШЕ СИ БОИЩА,ИЗВРАЩЕНИЯ И ОБИЛНА МИЗЕРИЯ.Я СТИГА ПРОПАГАНДА.ИМАШЕ ПО МНОГО ОТ ВСИЧКО ЛОШО НО НЯМАШЕ МЕДИИ .САМО ЕДНО РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО ДЕТО НИ ПЛАКНЕШЕ МОЗЪЦИТЕ ДА БАЧКАМЕ БЕЗ ПАРИ И ПОБЕЖДАВАМЕ КАПИТАЛИЗМА ДОКАТО ГОЛЕМИТЕ ДРУГАРИ ВНАСЯХА ТАМ КРАДЕНИТЕ ОТ НАС МИЛИОНИ.АЙДЕ ДЕ.ОЩЕ ПОМНИМ.СТИГА ПРОПАГАНДА.ИМАШЕ И ГЛАД И МИЗЕРИЯ И ПОБОИЩА.
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужасното е ,че всички снимат,но никой не помага на нападнатия.
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДогражданинДОКАТО НИ УПРАВЛЯВА КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ - ТАКА ЩЕ Е .
53
0
 
16
 
! Отговори
Начо преди 5 години
Едно време се биеха момчетата. Сега момичетата се обличат като момчета и се бият като момчета. Всички станаха мутанти.
52
6
 
13
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Къде нямало по бай Тошово време агресия м/у подрастващите?! Всекидневно се случваше, но нямаше телефони с камери и кой да го отрази!
51
0
 
11
 
! Отговори
видими резултати преди 5 години
Родителско безхаберие.
50
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Видимите резултати" на Г нуснитеЕ гоистичниР азхайтениБ ългарчета
49
21
 
9
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
Някой запитал ли сее защо всички подрръжници на БСП са склонни към насилие?Както са казали: "С кръв я взехме - с кръв ще я дадем!"
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 51Да! Хората с мрал и съвест съществуват и един ден, ще върнем старите порядки, къдеот прасета, като горите им се бръснеха косите и им се праиха лоботомии!!!!
47
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До модерни временаНе ти харесва ама го гледаш и лъскаш нали?Много моралисти станахте нещо-засмърдя на пот и чорапи от морал.
46
3
 
8
 
! Отговори
модерни времена преди 5 години
Някой има ли си на идея в нета колко порно има със Бг деца,вашите деца знам че не вярвате но няма значение.Бият се снимат,е.ът се снимат.Важното е да са модерни и да живеят на мига.Също така да имат много фенове и лайкове във фейса и инстаграм.Иначе вие не си гледайте децата,давайте им пари и си ги оставяйте да правят каквото си искат.И ние го правихме на времето ама нямаше камери а сега всичко се запечатва и остава за винаги в нета.
45
1
 
11
 
! Отговори
ав ав преди 5 години
Ей това не са ромки,заова и толкова малко коментари -не вийете на умряло сега,защо ли ?Къде е каракачана да викне ........ !
44
0
 
37
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
наи потресаващото е в цялата история е безхаберието на минаващите гражданипокраи мелето и никои не реагира това е консуматорското общество към коетони тикат вече 30 години мислете по въпроса
43
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типични възпитанички на демокрацията и пазарната икономика.
42
4
 
46
 
! Отговори
НЕ на джендъри иГЕРБ преди 5 години
И ако човек се намеси - както въведоха забрана да ударяш дете( а тия *** се водят деца все още ) и те ти наскочат да ритат и теб и ако изтъверш един юмрук да ги натръшкаш с идея да спасиш другото дете какво става? Влизаш в затвора?? А ако видиш така в училище да бият детето стоиш и гледаш ли че инак отиваш в пандиза
41
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странджата е от турски призход!Демек, ердоганист.
40
3
 
2
 
! Отговори
До 53 преди 5 години
Хубаво ли ти беше?
39
3
 
29
 
! Отговори
като няма закони преди 5 години
Ами дето му казвате ***, дето подминава постъпва много правилно.Ще се наваде да помогне а онова русото ще го нащрака с телефона и ще го обвинят ,че той я е пребил.