СДС стяга редиците за евроизборите

Говорят с "Демократична България"
Обновена: 2 фев 2019 20:00 | 1 фев 2019 22:21,
48

Стягаме редиците вдясно за евроизборите. Засега говорим само с "Демократична България", но оставаме отворени за предложения. Ще се срещнем и с г-н Каракачанов.

Това каза в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на СДС Румен Христов. Той е категоричен, че десните партии трябва да се мобилизират, за да не разочароват за пореден път десния избирател.

"Хората няма да ни простят, ако за пореден път десните партии не се съберат. Не трябва да ги разочароваме. Искаме тези, които ще бъдат със СДС, да имат европейски възгледи. Дори говорим и за федерализация на Европа, проевропейските партии са основно десни. Нормално е да разговаряме с "Демократична България". Разбиранията ни още не са официални, но разговорите вървят добре", обясни Христов, предаде Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че СДС не търси коалиция само, за да прескочи заветните 6%.

"Търсим коалиция, която преследва проевропейски цели и ценности. Ако постигнем договореност с "Демократична България", може да се говори за един по-дългосрочен проект. Засега обаче на дневен ред са евроизборите, след тях ще видим какво ще се случи", сигурен е политическият лидер.

Румен Христов коментира още, че СДС има амбиция за влизане в следващия парламент. Той е на мнение, че на фона на всички скандали предсрочни избори ще има, въпросът е кога.

"Вратите на СДС са отворени - знаковите фигури са добре дошли. По-сложно е положението със сдруженията, които те оглавяват. Ние показахме преди 5 години, че можем да мобилизираме електората. На предходните избори за ЕП постигнахме 145 хил. гласа. Надяваме се и сега да ги достигнем", завърши лидерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10 РЕДИЦИПО 5 В РЕДИЦА.
34
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 5 години
Колкото и да се стягат тези у нашия парламент така са се окопали и овълчили,че никой няма да Стане за да Седнат тези, нито у нас а в Брюксел още по-малко.
33
1
 
9
 
! Отговори
Гецата преди 5 години
Тоя защо не каза колко редици имат? Защото аз виждам само една "редичка".
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десните избиратели рязко намаляват напоследък. Аз бях такъв през далечната 1989. Висех по площадите, виках кой не скача е червен и подобни....Бяхме млади, имахме надежда...Искахме ЕС, искахме демокрация...Сега 30 год. по-късно вече изпитвам носталгия за времето преди 89...за съжаление до там ни докараха с криворазбраната "демокрация" и винаги си останахме втора ръка в ЕС. Причините разбира се са видни...
31
4
 
9
 
! Отговори
Боклуци преди 5 години
Значи стягат редиците да се кооперират с "десния' ДС агент Иван !
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези щом се стягат, сигурно ще наемат още един файтон, за допълнителния електорат, който ще ги подкрепи.А според електората, повечето от тях трябва да се стягат за следствения арест.
29
4
 
16
 
! Отговори
не че нещо ама преди 5 години
Просто не разбирам кой гласува за тия!?
28
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нужда да ги стяга. Няма да има нито един депутат.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поляците успяха да изритат всички стари динозаври от правителството си.Вече спокойно са за Г-20
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички са комунисти.Няма сдс няма герб.Всички са на народната софра. Че и имат претенции че ни е постна гозбата с която ги хрантутим.
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС си свърши работата. Нацели баницата и нареди порциите.Кой ял,ял кой ... Нед много весело
24
6
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
СДС отдавна не съществува- Така и НДСВ не съществува- бързи партии на измамата и парите- Те са отдавна забравени от Народа- Забранете ги с закон тези политически трупове искачащи от небитието по време на Избори !!
23
5
 
9
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
Преди 4г. Надежда Нейска се изказа по въпроса който много ми допадна.Да се закрие СДС . Тази партия вече е изчерпала всичко.То не бяха кражби и продажби, то не бяха продажни министри.Те сега и дебелия Ал се обажда и дава компетентни и мъдри слова.Стига толкова.
22
7
 
12
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Винаги съм гласувал за СДС. Но след този поклон и нещо повече...което направиха на Боко Тиквата---НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА СДС. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ...докато зная ,че е единствената опозиция на Тиквата.
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кварталната десница се обединява в юмрук в кварталната кръчма.
20
4
 
19
 
! Отговори
антиседераст преди 5 години
И, изпълзяха от дупките си гладни извънземни приватизаторски същества и се напъват да лапнат власт. Те съсипаха българия и пак търсят подскачащи б ал а ци да гласуват за тях !
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това със стягането на редиците не беше ли комунистически лаф от 90те с който СДС -арите бъзикаха БСП-арите?"Десните " лъгаха хората и им повярвахме,сега и с комунистически лозунги няма да ни излъжете.
18
4
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Люспи от СДС-обедимявайте се!Ха дано,ама надали....
17
6
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Моля, да- се- поогледате,....Някъде, има- ли, регистрация,..Че- е, стъпил, човек,..Във- дупка,...
16
5
 
10
 
! Отговори
Русенец преди 5 години
Само заради последното изречение, Демократична България, трябва да спре всички контакти с тоя!