Вместо на лекции, смяна на гуми. За "добро утро" в "Гоце Делчев"

Девет коли в квартала осъмнаха с нарязани гуми
Обновена: 7 фев 2019 22:14 | 7 фев 2019 20:35, Екип на Bulgaria On Air
11

Девет коли в столичния квартал "Гоце Делчев" осъмнаха с нарязани гуми. Както всяка сутрин Александър се качва в автомобила си, за да стигне до университета.

Но вместо с лекции, денят му започва в гумаджийницата. Гумите на автомобила му са нарязани от меката част. Поправка там не може да има, предаде Bulgaria ON AIR.

Освен колата на студента, с нарязани гуми се оказват още коли, паркирани до неговата. Това не е първият инцидент за Александър.

Преди няколко седмици отново неизвестен извършител е счупил предното стъкло на автомобила му.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: гоце делчевгумиколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е, всички ходехме с автобуса, с влака, даже мой колега се запозна с мацка във влака, после се ожениха, имат вече големи деца....Но сега ако не си с "каручка" много мадами няма да ти обърнат внимание.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е в "най-добрият град за живеене"
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който има кола, има проблеми. Я гума ще спука, я окачването ще е за ремонт, я кофти нафта ще сипе, я някой на пътя ще те бутне, я задръстване ще висиш, я ще ти я откраднат, я някой "афектиран" ще ти нареже гуми...Не знам защо се изживява като такава лична драма. Като му е голям разхода по поддръжка - да я продава и да се движи с градския. Елементарно.
7
3
 
9
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Аз на времето на лекции ходих в МЕИ-Варна с 13-ката! Че съм я и бутал през зимата! Все беше пълна и си лафехме по пътя. Така станаха и солидните запознанства и забежките с колежките. Беше наистина хубаво. Сега - всеки се е качил в каручката си - сам и не разбираме как, по дяволите, станахме такива егоисти и постоянно попръжваме заради задръстванията в големите градове. Елементарно, Уотсън - във всяко семейство има кола за теб, жената, мама, баба и кучето! И във всяка кола по един човек!
6
4
 
13
 
! Отговори
Край преди 5 години
На лекции с кола??!Това е показателно за това как от популизъм се допусна в София да има 2 пъти повече коли от това което може да понесе града. Сега с 500 лв. си купуваш "кола" и я избичваш на тротоара пред блока.Това нещо е невъзможно в нормалния свят.
5
2
 
3
 
! Отговори
Шилето преди 5 години
Ши праим оглйед, и ши водим досъдебну пруизводству.
4
5
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Хахахха, ти и сега, 25 години по-късно, пак си ходиш с автобуса, нали?
3
3
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Мисля, че увреждането на МПС има по-голям брой от убийствата на хора в България.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трудно се живее в Тиквената демокрация...
1
20
 
8
 
! Отговори
Прост Данъкоплатец преди 5 години
Хайде хайде гъзарчето сменяло гуми, и чак по новините го пуснаха.Аз през цялото си следване ходих на лекции с Автобуса, велосипед или пеша.